- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Подкрепете новия раздел
Скъпи потребители, подкрепете новия раздел "Философия и Религия".
Това ще бъде мястото, където ще можете да търсите и получавате съвети за вас и вашата същност. В новия раздел ще говорим много за психология. Ще се науите да общувате така, че да бъдете победители във всяка ситуация. Ще разберета как да се предпазите от сектите, много информация за различните религии и още много неща.
Гласувайки за новия раздел, гласувате за свободата да получите нужната Ви информация, само от този форум.
Гласувайте - сега е Вашия шанс!!!![]()
![]()
![]()
Гласувах за.Мисля,че ще бъде интересно,особено зо тези,които се интересуват от психология и философия.
ЗА!Един обогатяващ форума раздел =D>
as glasuvah s "ZA"6te bude mnogo qko,li4no as obojavam psihologiqta off dano da go napravqt :P
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
За създаването,само на раздел-Психология.Религиозния,не мисля че е добра идея,особено да се дава информация за верооучението в тийн форум.Не си мислете,че съм атеистка,но просто не мисля,че тук е най-подходящото място...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това е само пример. Все още не сам 100% сигурен дали екипа на форума ще бъде съгласен. Пуснах анкетата понеже един от админите ме посъветва така.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
За!
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Би било интересно да има такъв раздел.![]()
Напълно съгласна. (=Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Освен това, ако има някакви теми за обсъждане на религията може да се прояви дискриминация относно вероизповеданието на някои потребители... Тоест ще има много конфликти...![]()
Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna break
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Първо да се махне раздел Teen Новини - коментари и отзиви след което може да се прибави и този раздел ... без да намесваме религията тъй като гореспоменатия раздел просто бива дублиран със "НОВИНИ".
В противен случаи съм напълно против.
![]()
Религия - WTF?!![]()
Иначе за философията съм навита.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Раздел за философия, психология, логика, етика и там другите изучавани предмети от този цикъл(май Свят и личност пропуснах), би бил доста добро начинание. Темите са интересни, но съм забелязала, че в училище на тези дисциплини се гледа като на по-лки и не се акцентира. За Тийн Новините-абсолютно съм за премахването, при все, че има 3 теми на кръст в него и никой не пише. Относно религията-на мен би ми било интересно-интересеувам се от религя и определено бих искала да си дискутирам със съфорумци на религиозна тематика.
За създаването на подобни раздели съм!
Предложението разделът да бъде и за религия бе с цел той да обхваща повече теми. Дано сега да бъде ясно на всички.
За с двете ръце ! Остана само да се осъществи![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И нека все пак, ако се сътвори такъв раздел да си се казва 'философия и религия' Има достатъчен спектър от теми, които могат да бъдат засегнати около религията, хубави дискусии могат да станат.
Абсолютно ЗА раздел "Психология". Аз лично смятам да стана психолог, защото обожавам да изследвам чеовешката психика и начинът на мислене. Така че, не мислете хора, защото идвам, за да прочета мислите ви!!!![]()
Малко грешно си го представяш. Психологията не е наука за "луди".Първоначално написано от JackAzZ
Идеята не е лоша,но...по дяволите ЦЯЛА ТЕМА???![]()
Няма логика.Това все пак е тийн форумтрябва да се отнася за тийнейджърите,техните проблеми,интереси...за всичко,което засяга техния живот!И мамка му,искаме или не наркотиците участват в него.Алкохола също,цигарите също-това е!
Този раздел се премахна-хубаво(т.е.не е хубаво),но така и самият форум до някъде не покрива изискванията за реален ТEEN форум!!!
Именно защото е тийн форум е добре да има раздел за психология. В този раздел ще може да се пишат теми с гореспоменатия изтрит раздел. Като в него няма да има глупави теми от сорта: Къде се продава джойнт примерно. Смятам, че онези от Вас, които харесваха стария раздел трябва да гласуват за този.Първоначално написано от AtMosFera