.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ескапел

ескапел

neka vsqka ot vas,koqto e pila eskapel da kaje kak i e podeistvalo,promeniл li i cikala i kak ?

Град
    *in a pink dream*
    ne sym pila , no kato se zamislish , che pri vezemaneto na vsqkakvi lekartva ima stranichni efekti .pro tezi "speshnite hapcheta" se obyrkva cicyla , stava neredoven , no pri vsqko momiche si e razlichno - razlichni orgasnizmi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Пловдив-София

:)

eskapele sydyrja tyinarecheniq hormon (ili tam kakto beshe) "progesteron" koito otkliuchva menstruaciqta na jenata. tai che ako si go pila do 1-2 nai kysno sedmica trqbva da ti doide. uspehi
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ае ти вчера имаше тема за това лекарство що правиш друга тема?И незнам аз съм момче и извинявай че пиша ама малко кофти става!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Пловдив
    Да взимала съм веднъж и от тогава цикъла ми е редовен ...за разлика отпреди все ми закъсняваше с 1-2-3 месеца

На мен ми закъсня, но по принцип ми е малко нередовен цикъла и може и да не е от това. Освен това продължи 6 дни, а по принцип ми е 5, и беше малко-силно кръвотечението.

Ами не не се е променил , беше си както преди . Понякога може и да се разбърка , всеки има различен организъм
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Пловдив-София
    то е нормално да е по-силно кръвотечението.. за справка потарси подобни теми във бг-мама
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Град
    Плевен
    ami az sum pila...i nqma6e nikvi uslojneniq..
    doide mi to4no na datata na koqto trqbva6e..oba4e mn me bole6e...nz moje i da ne e ot nego..oba4e taka se polu4i... nqma stra6no.. hap4e kato hap4e

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Аз го пих този вторник и ми дойде вчера вечерта,а по принцип трябваше да ми дойде около първи декември!За сега ми върви малко повече от нормалното за мен.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си