.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Проблем с приятелката...

Абе я кажете как да я накарам да доиде у нас ? И да стане работата апак и да нестане просто да я поканя на гости бати се неще у тях ме кани ходя от време на време когато е сама ама неще у нас апък и казвам че ще сам сам самичак у нас а тя пак неще а ходим 1 месец вече... бати

e che "rabotata" nemoje li i v tqh da stane .. za kvo u vas, shtom neshte v tqh we btw
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Град
    Карлово Мафия
    e dobre de kakvo ti pre4e da e u tqh
    DJ Balthazar & Tutin - Drum & Bass

Защотоо в момента баща и бил в отпуска...и бил секи ден в тях..и нестава апък и на вънка в тоя студ абсурд...

Хаха ебаси проблемааа хаха, ми може момичето да знае, че искаш да и се намърдаш между краката пък тя да не иска още, и в тях да се чувства на своя територия. Ако чак толкова държиш да ти дойде на гости я покани учтиво да гледате филмче, да и сготвиш някоя вкусотия или да и покажеш коледната украса, измисли нещо за правене, а не момичето да си мисли, че я каниш у вас за да правите секс
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Карлово Мафия
    mi primerno q pokani da gledate nqkoi film...
    DJ Balthazar & Tutin - Drum & Bass

Ем аз я каня учтиво тя неще бати ...

Явно тя предусеща твоите намерения и не е готова да го направите. Ходите от месец, за къде бързаш? Щом не идва у вас се чувства несигурна, предлазположи я. Ако наистина искаш просто да дойде у вас и кажи: ако се притеснява, че ще я натиснеш да го направите, няма. Успокой я!

Абе ние си правим орална любов на вънка ама като е по хубу времето апък сега в тоя сняг тоя студ ...бати апък когато сме правили орална любов нещо се дърпа неще се обръща с гръб към мен...иначе много неодобно прави така да и го вкарвам..

на по колко сте?

vai nishto li4no ama mn mrazq takiva kato tebe..ti mai hodish s neq samo zaradi sexa nali? Momi4etata ne haresvat takiva mom4eta...Purvo e lubofta posle sexa.Pokaji i 4e q obi4ash [ako vaobshte e taka] i posle q moli da hodite u vas.Ako prodaljavash da nastoqvash da go pravite [ moje da ne si go kazal napravo no se podrazbira ] nai veroqtno she i pisne [shtoto qvno tq neshte] i shte te zareje...tai 4e nedei prishporva neshtata apak i sexa ne e nai vajen...ako si tolkova zagorql- ima toaletna, playboy i raka si imash

abe vie na kolko ste naistina??????????????

Абе обичаме се много 14 аз 20 хах

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Явно няма мераци да е сама с теб у вас Изчакай да дойдат родителите ти, братя, сестри, братовчеди, баби и дядовчи, че чак тогава я покани. Едва ли би отказала вече

ох, баси, кво като сте на 20 - 20+ си хващате некви малолетни... я се взимайте с некви горе - долу колкото вас, пък тогава поне ще ви пускат

Aфе като не разбираш не се обаждаи !!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Толкова ти е акъла на 20 години..

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    СОфия
    ъъъъъ.......на 20 си и ходиш с 14 годишна...

ми кфо да ти кажа пич : УсПЕХ! дано ти пусне, ама ако има поне малко акъл да бяга... баси и педофилите
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Град
    *in a pink dream*
    pffffffffff 20 godishen si dadadada . da ne ti e pyrvata priqtelka , ili si s 14 godishno momichence , shtoto teq na tvoita vyzrast ne te akceptirat mai mai i samo zabludenichkite malki momichenca ti vryzvat...
    ibahti i typite vyprosi ... tq da ne ti e 1vata priqtelka ...
    i pedofil takyv , ne prinyjdavai momicheto da pravi neshto , koeto ne iska ... osyznaite se malko , kaot ste na po 20 ne ste bogoizbrani i ne ste tolkova golemi , za kolkoto se mislite !!!!
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

аве кво му се бъркате на човека пита ви най-учтиво за съвет т'ва е.

хмм....тои хубаво пита за съват ама...това да си на 20 години и да ходиш с 14 е меко казано ненормално!

Ами,може да е девствена и да се притеснява,или просто да се страхува,че всичко е само заради секса,а да държи на теб въпреки че е почти очевидно,че е точно заради това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си