- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стига ли ви свободното време?
Така, въпроса ми е стига ли ви свободното време да се занимавате с хобито си, и случвало ли ви се е да се откажете се занимавате с нещо любимо защото не ви е достигало времето?
Имам предостатъчно свободно време дори да се чудя с какво да го запълня![]()
Имам време за висчко което искам да правя
А кой казва, че ми остава свободно време?( ся докато пиша тук и върша работа и задълженяи , успоредно с това) Винаги върша забавното с полезното и задължителното...иначе се умарям бързо и се сдухвам и тряа загърбя сичко весело което ми носи удовлетворение(като изключим това от добре свършената работа...)
edit: kogato sym prekaleno iznerven, prevazbuden kam lo6o i takiva... mnoo obi4am da slu6am muzika i ni6to drugo da ne pravq, da spq(ako tova e vazmojno), da hodq na fitnes(ah kak obi4am boksovata kru6a ...), da bqgam v parka (dobre 4e e na 2 min pat pe6a) ili da pu6a adski mnogo...(tova obiknoveno go sa4etavam s muzikata)
principno....namiram svobodno vreme za tova,koeto mi haresva da pravq i tova,koeto me otpuska...primerno..haresvam da treniram tenis...i hodq tri puti sedmi4no..kato treniram i sum iznervena..ili ne6to ne se 4uvstavm dobre si go izkarvam na topkata i izlizam makar umorena fizi4eski uspokoena psii4eski...dokato patuvam kum zalata ili kum u4ili6te pravq drugo ne6to,bez koeto ne moga..slu6am muzika..i taka...naprekusnato namiram vreme za ne6tata ,koito me radvat![]()
Ако търсиш истината,знай,че тя се крие винаги някъде посредата!
По принцип да, но ако денят беше около 30-35ч. щеше да ми е по-добре![]()
в повечето случаи, да..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Намирам време затова, което обичам да правя.
Имам предостатъчно свободно време.Честно да си кажа,това определение,не ми харесва.
Както каза,Ники-важното е човек да съумява да съчетава полезното с приятното,именно в това се крие формулата на успеха!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
на мен никога нищо не ми стига![]()
Първоначално написано от xaxo_xixi
....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
категорично НЕ.с това даскало,имам извънредни часове,ходя и 3 пъти в седмицата на английски в спец.училище и...
затрупана съм с уроци,домашни.е,почивам си от време на време естествено,но не ми е достатъчно.и все пак...знам,че за мен си правя всичко.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
За любимото ми хоби - мързелът и лентяйстването във всичките им форми, времето никога не е достатъчно, но винаги намирам поне мъничко за практикуване.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А стига бе?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Сериозно ли?
![]()
На мен пък не ми стига времето въобще от както започнахме тези лекции.![]()
Така де.. От известно време не ми стига особено.![]()
![]()
Имам доста свободно време и ми стига за всичко .. дори и, за да го пилея напразно![]()
Такаче хич не мога да се оплача, много съм неорганизирана, но просто имам малко ангажименти :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да,но просто не си запълвам правилно времето...Затова си мисля че нямам![]()
Ит депендс он дъ организейшън оф май оун. Самтаймс ай хев ноу тайм, самтаймс ай до евритинг дет ай уонт. Сори фор дъ брилиант инглиш![]()
Ами макар да имам доста за учене и други задължения, имам и достатъчно свободно време. Е, в някои моменти ми се е искало да имам повечко, но пак се справям![]()
Първоначално написано от Blue_Devil{F}
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
в малкото си свободно време излизам с гаджето
OnLy God CaN Judge Me !