- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта?
аз вярвам в любовта към живота.
към музката.
към модата.
към предметите.
към яките мисли.
към себе си.
към повърхността
към НАДвърхността.
аз вярвам в любовта на мъжете към мен.
но не вярвам в моята любов към мъжете.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Вярвам, знам че от нея боли... Надявам се истинската любов да не е само една, защото искам да я срещна пак!![]()
4estno kazano ve4e ne znam dali vqrvam....
Нормално е всеки понякога да губи вяра в любовта, но според мен тя съществува. Любовта, както повечето си мислят, не е пеперудите ж корема и това да си обсебен от един човек, това е влюбването. Любов е когато обичаш себе си чрез друг човек.
Много тЪп въпрос. Има любов но 95% от така наречената "любов" е фалшива. Дано сте ме разбрали какво имам предвид.
що така бе човек... Има любов.. стига да намериш точния чавек... не се отчайвай...Първоначално написано от CaSsIe
Не, не вярвам в любовта.![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Все 1 да попиташ вярвам ли в призраци. АМи не, не вярвам. Времената на Шекспир, Ромео и Жулиета минаха. Стегнете се в 21 век сме където думичката любов е синоним на интерес,пари и секс за вечерта. Колкото и да се мъчите да се самозалъгвате толкова по зле за вас.
Alabalaportokala:
"Все 1 да попиташ вярвам ли в призраци. АМи не, не вярвам. Времената на Шекспир, Ромео и Жулиета минаха. Стегнете се в 21 век сме където думичката любов е синоним на интерес,пари и секс за вечерта. Колкото и да се мъчите да се самозалъгвате толкова по зле за вас. "
не е вярно....няма времена за това.и преди е имало интерес,пари,има и ще има!!!!но любовта просто е нещо друго![]()
someone else...
Иска ми се да вярвам но просто няма кой да ми върне вяратастрах ме е пак да повярвам просто защото ме нараниха по възможно най-бруталния начин
![]()
![]()
![]()
Любовта я има!Друг е въпросът дали някой я е изпитал или не! :P
+1 Всичко е до общи интереси за мен! Любов ха-ха-ха !Първоначално написано от Alabalaportokala
Привличане?-Да
Харесване?-Да
Любов?-временно състояние!
,,Любовта е върховно щастие ,а после неописуемо страдание!''
Няма поне според мен! Един водач е казал: ,,Аз нямам постоянни съюзници ,а постоянни интереси!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Ивалинка
Така е. Винаги са съществували интересите и парите, но в момента света търпи огромна и неистова комерсиализация където именно тези 2 неща заемат основно място в живота на хората. Просто няма място за сравнение между сега и миналото.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
oo stiga ve hora vie ubivate vsi4ko detsko v mene. az produljavam da si buda optimist i spored mene horata koito gubqt vqra, te prosto ne znaqt kakvo e lubovta.
Razbira se,che vqrvam
Неее![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
razbiraSe che vqrvam...vSeki trqbva da vqrva lubOvta e neShto prekraSnO :]]![]()
![]()
[[ LipS like mOrphine ]]
Еми няма да бъдеш постоянно дете.Живота не е розов и , не е като на куклите Барби! Нали знаеш ,че трябва да порастнеш?Като растеш грижите ти стават по-големи.Ще разбереш ,че Любовта несъществува ,тя е просто въобръжение на човека!Нещо което несъществува.Първоначално написано от Far_away
Първоначално написано от ScionOfStorm
Въпреки, че някой път си мисля, че не съществува, на пук на всичко и всички вярвам, и не само в нея...![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Естествено, че да![]()
Don't worry, be happy!
Напълно съм съгласна с теб.. вярвам в истинската любов , но това, че някои не са я изпитали не означава, че тя не съществува.. колкото и да е тъжно може дори никога да не я срещнем, но това не ни дава правото да я отричамеПървоначално написано от razbito^sarce
![]()
Точно в този момент не вярвам много,много...![]()