- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче...
Харесвам 1 момиче от моят клас... Още щом я видях тази година много я харесах. Започнахме да излзиаме с общи приятели, тя живее до нас и се прибираме заедно от училище. Повечето от класа я дразнят и аз я защитавам. Днес в скайпа ми каза "Ти си единственият човек който ме разбира". Но един приятел който май искаше да ми помогне но не се получи така и каза, че я харесвам. От тогава стана малко по -... резервирана . Преди като я изпращах до тях ме прегръщаше за довиждане и т.н. , а сега само 1 "Чао"
Давайте идеи какво да правя. Много я харесвам, но не съм сигурен дали и тя ме харесва.
Moje bi se e stresirala ot vnezapnata novina.Ako q be6e podgotvil tova e drugo ne6to.V tozi slu4ai prosto si govori spokoino s neq i i kaji,4e vinagi moje da raz4ita na teb.A ako trqbva da ste zaedno 6te budete..\
/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
по-скоро й е станало странно,че не ти , а твой приятел й го е казал!за сега не предприемай нищо повече....изчакай малко преди да я поканиш да излизете двамата ...надявам се,че всичко ще се нареди с мацкатаУспехче
ot 1 strana sot se darzi rezervirano-moze bi pak nqma 4uvstva kam tem,no ot druga ako beshe taka vinagi mozeshe da si ismisli izvinenie da ne se pribiratye zaedno naprimer,mislq 4e trqbva ti da i kazesh kakvo 4uvstvash i dano nestata potragnat
Благодаря ви за бързите отговори. Утре ще видя какво ще стане...
Това за съжаление ми е позната изтория![]()
Но не се шашкай , първо ще е така . По-добре й кажи , че това което чувсваш няма да промени отношението ти към нея.Защото тя до сега те е имала просто за приятел . По-добре се дъж както преди за да си върнеш доверието й .
ami moi 4ovek samo da ti kaja kat se prebirate 6to ne se postarae6 da q celune6 taka savsem ot ni6toto nali znae6 celuvkata ne se dava tq se krade :P![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от evil lady in black
Животът е адът описан в Библията!
Определено твоя приятел не ти е помогнал а е напавил така че тя се `дръпнала` от теб .. можеби неините чувства са чисто приятелски но все пак има вероятност и тя да те харесва опитаи се да си по близо до нея и така покани я на кафе например прави готини жестове към нея показваи и че я имаш за нещо пивече от приятелка но не много силно ... намекваи и го не го казваи в прав текс малко по малко ще те обикне ако не те харесваа ако те харесва ще е много по лесно
Успех
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
mi pi4 predi da stignete dotqh zastani pred neq pregurni q i q celuni taka sha razbere6 dali te haresva ili ne...ako ti bie 6amara kofti ama sha sa zdobrite se nqkak apak ako ne sha e qko![]()
Държи се така сигурно, защото те смята само за приятел и по-резервираното държание е в резултат на това, че преди да узнае не е подозирала, че можеш да имаш нещо към нея и си те е прегръщала спокойно.А сега не го прави, защото вече, като гледаш с други очи на нея, можеш да си помислиш нещо.И аз също съм на мнение, че трябва да й споделиш...Така и така ти вече не я смяташ само за приятелка.
Може би е усетила че изпитваш повече от приятелски чувства към нея и по този начин малко или много се е дистанцирала от теб за да запази приятелството си към теб! Не бъди нахален а търпелив и с времето може би всичко ще се наредиТърпението е част от успеха
![]()
ako naishtina q haresvash i ne tu puka za mnenieto na drugite ot klasa ti q pokani na kino otidete na nqkoi po ... romantichen film (titanic)bazikam se inache nesto ot sorta shvashtash...uspeh \
/
Кви сте вие такива животни бе дейба-само се дразните,хъх -.-Първоначално написано от Predator777
Следващия път като се прибирате от даскало(което може да не е скоро,има грип бе деба!)я спираш преди това сухичко "чао" и й казваш "Кое точно се промени,че стана толкова студена изведнъж?Някъде сбърках ли?" и ако има да ти казва нещо ще ти го каже,ако не да го духа.След като я дразнят,сигурно е грозна xD
Btw направи си преоценка на "приятелите".Момче си,не ти трябва да споделяш с някого като някъв педал.
Защото това е точно педалско,да идеш при Пешо(или Гошо) и да му кажеш абе аз нол аресвам Марийка(Иванка) их дебаа кво да праа и след това твоят "приятел" да преебе цялата работа.Солото му е майката,не се доверявай на никой!От същия пол,естествено
На никой не му пука за твоите чувства,никой не пита,просто ше ти гледа сеира.Аз ако бях на твое място просто щях да ходя да вадя некролог на тоя дебил.
Пък и се замисли-може би тя чака?Чака да й предложиш,объркана е?Просто винаги мисли "Какво си мисли в този момент тя?",мисли за нейните чувства,не за своите.Нали знаеш-ако дадеш,ще получиш
Следи действията й и най-важното - гледай я в очите.Очите са огледало на душата на човека,не ги изпускай от поглед,пък и сигурно са красиви,нищо не губиш
Пък ако не ти се говори с нея,следващия път когато се изпращате я погледни право в очите,доближи се до нея и тя ще разбере какво искаш
Ако не иска да я целунеш ще се отдръпне и така ще избегнеш доста неловка ситуация,но ако го иска-ще си остане на място.
И не забравяй-гледай очите!
Очите дееба,не циците!
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
недей да избързваш с нищо и да я каниш да излизате или нещо такова.Дръж се нормално докато си възвърне отново старото отношение към теб.А може и да се е изненадала от този факт и просто да не го е очаквала.
Деба що ли не се учудвам че никой не ми е прочел мнението -.-
uber l337 pro g33k
Спекла се ескачай и я захапвай за вратлето
Eventful past is everclear.
+1Първоначално написано от PoisoNGirL
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Струва ми се, че за нея си в категорията на " Приятелите". Не я притискай, продължи да бъдеш неин приятел. Ако не се влюби в теб, поне ще останете приятели. За съжаление няма как да те посъветваме от тук как точно да породиш чувства в нея, защото всеки човек е уникален и се впечатлява от различни неща.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Явно ти има доста голямо доверие,но не може да приеме факта,че я харесваш.