- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Самоубийство
абе ей ся слушах по тв-то някакво моми4е скочило от някакав мост в Варна.. . Как може такоа нешу е хора.. ? на 14 години .. представете си на къде отива светът.. !![]()
14-годишно момиче се самоуби във Варна, скачайки от Аспаруховия мост
15 Ноември 2007
Четиринайсетгодишно момиче се е самоубило днес, скачайки от Аспаруховия мост във Варна, съобщиха от полицията в града. Момичето, което е от Варна, е скочило от моста около 10.30 часа.
Неволен свидетел на инцидента е станала жена, която подала сигнала в ОДП-Варна. Незабавно е повикан екип на "Бърза помощ" и е изпратена дежурна оперативна група. Тялото на детето е извадено от служители на Четвърто РПУ с помощта рибари.
При огледа на Аспаруховия мост, от мястото на което е стояло момичето, е открит ученическият му бележник. Улики за престъпление не са открити. След оперативно издирвателни действия от служители на Четвърто РПУ е установено, че девойката живее с майка си и сестра си. Баща й пътува с кораб и в момента не е в страната.
При последния разговор на момичето с баща му то обяснило, че мечтае да скочи с бънджи от Аспаруховия мост. Той обещал, че щом се върне ще го направят заедно.
Тази сутрин 14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще се опита да скочи от моста без обезопасителните въжета, коментирайки, че нищо особено не би се случило, допълват от полицията.
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=61987
![]()
![]()
Жалко,но факт.Твоето възмущение обаче няма как да промени нещата.Станалото,станало.П осто някои хора не могат реално да оценят това,което имат и решават да го погубят.
Живота е за да се изживее максимално пълноценно,проблемите са за да се бориш против тях, а не да ги избягваш.Точно това е направило въпросното момиче-изплашило се е и избягало,колко глупаво само,нали?!
Колкото и редове да изпиша,няма да я отвърна обратно.Единственото,което мога да кажа в закючение е -Мир на праха и.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако имах смелост и аз бих скочила.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Липса,на минамална съобразителност.Други версии по случая има ли?![]()
![]()
това не е "липса на съобразителност", а липса на здрав разум14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще се опита да скочи от моста без обезопасителните въжета, коментирайки, че нищо особено не би се случило
момичето не е било само в главата, май
И двете липсват-няма разум,следователно няма и съобразителност.Ама че нелепа смърт...![]()
Всички мислят така. И донякъде е вярно, да.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Слаб си - не можеш да се спряваш с трудностите и слагаш край.
От друга страна погледнато обаче, т'ва решение е супер трудно... и само един наистина силен човек би имал смелостта да го направи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Lady Death-От части съм съгласна с теб,но не мислиш,че именно това ТРУДНО за взминане решение е породено т липсата на воля,стимул,желание за живот.Всеки един проблем може да бъде разрешен стига да знаеш как.За жалост,това момиче е постъпило твърде лекомислено и според версията е преднамерена.Не става въпрос са импулсивно взето решение,а за нещо което дълго е било обмисляно.
С риск да се вживея твърдемного в ролята на следовател ще споделя,следното нещо.За мен,признанието на момиче,че иска да скочи с бънджи е само предтекст,тоест тя не е искала да се разбере каква е била истинската причина за да сложи край на живота си.
Ако изключим обаче,моите размишления нещаат отново не се връзват.Никой здравомислещ човек НЯМА да тръгне да скача от мост с подобна височина БЕЗ обезопасителни въжета,просто е пълно безумие...
Разбира се, и все пак на много малко им стиска наистина да го сторят..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
А това за бънджито.. искала е да скочи без въжета и е твърдяла, че е безопасно... ако наистина си го е мислила.. ме навежда на мисълта, че момичето не е било много наред.
Тва е някво такова потресаващо ... наистина за да го направи това .. трябва да не е със всичкия си акъл .. друго немога да кажа ..
Да почива в мир![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
За толкова много убийства, самоубийства, катастрофи, природни бедствия и т.н съм се наслушала и начела, че вече нищо, ама нищо не ми прави впечатление..
Един се самоубил, трети е разчастил тялото на съседа и т.н ... нищо ново под слънцето ... Живеем в адски отвратителен и жесток святСлучват се нелепи неща ... момичето е умряло по нелеп начин, но явно не е била много с всичкия си, за да направи въпросната глупост...
![]()
Мир на праха и![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
..и докато е летяла надолу в Африка и Азия 50 деца умират от глад, 20 от болести и 10 в следствие на граждански войни
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mon4eto-За каква поука имаш предвид?Това което за мен момичето е направило е признак за липса на здрав разум...още не мога да го проумея и както споменах и преди това-За мен това е постановка,имаща за цел да прикрие,че основния замисъл е бил-САМОУБИЙСТВО.
![]()
![]()
![]()
тфа момиченце е от търговската гимназия във Варна
аз също уча там...и си спомням вторник или сряда...я видях
не я познавам но съм я виждала
мн ми е кофти
защото днеска виждаш един човек..а утре разбираш,че вече го няма
![]()
По-точното е бих се самоубилаПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Neznam kakvo si e mislila, i qvno nikoi nqma da razbere kakva e pri4inata da postupi taka... no horata na koito e razbila surcata sa mnogo... i mnogo sa horata na koito im lipsva sega. Az su6to ne q poznavam ni6to 4e e ot varna...
no imam poznati koito q poznavat... i gi boli adski mnogo. Ne moga da si predstavq... daje i ne iskam [ot strah] semeistvoto i kak pla4at za neq. V internet ima mnogo klipove za neq i neini snimki. Momi4eto izglejda mnogo krasivo i milo. Neznam ne mi se vqrva da e bilo zaradi mom4e ili ne6to ot tiq postoqnnite...За мен просто е решила да направи нещо невъзможно. Не искам да я съдя, няма как да и помогнем. Просто нека бъде пример за всички други който си мислят за такива неща, да помислят че има много хора които ще страдат и ще ги боли за тях. Не трябва да постъпваш егоистично, трябва да се мисли и за близките ти.![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
във вбокс7 има клипчета за т'ва момиче..ей сега изгледах няколко.. хм..тя изглежда много добре.. момичето е много хубаво..как е могло да стори подобно нещо..
Много тъжно... целия живот е бил пред нея, освен това на тази възраст всички проблеми имат решение. Не мога да разбера децата, които се самоубиват.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Първоначално написано от Steli{P}
Една от причините според мен е липста на родителска подкрепа и разбиране.По-точно прекъсване на естествената връзка между родител-дете.До колкото разбрах,има слухове, че момичето ебило бременно.![]()
Има няколко версии едната е споменатата във новините желанието й да скочи с бънджи!
Другата причина е ,че имала големи проблеми с приятеля си...
и последната е ,че е била бременна в 4тия месец..било я страх..и затова решила да скочи!Искам да кажа само ,че ме е яд такова красиво момиче...
http://vesi-x.hit.bg/
За тези , които не са я виждали:
http://vbox7.com/play:fa1a7c8e
http://vbox7.com/play:c4cf60a2
http://vbox7.com/play:64cdd057