здравейте,сладурковци
ще се опитам да ви спестя подробностите в историята ми,та дано я прочетете и ако можете и искате естествено да дадете и някое съветче!
значи,преди 2 години се запознах с едно момче.ходехме на курсове заедно в 7 клас.той ме харесваше пък и аз него,но бяхме доста срамежливи и никой не направи 1вата крачка.След това кандидатствахме и двамата в 1 и също училище,преиха ни,но в различни класове...
Пак всичко беше както преди-закачки,флиртчета,но никой нищо повече не направи ...Обаче той попадна в неподходяща компания и стана друг човек...Вече не си говорим както преди,най-лошото е че и рядко се поздравяваме чудя се какво стана-интерес ли е загубил или е заради новите приятели? понякога си мисля,че ще е най-добре да не се занимавам повече с него,но просто не мога...не,че чувствата ми са толкова силни колкото бяха преди 2 години,но мисля че няма да мога да го забравя...
според вас как трябва да постъпя-да го оставя и да продължа напред,или да направя последно усилие да върна миналите времена...
Благодаря предварително на всички отзовали се,а и на тези които са си направили труда да прочетат написаното