- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственица или не?!
Един въпрос към момчетата: Предимство ли е да сте с девствено момиче, лично вие какво предпочитате?
Ако става вапрос за момиче което обичам ... ест че е по добре аз да съм и първият защото няма да е много приятно да ходя с някое момиче няколко месеца и да разбера че някав я е ебал преди мен .. ще е адцки гадно .. затова изчакаи подходящияа ако е секс за една нощ предпочитам да не е девствено момичето ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
А дали това е вярно, че ако някое момче поиска да задържи дадено момиче завинаги и предлага да и е първият?
ami pove4eto ne iskat devstveni![]()
Това може да се отнася за момичетата , но в никакъв случай за момчета ( пък нищо не се знае ).Първоначално написано от razbito^sarce
Ако и ти си му първата тогава може да се говори за нещо , иначе най - много да те използва (сексуално) !
Според зависи колко си наивничка и на колко си годинки както и той![]()
Ми виж сега до някаде е вярно защото повечето случаи момичето никога не забравя първият сино .. от друга страна за някои момичета няма абсолютно никво значение кои им е първи и забравят бързо за него .. надали ще те задържи с това завинаги
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от dantro
И като скъсате примерно, следващият й приятел ще вика "някав я е е*** ".. звучи мако грубо, не мислиш ли? Може би преди теб тя е имала нещо сериозно, истинско.
И приятелят ми разсъждава като теб и понякога мрънка що не съм била девствена, но това е адски тъпо.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Те затова едно време момичетата са били задължени да изгубват девствеността си само и единствено на първата си брачна нощ![]()
![]()
И аз съм бил с момиче, което е имало не 1-2 сексуални партньора преди мен, а и с нея не сме само за едното ебане, ама...т'ва е. Човек прави грешки. Човек се учи докато е жив и прави секс с различни докато е жив (достатъчно тъпо изказване ли направих или да се постарая още?)
К'во като не е девствена? Хубаво е да си я научиш ти на някои неща, като си й първия ще ти е по-вярна, но пък с "тррудното" ще се е справил друг, а и ще можеш да научиш нещо ново от нея.
Миналта седмица постоянно мислих за приятелката ми и за това че е правила секс с други, пък и някои с които се познавама и ми стана супер неприятно и бая бях зациклил, защото...абе разни неща. Абе все тая..това е минало (уж), нали сега си е с теб? Видяла е грешките си, сега ги е поправила, значи ти по-добър, защото е с теб, а не с тях
Грешки ли? Ти ме уби.. от 4 момчета преди Св, съжалявам за 2. За сметка на това другите двама компенсират. :PПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Уж не ти пука, от това, но понякога тази мисъл те обсебва,а?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И като скъсате примерно, следващият й приятел ще вика "някав я е е*** ".. звучи мако грубо, не мислиш ли? Може би преди теб тя е имала нещо сериозно, истинско.
И приятелят ми разсъждава като теб и понякога мрънка що не съм била девствена, но това е адски тъпо.[/quote]
Нищо тъпо няма тъпо става когато научиш че сериознатата ти приятелка .. се е ебала с някав преди теб .. за щастие на моита и бях първи .. вече 5 месеца не се отделя от мен и сме супер щастливи заедно ..![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Няма никакво значение с кого и колко си бил преди това. Може да си го запишете.![]()
![]()
Всеки си има право на собствено мнение и според мен има значение. Мисля, че първо трябва да намеря подходящото момче, да съм сигурна в него и в чувствата ни и чак тогава да му се отдам, в противен случай ако взема да пускам на всеки, съжалявам мн но бих се почувсвала в един момент като употребявана вещ.Първоначално написано от _Cuddly_
Е всеки както си прецени...
Значи ли че след като ти така мислиш е така ? + това немисля че ще ти е хубаво да вървиш по центара и да жидиш бившата която гаджето ти е чукал нъли ?Първоначално написано от _Cuddly_
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Нищо тъпо няма тъпо става когато научиш че сериознатата ти приятелка .. се е ебала с някав преди теб .. за щастие на моита и бях първи .. вече 5 месеца не се отделя от мен и сме супер щастливи заедно ..[/quote]
А защо никаде до тук никой не спонема ,това че момичето с което е ,му е първото?Мочетата сте големи егоисти,вие може да се пъхате на 100 места(грубо казано), а искате момичето с което сте да е девствено.
Именно - всеки си има мнение. Аз не съм ти казала "легни с него", нали?Първоначално написано от razbito^sarce
Окей, обичаш го, той ти е първият.. А когато се разделите? Ще има втори, после трети... и пак стигаме до моята теза.
Не твърдя, че 100% ще се случи, но обикновено така става.![]()
А защо никаде до тук никой не спонема ,това че момичето с което е ,му е първото?Мочетата сте големи егоисти,вие може да се пъхате на 100 места(грубо казано), а искате момичето с което сте да е девствено.[/quote]Първоначално написано от darica
Не че нещо но тя ми беше първата ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Зависи аз ко ще е искам по дълга връзка може ида е девствена ама ако е за бързо претупване си най добре без бандерол.. абе общо взето щом може да прави свирки няма значение...![]()
![]()
![]()
А сега сериозно .. за мен няма абсолютно никакво значение стига да не съм 50тия ;;;
Значи ли че след като ти така мислиш е така ? + това немисля че ще ти е хубаво да вървиш по центара и да жидиш бившата която гаджето ти е чукал нъли ?[/quote]
Tva e super typo, na men bi mi stanalo nqkvo gadno
ами затова говоря .. от одеве ама онва не разбира ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Dobre de priznaite si, 4e ako ste prav na edno momiche tq nqkaksi bi bila po cenna za vas...Първоначално написано от ubuntu
Не всяка .. няма кои знае какво значение дъли си и първи ако не я обичаш ... ако секса е за една нощ то е през кура дъли е девствена или не ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
И защо да ми стане гадно? Той е с мен, а не с нея.Първоначално написано от razbito^sarce
Макар че тук нямам база за сравнение, тъй като приятелят ми беше девствен в началото на нашата връзка, но пък, докато беше в щатите, му беше позволено да чука. Баси.. и той е човек.
Идеята беше да не ми казва, не исках да знам. Но дори и да разбера, ще се усмихна и ще попитам как е било.
Той е с мен, обича мен, друго не ми трябва да знам.
Душичке, понякога любовта няма нищо общо със секса.
И въпреки разбиранията ми, които ще ти се сторят ненормални, с него сме почти 3 години заедно и имаме намерение да се оженим, да си имаме деца.
Та и с този мироглед съм влюбена и щастлива.![]()
И не си мисли, че ти го натяквам като правилен (както спомена по-горе), аз просто се аргументирам.