.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Вярвате ли в любовта?

Awe hora vqrvate li v lubovta? Az ne iskam da si hvashtam gadje, samo i samo, za da ne sym sama, a iskam trypka, lubov? I vqrvam, che shte sreshtna podhodqshtoto momche... no vse oshte tova za men si ostava samo mechta

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

`1

Напълно вярвам в любовта
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

Град
    Razgrad Cartel
    --->

Re: `1

Цитирай Първоначално написано от Bobby_1st
    Напълно вярвам в любовта
    Еее по принцип така смело отговарят щастливо влюбените, така ли е?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Цитирай Първоначално написано от razbito^sarce
    Напълно вярвам в любовта
    Така е - точно те отговарят така.. А иначе и за мен съществува любовта, но до определено време.. След което преминава в обич Между двете има разлика от земята до небето..

Животът е адът описан в Библията!

Напълно вярвам в любовта
    Напълно ..
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

Голям фен Аватара на dantro
    Абсолютно вярвам има я .. самоче няма те удари по главата .. тря да я намериш .. и тря да смениш много партниори докато уцелиш точния човек за теб затова just searching !!
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Вярвам да....Но в повечето случай бъркаме и често се заблуждаваме, че това е любов.Когато спреш да я търсиш тогава ще дойде при теб... За хубавите неща се иска време,прекрасните стават веднага!!!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми... вярвам според мен любовта няма точна формула, за всеки е различно, няма стереотип, не можеш да кажеш това и това е любов, ако ти не се чувстваш така значи не е любов...
    когато съм с едно момиче се чувствам по наистина прекрасен начин, който с годините се променя и е уникален всеки път... преди 2 години за мен любов беше едно, сега е друго (макар и не коренно различно)...
    въпрос на нагласа и кой как го чувства
    но вярвам, че можеш да изпитваш ЛЮБОВ ако го поискаш
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Да вярвам в любовта- няма по-хубаво чувство от това.Лошото е,че понякога Тя може да ти изиграе мн ама мн лоша игра...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Абсолютно вярвам има я .. самоче няма те удари по главата .. тря да я намериш .. и тря да смениш много партниори докато уцелиш точния човек за теб затова just searching !!

Не съм съгласен че трябва да смениш много партниори пълни глупости познавам хора дето за заедно от детската градина и не мисля че си права или прав. Ако си намерил точния човек това не значи че трябва да си ходил/а с много преди това стига с тия глупости това е само за хората които незнаят какво е любов.

Голям фен
    Град
    sofiq
    вярвам в нея дори да боли аз вярвам 4е я има

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вярвам в нея..Любовта ще спаси света,банално е, но аз така мисля Знаеш ли аз пък си казвам,че вече няма да я чакам, че не ми трябва,и тя идва точно в такъв момент.Не я търси,тя знае кога, как и къде да те намери Нищо не е случайно

Напълно вярвам в любовта
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на koalka
    Да, вярвам.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Вярвам в нея..Любовта ще спаси света,банално е, но аз така мисля Знаеш ли аз пък си казвам,че вече няма да я чакам, че не ми трябва,и тя идва точно в такъв момент.Не я търси,тя знае кога, как и къде да те намери Нищо не е случайно
    И аз мисля така...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, вярвам.
    Ех и на мен ми се иска да продължа да вярвам в любовта, но как, като от 3 години съм влюбена в едно момче и той също едно време казваше,че е, но аз тогава не му обръщах внимание и любовта ни остана не изживяна, но аз продължавам да го обичам и незнам докога ще продължавам с тази невъзможна любов...На него вече не му пука за мен,само от време не време се сеща да ми звънне...

Vqrvam v Lyubovta!Za men Tya e mnogo 4uvstva sybrani v edno...

Лбов има ако сам повярваш в нея!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Вярвате ли в любовта?

Awe hora vqrvate li v lubovta? Az ne iskam da si hvashtam gadje, samo i samo, za da ne sym sama, a iskam trypka, lubov? I vqrvam, che shte sreshtna podhodqshtoto momche... no vse oshte tova za men si ostava samo mechta

коалка
    Ами... в интерес на истината вярвам, макар това да е едно от най-безотговорните неща, които съм правила, особено след всичките гневни моменти срещу нея, които съм имала. Но никога, никога не съм отричала съществуването й и съм готова докрай да защитавам тезата, че макар и трудно откриваема, тя съществува за всеки човек, само чака подходящия момент да се покаже.
    Иска ми се и да вярвам, че с момчето, с което съм сега, сме открили истинска любов, но времето трябва да покаже. Може би говоря така сега, защото напоследък все имам чувството, че нещо ми липсва, дори и да знам, че той ме обича и всички мои болки и тревоги тревога са и негови болки и тревоги. Но се надявам да не излъжа нито неговите, нито моито очаквания. Както казах, всичко зависи от времето, и колкото и да ми се иска да вярвам, че това е Той, все пак фактът, че малко двойки издържат от 16 до 26 години и нагоре, постоянно ме притеснява.
    Важното за един човек обаче е да приеме, че дори и да не може от раз да открие любовта, тя го чака някъде, зад някой ъгъл. А може би и е точно под носа му, но той да не я забелязва...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv

Re: Вярвате ли в любовта?

коалка
    Еми уж вярвам,то иначе всичко се обезмисля.А колкото до тръпката тя не значи непременно любов.При мен има тръпка,но любов

vqrvam ma neshto ne mogo da namerq nikoq ot strashno mnoo vreme i sum super otchaqn

ми начи имаше го и тоя момент да вярвам ама това беше преди много време в едно далечно царство (или да бъда по точен до момента когато разбрах че някои (повтарям някои за да си нямам проблеми после) жени са големи пачи) но от няколко много ама много лоши случки вече не вярвам защото дори и да се влюбиш истински в някой/някоя все някой (включително и "любимия") ще се появи и ше те на*бе здраво

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Бе то,че има такова животно любов има.. само,че толкова трудно се намира,че може да се откажеш преди да си намерил истинската.Аз изпуснах голямата си любов,защото съм тъпа...Винаги се намира друга,но никога не е същата... Има любов и я търсете,защото без нея живота няма смисъл
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Не особено...
    Любов е, когато 2ма са емоционално заблудени един по друг...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си