- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че любовта е съдба?
Мислите ли, че любовта е съдба?
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Както казах в една друга тема... любов е ако искаш да е любов
любов е както си го направиш ти
а съдбата е случайно стечение на обстоятелствата![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Миии при мен така се получи .. харесах си много едно момиче .. от пръв поглед след време .. разбрах че и тя ме харесва ... също че ме е харесала от пръв поглед .. и така вече 5 месеца сме неразделни не се караме за нищо и се обичаме адци много![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Радвам се за теб! И един съвет- запазете си любовта, защото много трудно се откриваПървоначално написано от dantro
![]()
Да това писах преди малко в една подобна тема ... много трудно се намира половинка .. много е трудно да се заобичат двама души толкова силно колкото ние се обичаме с нея :P
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ei tva e hubavo, kogato uspeesh da ulovish shtastieto v tochnoto vreme...Първоначално написано от dantro
Не вярвам в съдбата.
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен и двете...
Съдба е да срещнеш точния човек на точното място и да се зароди нещо... а после вече зависи от теб дали ще се възползваш както трябва от съдбата...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Точно така е аз лично вече вярвам в съдбата, защото най - накрая намерих любовта на живота си и мога да кажа че съм много щастлив въпреки трудностите които имаме с моята приятелка от време на време се караме, но неможе без каранаци да има в една връзка това винаги го имаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, вярвям в нея, вярвам, че каквото е писано да стане, ще стане, със или без съгласието на участниците в него. Вярвам, че ако на двама души е писано да са заедно, дори и разделени от обстоятелствата, накрая пак ще са заедно, защото е предопределено, рано или късно, техните пътища да се пресекат.
А и наистина, защо любовта да не е съдба? Нима не приемаме човека, когото обичаме, като наша съдба, след като го срещнем? Нима фактът, когато разбираме, че искаме да прекараме остатъка от живота си с някого, не показва, че така го приемаме за съдба? Нима, когато открием истинската любов, няма момент, в който вече съвсем ясно да ни се избистря, че съдбата ни е точно човекът пред нас?
Точно така, любовта за мен е здраво свързана със съдбата и не мисля, че дори и намесата на някой си или нещо си може да промени нещата, писани да се случат.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Съдба,Бог,ангели,дяволи и всичко свързано с тях не съществува...всичко е хаотични случайности...и при подходяща случайност се задействат хормоните и флуидите и...нататък знаем какво става...
дай ми една добра причина да го мисля и ще го мисля![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
Пари?
докторе, Вие ме обиждатеПървоначално написано от GregoryHouse
но аз Ви прощавам и ще взема парите
любовта е съдба, казвам ви.... няма какво друго да е !
E че ако не е съдба какво да еПървоначално написано от Seizure of Power
*подава 100$ банкнота под масата* не мислите ли че трябва да го обявите публично?
каквото е писано такова ще стане !
никой не може да застане на мястото на Бога
ДА, ВЯРВАМ !!!така се събрах с приятеля ми - по ироня на съдбата
и още сме заедно
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Вярвам, че каквото трябва ще се случи. Но след това всичко зависи от теб. Но "любовта", като понятие, въплъщава множество, необясними за мен процеси, затова считам за ненужно да търся смисъл/обяснение.
за много неща смятам че е съдба, но за любовта нямам мнение.Тя е нещо специално, нещо уникално, магия, която ни връхлита и трудно изчезва. предполагам че има връзка със съдбата, поне истинската любов.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
любовта е съдба ти нерешаваш кога да се влюбиш то просто се слу4ва.Да съдба е \/ \
/ \
/
Първоначално написано от ~egoistiC
1ви Въпрос: Къде е написано? И на какво?
2ри Въпрос: Къде е Бог? Ти виждала ли си го?
3ти Въпрос: Къде е мястото на Бог?
Не съвсем...ако просто си вървиш и срещнеш насреща идеала ти за момче/момиче много ясно че ще хлътнеш...чиста проба хормон...Първоначално написано от simba007