- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без любов?
Ами,може би има такава тема,нямам представа,но както и да е.Все пак...какво мислите за секса без любов.И другото е мислите ли,че първия път(при момичетата) може и да не е с някой който обичаш.Темата не се отнася лично за мен аз просто си питам.![]()
![]()
Направих го с човек, който обичах. Той първия път и без това си е достатъчно гаден, че да се оставиш в ръцете на непознат!
С човек, който обичах!
Първият беше с този , когото искрено обичах ... и се радвам , че и до ден днешен правя любов с все същият човекняма нищо по-хубаво от това ...
Ami znam 4e mnogo momi4enca pravqt za parvi pat seks s 4ovek,v koito SI MISLQT 4e sa vlubeni,no posle razbirat 4e ne e bilo taka.Taka se polu4ava poneje sa o6te 13-15 godi6ni...Az li4no ne bih go napravila bez 4uvstva kakto stana i parviqt mi pat![]()
s 4oveka kogoto obi4am![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
е не точно с непознат ф някоя дискотека напримерПървоначално написано от krem4et0
но примерно...имаш си приятел,но просто не го обичаш..ф такъф смисъл
![]()
Защо ти е да си с някой, който не харесваш, не си влюбен в него или не обичаш?
Естествено,че ми беше с момичето,което обичах.И занапред ще е само с нея..надявам се :P
аз също съм на мнение,че първия път трябва да е с човек когото обичаш,защото ше ти е по-приятно и по-хубавоаз съм девствена и това е защото все още не съм се влюбила
пък и не трябва да бързаме за никъде нали
![]()
![]()
Секса без чувства си е просто чукане и мен не ме привлича особено, макар да съм от мъжки пол. Първия ми сексуален конкт беше с момиче, който познавах, знаеше какво прави и бих казал ме въведе в тези неща![]()
да и аз такаПървоначално написано от Себе си...
![]()
![]()
![]()
Ами аз уж съм влюбена , което не ми пречи да не искам все още да правя секс... Просто смятам, че не ми е дошло времето. Та аз все още се чувствам на 15 (а тази година навърших 16)! Но съм категорична да чакам човек, когото ще обичам истиски и дълбоко и връзката ни няма да е мимолетна... А и най ще ми е хубаво да го правя само с 1 човек... след като знам, че съм готова да му отдам всичко - и тяло, и душа... както и той за мен... това ми се струва, че ще бъде най-доброто![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И на мен първият ми път беше с човек, когото обичах... и още обичам, но по едно стечение на обстоятелствата вече не съм с него. Не смятам, че първият път би бил приятен с някой, в когото не си влюбен. А и за мен по принцип секса без любов не е много привлекателен... Не че не съм го правила, но не ми хареса особено.
Май само аз съм си направил първия път с човек, който не съм обичала![]()
и аз бях такаПървоначално написано от Verminaard
ама се познавахме мн време и си ходехме де, просто не бяхме влюбени.
be a good boy!!!
Аз не бих го направила с непознат или с 4овек към,който нямам 4увства.Първоначално написано от Ани
![]()
Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.Първоначално написано от krem4et0
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ne moga da kaja,che sym go obichala,no opredeleno bqh mn vliubena.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не говорех за секс. Авторката каза, че може да сте ходели с някой, да сте правили секс, но да не изпитвате нищо към него. Секс без чувства и отношение към другия ми е ясно. Вразка без това не е връзка обаче!Първоначално написано от nofi
С човека, който все още обичам и получавам същата любов и от негова страна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
С човек, който обичах.
Всеки си избира сам, но аз го направих с човек, който обичах.И се радвам за това.
С напълно непознат...
Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!
mn qsno, 4e trqbva da e s 4ovek, koito obi4a6. ina4e bez lubov si e samo za sporta![]()