- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта?
Да, вярвам. И не съм влюбена-отдавна мина това. Аз обичам истински!
I az sashto izpusnh istinskata si lubov, no smqtam che lubovta e sydba i che ako e pisano edin den pak shte bydem zaedno,a ako ne znachi toi ne e bil golqta mi lubov,a nqkyde pri nqkoi drug tq me ochakva...Sydbata shte pokaje...Първоначално написано от PoisoNGirL
vqrvam v lubovta estestveno![]()
Вярвам в любовта,защото всичко около нас е любов и съществува благодарение на любовта.Единствено любовта ни кара да бъдем такива,каквито сме.Любов...към всичко.Ако нямаше любов,и мен нямаше да ме имаЗатова вярвам,каквото и да се случи!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mi ne NE VQRVAM!!! MOJE BI ZA6TOTO SAM RAZO4AROVANA OT NEQ,,no vupreki tova smelo moga da tvyrdq lubov nqma,,, ima samo privli4ane,, koeto rano ili kusno otminava.. a kakvo ostava,,, nzz
ЛЮБОВ![]()
![]()
каква е тази дума ? Такова нещо няма бе хора !това го е измислил някой защото нямал кво да прави
![]()
![]()
НЯМА ТАКОВА НЕЩО , А И ДА ИМА НОСИ САМО БОЛКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хората като мен .. разочаровани от любовта, или някой други които дори не са я срещали.. бихме я отрекли. Аз точно това ще направя сега. Няма любов! Когато пак я срещна.. тогава пак ще повярвам, но не и когато се чувствам сама и виждам само гъзове около мен.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Вярвам че ЛюбоФта я има... нО за мен я няма![]()
![]()
![]()
+100000000000000000Първоначално написано от Crazy`Witch
Първоначално написано от ScionOfStorm
ааз пък си вярвам. Има любов и тя е навсякъде и под раазлични форми (прииятелството напр. или любовта м/у роднини)
За мен любов значи болка
Помисляш си ,че си я открил и един ден пропадаш..
99 % от тези ,който казват ,че са открили любовта се заблуждават.
Привързаност..симпатий..фал ш
И все пак ..вярвам ,но докога незнам..до тогава ще си остана мечтател
E te takova jivotno nema![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Само мога да кажа че любовта може да донесе най-голямото щастие,но и най-голямата болка...
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Любов има! Открила съм я. И не, не е поредното тийнейджърско увлечение! Дори и да не я бях срещала, щях да вярвам в нея. Тя е някъде там. А това, че сте изпуснали любовта си или че не сте я срещали, не значи, че трябва да я отричате, щото така е по-лесно. Вярвайте! Може да боли, но си заслужава![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Не.Имам чувството,че никога няма да бъда обичана...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
а си вече на 13Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()
![]()
ужас...какво ще правиш?
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Vqrvam no vse oshte ne sym sreshtnal istinskata liubov ina4e sym se vliubval predi no osuznah 4e nqkoi den shte sreshtna momiche v koeto bash da se vliubq![]()
беше глупаво от твоя страна...Първоначално написано от apparition
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
вярвам в любовта,но се усещам,4е колкото по-голяма ставам,толкова пове4е реализацията на романтичните представи за нея ми се струва невъзможна![]()
someone else...
Аз ме вярвам в любовта, поради няколко причини, които точно сега не мога да споделя