- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво разговаряте ...?
За какво разговаряте с гаджето ,като излезнете да се видите на кафе и т.н?
За бедните сомалийчета...
Вие съвсем сте се шашнали! КАК може да задавате подобни лишени от всякакъв разум въпроси ? КАК?? Питам!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Za tova kakvo sme prvili prez denq,za blizkite ni-brat,sestra...,za ob6tite ni poznati,nqkoq slu4ka ot predi.Vse se namira ne6to kato za na4alo...
Щом сте гаджета,би трябвало да можете да разговаряте на всякакви теми.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
obiknovenno q ostavqm tq da plqmpa za klukite na denq![]()
Off kak moje da puskate takiva temi?????Ami kvoto ti doide na um nali ste gadjeta bi trqbvalo da imate ob6ti ineteresi,za koito da govorite![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Разговаряме за каквото ни доиде .. за секс .. за интересни случки в даскало .. и т.н учим в различни училища и си споделяме кво интересно има излизаме всеки ден все намираме за какво да си говорим![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
просто стой без гадже
така няма да се тревожиш, че не можеш да вържеш 2 приказки
Както се изрази bungle(много готин ник имаш-лесно запомням как се пише) разговаряме за гладните сомалийчета,за измирането на пингвините,за белите мечки и тюлените,още обсъждаме мача Швеция-Тринидад и Тобаго (и все още смятаме,че беше неравностоен двубой...упс...трибой),обсъжд аме изборите,новите кметове из страната,политиката....апфф фффффффффффффффффффффффф ф....луди хора...и задръстени![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Говорим си за, каквото се сетим, най-различни неща.Така в момента не мога да ти кажа.
Спрете са бе спамери ..
По темата: С гаджето си говорим по всякви теми квито и да са без да се претесняваме един от друг или нещо такова .. Всеки трябва да може да говори за всичко с приятелката си .. иначе закакво му е![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
хахах че какво и е на темата..Пита си момичето.Еми какво ние като се видим 10мин само се гледаме умно,защото не сме виждали цял ден и почваме да си приказваме за това като начало...и интересно все намираме за нещо да се скараме и до края на вечерта сме заети да се сдобряваме..![]()
Забавно нали
Еми за всякакви общи теми,интереси,компанията,п иятелите,за вас двамата...и най-вече за бедните сомалийчета
![]()
![]()
Хващаш търсачката - 'първа среща' примерно ,'щот то ваш'то и без друго е нещо подобно... (на т'ва има посветени 'томове' теми...), в които се обсъжда И това за какво да си говорите!
Айде успех в общуването с 'гаджето' ти!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.