.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Самоубийство

абе ей ся слушах по тв-то някакво моми4е скочило от някакав мост в Варна.. . Как може такоа нешу е хора.. ? на 14 години .. представете си на къде отива светът.. !

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    14-годишно момиче се самоуби във Варна, скачайки от Аспаруховия мост
    15 Ноември 2007
    Четиринайсетгодишно момиче се е самоубило днес, скачайки от Аспаруховия мост във Варна, съобщиха от полицията в града. Момичето, което е от Варна, е скочило от моста около 10.30 часа.
    Неволен свидетел на инцидента е станала жена, която подала сигнала в ОДП-Варна. Незабавно е повикан екип на "Бърза помощ" и е изпратена дежурна оперативна група. Тялото на детето е извадено от служители на Четвърто РПУ с помощта рибари.

При огледа на Аспаруховия мост, от мястото на което е стояло момичето, е открит ученическият му бележник. Улики за престъпление не са открити. След оперативно издирвателни действия от служители на Четвърто РПУ е установено, че девойката живее с майка си и сестра си. Баща й пътува с кораб и в момента не е в страната.

При последния разговор на момичето с баща му то обяснило, че мечтае да скочи с бънджи от Аспаруховия мост. Той обещал, че щом се върне ще го направят заедно.

Тази сутрин 14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще се опита да скочи от моста без обезопасителните въжета, коментирайки, че нищо особено не би се случило, допълват от полицията.

http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=61987

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Жалко,но факт.Твоето възмущение обаче няма как да промени нещата.Станалото,станало.П осто някои хора не могат реално да оценят това,което имат и решават да го погубят.

Живота е за да се изживее максимално пълноценно,проблемите са за да се бориш против тях, а не да ги избягваш.Точно това е направило въпросното момиче-изплашило се е и избягало,колко глупаво само,нали?!

Колкото и редове да изпиша,няма да я отвърна обратно.Единственото,което мога да кажа в закючение е -Мир на праха и.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ако имах смелост и аз бих скочила.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    I don`t know where
    Липса,на минамална съобразителност.Други версии по случая има ли?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще се опита да скочи от моста без обезопасителните въжета, коментирайки, че нищо особено не би се случило
    това не е "липса на съобразителност", а липса на здрав разум
    момичето не е било само в главата, май

Град
    I don`t know where
    И двете липсват-няма разум,следователно няма и съобразителност.Ама че нелепа смърт...

божеееее горкото момиче,какво ли я е накарало да стигне до там че да се самоубие

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    проблемите са за да се бориш против тях, а не да ги избягваш.Точно това е направило въпросното момиче-изплашило се е и избягало,колко глупаво само,нали?!
    Всички мислят така. И донякъде е вярно, да.
    Слаб си - не можеш да се спряваш с трудностите и слагаш край.
    От друга страна погледнато обаче, т'ва решение е супер трудно... и само един наистина силен човек би имал смелостта да го направи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    I don`t know where
    Lady Death-От части съм съгласна с теб,но не мислиш,че именно това ТРУДНО за взминане решение е породено т липсата на воля,стимул,желание за живот.Всеки един проблем може да бъде разрешен стига да знаеш как.За жалост,това момиче е постъпило твърде лекомислено и според версията е преднамерена.Не става въпрос са импулсивно взето решение,а за нещо което дълго е било обмисляно.

С риск да се вживея твърдемного в ролята на следовател ще споделя,следното нещо.За мен,признанието на момиче,че иска да скочи с бънджи е само предтекст,тоест тя не е искала да се разбере каква е била истинската причина за да сложи край на живота си.

Ако изключим обаче,моите размишления нещаат отново не се връзват.Никой здравомислещ човек НЯМА да тръгне да скача от мост с подобна височина БЕЗ обезопасителни въжета,просто е пълно безумие...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Lady Death-От части съм съгласна с теб,но не мислиш,че именно това ТРУДНО за взминане решение е породено т липсата на воля,стимул,желание за живот.Всеки един проблем може да бъде разрешен стига да знаеш как.За жалост,това момиче е постъпило твърде лекомислено и според версията е преднамерена.Не става въпрос са импулсивно взето решение,а за нещо което дълго е било обмисляно.
    Разбира се, и все пак на много малко им стиска наистина да го сторят..

А това за бънджито.. искала е да скочи без въжета и е твърдяла, че е безопасно... ако наистина си го е мислила.. ме навежда на мисълта, че момичето не е било много наред.

Голям фен Аватара на dantro
    Тва е някво такова потресаващо ... наистина за да го направи това .. трябва да не е със всичкия си акъл .. друго немога да кажа ..
    Да почива в мир
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За толкова много убийства, самоубийства, катастрофи, природни бедствия и т.н съм се наслушала и начела, че вече нищо, ама нищо не ми прави впечатление..
    Един се самоубил, трети е разчастил тялото на съседа и т.н ... нищо ново под слънцето ... Живеем в адски отвратителен и жесток свят Случват се нелепи неща ... момичето е умряло по нелеп начин, но явно не е била много с всичкия си, за да направи въпросната глупост...
    Мир на праха и
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ..и докато е летяла надолу в Африка и Азия 50 деца умират от глад, 20 от болести и 10 в следствие на граждански войни
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kak moje da ima tolkova glupavi deca Da ska4a6 bez vajeta ta estesveno 4e nqma da ujivee6...Tajno e tova koeto e stanalo no da se nadqvame i drugi hora da si zemat pouka ot tazi istoriq

Град
    I don`t know where
    mon4eto-За каква поука имаш предвид? Това което за мен момичето е направило е признак за липса на здрав разум...още не мога да го проумея и както споменах и преди това-За мен това е постановка,имаща за цел да прикрие,че основния замисъл е бил-САМОУБИЙСТВО.

Повече от фен
    тфа момиченце е от търговската гимназия във Варна аз също уча там...и си спомням вторник или сряда...я видях не я познавам но съм я виждала мн ми е кофти защото днеска виждаш един човек..а утре разбираш,че вече го няма

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Ако имах смелост и аз бих скочила.
    По-точното е бих се самоубила

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Neznam kakvo si e mislila, i qvno nikoi nqma da razbere kakva e pri4inata da postupi taka... no horata na koito e razbila surcata sa mnogo... i mnogo sa horata na koito im lipsva sega. Az su6to ne q poznavam ni6to 4e e ot varna...
    no imam poznati koito q poznavat... i gi boli adski mnogo. Ne moga da si predstavq... daje i ne iskam [ot strah] semeistvoto i kak pla4at za neq. V internet ima mnogo klipove za neq i neini snimki. Momi4eto izglejda mnogo krasivo i milo. Neznam ne mi se vqrva da e bilo zaradi mom4e ili ne6to ot tiq postoqnnite...За мен просто е решила да направи нещо невъзможно. Не искам да я съдя, няма как да и помогнем. Просто нека бъде пример за всички други който си мислят за такива неща, да помислят че има много хора които ще страдат и ще ги боли за тях. Не трябва да постъпваш егоистично, трябва да се мисли и за близките ти.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    във вбокс7 има клипчета за т'ва момиче..ей сега изгледах няколко.. хм..тя изглежда много добре.. момичето е много хубаво..как е могло да стори подобно нещо..

Много тъжно... целия живот е бил пред нея, освен това на тази възраст всички проблеми имат решение. Не мога да разбера децата, които се самоубиват.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Много тъжно... целия живот е бил пред нея, освен това на тази възраст всички проблеми имат решение. Не мога да разбера децата, които се самоубиват.

Една от причините според мен е липста на родителска подкрепа и разбиране.По-точно прекъсване на естествената връзка между родител-дете.До колкото разбрах,има слухове, че момичето ебило бременно.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Една нейна съученичка си чати 0т доста време с м0й приятел и му е казала че м0мичето е бил0 бременно,но не казвало на никой ... сигурно и родителите и вече знаят но не искат да се разчува .. мн кофти

Има няколко версии едната е споменатата във новините желанието й да скочи с бънджи!
    Другата причина е ,че имала големи проблеми с приятеля си...
    и последната е ,че е била бременна в 4тия месец..било я страх..и затова решила да скочи!Искам да кажа само ,че ме е яд такова красиво момиче...
    http://vesi-x.hit.bg/

За тези , които не са я виждали:
    http://vbox7.com/play:fa1a7c8e
    http://vbox7.com/play:c4cf60a2
    http://vbox7.com/play:64cdd057

www.dragon.bg - елате цъкайте..

то мен ме е страх да скачам от всякаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си