Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
Училището в което съм е идеалното... Още в първия ден, в който влязох в него се почувствах във рая на училищата, ако може така да се нарече ... Чисто е, навсякъде има цветя и директорката всячески се опитва да направи средата ни още по добра... Персонала също ме кефи... Някои да скали са малко по чепати.. ама се справяме някакси.. :P Ето днес, като излизах на обяд от сутрешните си часове.. видях, че слагат още камери, които гледат към входа на двора.. не задруго, ами защото там се събират да пушат... Както и да е... Униформата не ми е проблем... понякога ме дразни.. понякога ме кефи.. защото знам, че само нашето и едно друго училища в цял Бургас имат униформи.. Но нямаше да бъде идеално, главно ако нямах приятели тук... Може би повече от всичко друго, приятелите го правят толкова перфектно
Къде учиш? Братя Миладонови имат униформи, другото не знам кое е. Аз там до 4 клас учих (добре, че се махнах...), после в Кирил и Методий, и сега ме приеха в Италианска...
Хахах.. не знаех, че Братя Миладинови е с униформи.. Аз имах предвид Морското и Руската.. А аз уча в Руската