- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственица или не?!
Немисля че ако тои ти изневери ще доиде и ще ти каже .. сега се замислих .. ако пък моита приятелка ми изневери .. .ще я зарежа дано да не става де .. от 5 месеца сме заедно и ще я зарежа веднага ако разбера нещо такова![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Не познаваш мъжа ми-ще си каже. Ама аз не искам да знам!Първоначално написано от dantro
И аз ако изневеря ще си кажа и ще прекратя връзката. Така де, няма да съм нито с този, с който съм изневерила, нито с човека, когато съм предала..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Az mislq, che po vajno e da ne vi izneverqt sys syrceto, togava prosto shte ste izgubili lubovta na choveka s kogoto ste,a za iznevqrata za edna nosht naprimer e prostimo...Първоначално написано от krem4et0
няма такива неща-ние сме над 3 години с него, полувава секс винаги, когато имаме възможност, правя го с кеф и ми доставя удоволствие. Мисля, че и той е доволен. Следователно няма защо да търси другаде секс!!!!! малко уважение да имаме, ама да е нещо, което не получава от мен ще го разбера, ама при условие, че не е така-прав му път. Говоря чисто хипотетично.
е ся да ти кажа секи си има вкус де аз предпочитам дествениците![]()
Lord Give Me A Sign
НЕ може да разделяте така момичетата,на курви и девственици и по тая логика момчетата ще си ебат колкото си искат "курви" и после ще искат девствена и от какъв зор момчетата да могат да го правят т'ва а момичетата не ?!? Да не сме в патриархата к'ва е тая тъпа тема ве хора ?? То не може да си девствена цял живот докато не откриеш мъжа за когото да се омъжиш?!?1 Не мислите ли... или Пак да нямаш никакви връзки само защото следващото ти гадже ще му бъде неприятно,че си правила секс,а той като е ти да се примиряваш просто е смешно всичко т'ва....![]()