.

Виж резултатите на анкетата: Поздравявате ли се с бившите си?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

58 55,77%
  • не

14 13,46%
  • понякога

32 30,77%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: БИВШИТЕ

БИВШИТЕ

Абе кво е тва бившото ме подминава като пътен знак аз тръгвам да му казвам здрасти а тоя се прави, че не ме вижда! Вие поздравявате ли се с бившите? В какви отношения сте? Мн ми е любопитно, защото днес ми беше изключително странно след като бях подмината така [/b]

Guest
    в какви отношения...ами, никакви.

но и не се засичаме често. предполагам ако се видим ще кажа някое и друго здрасти, но дотам. просто ми е все едно.

Голям фен Аватара на dantro
    По принцип не подържам никакви контакти с бившите си но повечето пъти се поздравяваме като се видим ... не сме 6 клас все пак
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на rakiQ
    ест...
    с първото ми гадже се виждаме всеки ден колкото и да не искаме (в един клас сме)
    що годе биваме ..
    с едно друго пъкк...един ден нещо откачихме и се целунахме после му забих шамар
    и с него сме в добри отн.

с седно друго не ...простоо...не мога да го понасям..казваме си здравей как си.. и тн ноо... аз и не съм го виждала от цифра време..

а със сегашното ми ..СУПЕР мн добре се чувствам все пак правим 6 месеца днес !

та това са мойте гаджета...

с първото ходих 1 месец с второто 1 седмица и с третото пак 1 седмица...
    със сегашното ми най много-6месеца (както споменах по нагоре)

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Като цяло се поздравявам. СПоред случая... аз принципно малко недочувам и недовиждам и ми се случва да не поздравя някой.. само с един не се поздравяваме.. не си говорим.. въобще разделихме се много грубо...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи как сме прекратили връзката си В повечето случаи си оставаме много добри приятели но в последния случай просто не исках да оставам приятел с момичето поради простата причина че се оказа голям непукист и че не проявява дори приятелски интерес към мен

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    С Абсолютно всички бивши съм в много добри отношения ... ( не че са много ) винаги успявам да ги запазя добри .. и дори .. сега да повикам някоя да ми помогне за нещо веднага би дошла ... Също така винаги се допитвам до тяхното мнение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

зависи.Конкретно аз се поздравявам с повечето си бивши,а коонкретно в момента се сештам за двама които не мога даже да ги гледам(но с тях съм ходила детинско и много отдавна),а когато двама души са достатъчно зрели естествено че ще се поздравяват..каквото и да е станало между тях са имали доста хубави момети и е тъпо да подминеш човека които до скоро е бил един от наи-близките ти...ако сте скусали скоро е нормално да е ядосан..но ако не е от скоро значи е комплексар...зависи колко е годишен..може още да не знае как да приема разочарованията....

Поздравяам ....с един дори сега сме пряители , а друг като видя моя снимка близо 6 месеца след акто го зарязах искаше пак да тръгнем

ми никакви...в общи линии с повечето не се поздравявам но се случват и чудеса

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    pozdravqvam gi estestveno tyi 4e sme skasali ko pre4i da sme si priqteli pak.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Много ясно...аз редовно излизам с бившите си..е разбира се не със всички,но с повечето...А ако някой ден някой от тея с който съм ходила,не ме поздрави такъв ще му забия,че следващия път от километър ще ме види...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Честно казано май с всички се поздравявам даже с някои сме си много добри приятели все още и си излизаме понякога.Хехе е естествено има и едно-две (добре де 2),с които не се поздравява...ама бях малко гадна с тях и си заслужавам Има и едно дето си ходим,късаме си и пак така вече от близо 4 години.. е как да не се поздравяваме
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    поздравявам ги, лафим, пием бири рядко, само около един избягвам, че всеки път така се събираме
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

С 'условното' ми първо гадже не се бяхме виждали сигурно поне година (но тогава бяхме в няк'ви мн странни отношения... под 'странни' имам предвид не особено добри). След това се бяхме засекли няколко пъти и се поздравихме. А пък сега... 3-4год по-късно... дори си говорим и сме излизали заедно по приятелски, когато си е в България.

С един друг... той е голям ръб... (: прави се на ощипан. Може да се блъсне в мен и пак няма да ме поздрави... Само се прави на интересен и голям мъжкар... пък хич не му приляга. А на всичкото отгоре имаме и общи приятели и си мисли, че като флиртува с приятелките ми пред мен ще ме жегне... пхах
    (Иначе бих казала, че 'зависи от възрастта'... ама то май няма ник'ва зависимост... и на 15 и на 20 като си му е вродено да се държи като карфиол, все ще си бъде такъв...)
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ми... зависи как сме се разделили..Но попринчин не остава в мн добри отношения но като се видим отвреме на време си казваме здравей здрасти...А с някой от тях си ходиме и на кафета
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

ee pozdravqvam
    p1rvoto ne s1m go vijdala ot 3-4 god 6tot e rusnak :P
    vtoroto be6e ot moq klas i sq sme mno0o dobri fr i se pozdravqvame vinagi
    tretoto...hmmm mi uj mno0o me obi4a6e i zn 4e vse o6te se obi4ame no po 1 pri4ina ne mojem da sme zaedno no pak se pozdravqvame (ot 1 daskalo sme se pak i go vijdam po 5-6 p1ti na den)
    a s1s sega6noto sme si super dori vlizam v negovite 4asove za da sme zaedno...
    колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб

ami mene bivshto mi gadje me namrazi posle sa obijdaxme posle az go obedix da tr1gnem pak i taka vsichko obhto chetiri pati . posle se podminavaxme kato paten znak i dopredi 2-3 sedmitz pak nesi govorixme a sega sme mn dobri priqteli a az oshte mn go xaresvam i vse pravq nqkakvi opiti za sblijavane

Естествено, че си говорим и се поздравяваме... хора сме, все пак.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Да...ние сме в една компания с повечето бивши.
    Даже с някои сме добри приятели.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми не с всички, с някои се поздравяваме, с други - не

mi daaa pozdravqvame se

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз пък не поддържам. Всички ме мразят. Опитвала съм се, честно казано, но обикновено се разделяме много ... Конфликтно и след това губим връзка. Като се срещнем случайно или не се поздравяваме, или сме само на " здрасти". Ако се заговорим усещам как просто някакъв гняв се надига в гърдите им, докато говорят с мен.
    Последно ми се обади един много любим бивш. Не че съм го обичала толквоа много, просто много ме кефи като човек. Да ми каже как с един друг бивш ме обсъждали
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    tova e minalo ... vse pak si imal neshto s tozi chovek , ne moje da go podmivash ei tka ... pone tfa e moito mnenie

Град
    kadeto iskam
    Хвърляме си по един поглед.. но само тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си