- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче...
Кви сте вие такива животни бе дейба-само се дразните,хъх -.-Първоначално написано от Predator777
Следващия път като се прибирате от даскало(което може да не е скоро,има грип бе деба!)я спираш преди това сухичко "чао" и й казваш "Кое точно се промени,че стана толкова студена изведнъж?Някъде сбърках ли?" и ако има да ти казва нещо ще ти го каже,ако не да го духа.След като я дразнят,сигурно е грозна xD
Btw направи си преоценка на "приятелите".Момче си,не ти трябва да споделяш с някого като някъв педал.
Защото това е точно педалско,да идеш при Пешо(или Гошо) и да му кажеш абе аз нол аресвам Марийка(Иванка) их дебаа кво да праа и след това твоят "приятел" да преебе цялата работа.Солото му е майката,не се доверявай на никой!От същия пол,естествено
На никой не му пука за твоите чувства,никой не пита,просто ше ти гледа сеира.Аз ако бях на твое място просто щях да ходя да вадя некролог на тоя дебил.
Пък и се замисли-може би тя чака?Чака да й предложиш,объркана е?Просто винаги мисли "Какво си мисли в този момент тя?",мисли за нейните чувства,не за своите.Нали знаеш-ако дадеш,ще получиш
Следи действията й и най-важното - гледай я в очите.Очите са огледало на душата на човека,не ги изпускай от поглед,пък и сигурно са красиви,нищо не губиш
Пък ако не ти се говори с нея,следващия път когато се изпращате я погледни право в очите,доближи се до нея и тя ще разбере какво искаш
Ако не иска да я целунеш ще се отдръпне и така ще избегнеш доста неловка ситуация,но ако го иска-ще си остане на място.
И не забравяй-гледай очите!
Очите дееба,не циците!