Taka iskam da zapochna s tova che mnogo dulgo vreme sum s edno mom4e i ne go obicham ne mi trupva i nikoga ne mi e trupvalo,kato na vlubeno momi4e,no sum mnogo prevurzana kum nego MNOGO,imam chuvstvoto che nishto ne bih mogla da napravq bez nego.Imam chuvstvoto che toi e suvurshen,no ne moga da go obikna.kazvala sum mu go i naskoro pak mu go kazah,no tozi put bqh kategorichna i mu kazah che iskam da se razdelim i mi e mnogo tejko no ne mislq che trqbva da se subirame otnovo,zashtoto nqma smisal da go luja i da gubq vremeto na dvamani kato prez tva vreme moje naistina da sre6tnem hora koito da obichame i te da ni obichat..toi mnogo me obicha i ako produlja da sum s nego imam chuvstvoto che sled vreme shte strada mnogo pove4e za men,makar i sega da mu e adski tejko...no sum sigorna 4e ako ne e skoro to mnogo skoro ako trugnem pak,6te se razdelim..zashtoto iskam da obicham..a toi ne e 4ovekut..taka mislq az a vie?(na nqkolko puti sme stigali po4ti do razdqla zaradi trupkata no na nego ne mu e problem da ne go obicham)