.

Виж резултатите на анкетата: Първия ви път беше...?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С човек,който обичам

47 65,28%
  • Просто секс

25 34,72%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Секс без любов?

Ами,може би има такава тема,нямам представа,но както и да е.Все пак...какво мислите за секса без любов.И другото е мислите ли,че първия път(при момичетата) може и да не е с някой който обичаш.Темата не се отнася лично за мен аз просто си питам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Направих го с човек, който обичах. Той първия път и без това си е достатъчно гаден, че да се оставиш в ръцете на непознат!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    С човек, който обичах!

Първият беше с този , когото искрено обичах ... и се радвам , че и до ден днешен правя любов с все същият човек няма нищо по-хубаво от това ...

Ami znam 4e mnogo momi4enca pravqt za parvi pat seks s 4ovek,v koito SI MISLQT 4e sa vlubeni,no posle razbirat 4e ne e bilo taka.Taka se polu4ava poneje sa o6te 13-15 godi6ni...Az li4no ne bih go napravila bez 4uvstva kakto stana i parviqt mi pat

s 4oveka kogoto obi4am
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Направих го с човек, който обичах. Той първия път и без това си е достатъчно гаден, че да се оставиш в ръцете на непознат!
    е не точно с непознат ф някоя дискотека например но примерно...имаш си приятел,но просто не го обичаш..ф такъф смисъл

Град
    Свищов
    Защо ти е да си с някой, който не харесваш, не си влюбен в него или не обичаш?

Град
    У София :P
    Естествено,че ми беше с момичето,което обичах. И занапред ще е само с нея..надявам се :P

аз също съм на мнение,че първия път трябва да е с човек когото обичаш,защото ше ти е по-приятно и по-хубаво аз съм девствена и това е защото все още не съм се влюбила пък и не трябва да бързаме за никъде нали

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Секса без чувства си е просто чукане и мен не ме привлича особено, макар да съм от мъжки пол. Първия ми сексуален конкт беше с момиче, който познавах, знаеше какво прави и бих казал ме въведе в тези неща

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Себе си...
    Първият беше с този , когото искрено обичах ... и се радвам , че и до ден днешен правя любов с все същият човек няма нищо по-хубаво от това ...
    да и аз така

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами аз уж съм влюбена , което не ми пречи да не искам все още да правя секс... Просто смятам, че не ми е дошло времето. Та аз все още се чувствам на 15 (а тази година навърших 16)! Но съм категорична да чакам човек, когото ще обичам истиски и дълбоко и връзката ни няма да е мимолетна... А и най ще ми е хубаво да го правя само с 1 човек... след като знам, че съм готова да му отдам всичко - и тяло, и душа... както и той за мен... това ми се струва, че ще бъде най-доброто
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

И на мен първият ми път беше с човек, когото обичах... и още обичам, но по едно стечение на обстоятелствата вече не съм с него. Не смятам, че първият път би бил приятен с някой, в когото не си влюбен. А и за мен по принцип секса без любов не е много привлекателен... Не че не съм го правила, но не ми хареса особено.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Май само аз съм си направил първия път с човек, който не съм обичала

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Май само аз съм си направил първия път с човек, който не съм обичала
    ти мъжко ли си или женско?!Защото тоя коментар звучи доста...хъм,странно.
    Иначе не си единствен/а ( ?! ) и аз бях така първия път.
    и аз бях така ама се познавахме мн време и си ходехме де, просто не бяхме влюбени.
    be a good boy!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    И на мен първият ми път беше с човек, когото обичах... и още обичам, но по едно стечение на обстоятелствата вече не съм с него. Не смятам, че първият път би бил приятен с някой, в когото не си влюбен. А и за мен по принцип секса без любов не е много привлекателен... Не че не съм го правила, но не ми хареса особено.
    Аз не бих го направила с непознат или с 4овек към,който нямам 4увства.

Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne moga da kaja,che sym go obichala,no opredeleno bqh mn vliubena.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.
    Не говорех за секс. Авторката каза, че може да сте ходели с някой, да сте правили секс, но да не изпитвате нищо към него. Секс без чувства и отношение към другия ми е ясно. Вразка без това не е връзка обаче!

С човека, който все още обичам и получавам същата любов и от негова страна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    С човек, който обичах.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на koalka
    Всеки си избира сам, но аз го направих с човек, който обичах.И се радвам за това.

Град
    The Moon
    С напълно непознат...
    Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!

mn qsno, 4e trqbva da e s 4ovek, koito obi4a6. ina4e bez lubov si e samo za sporta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си