- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БИВШИТЕ
С някои като се видим и си говорим мн време, а с други сме просто на здрасти...![]()
\Първоначално написано от dantro
/
pozdravqvame se...no ina4e nqmame nikakvi 4ystva
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
emi az gi pozdravqvam te men ne hxahxa neznam 6to no me mrazqt pove4etoina4e imam biv6i deto kato se vidim mn sa obi4ame xhahxah
![]()
ama samo do tam ni6to seriozno
![]()
![]()
Еми да, поздравяваме се. Не е като да се виждаме всеки ден, ама поне едно здрасти си казваме като се видим с повечето. С някои от тях даже си останахме близки![]()
... I'm doin' what I know is right...
С тези с който е възможно да се засека сме на здравей здрасти.. Повечето не съм ги засичала откакто сме скъсали а и не искам.. Мразим се за жалост..
Животът е адът описан в Библията!
С първото ми гадже се виждаме почти всеки ден и си говориме,защото е наи-добър приятел на момчето с което съм сега(то тогава не беше и гадже виждахме се по 2 пъти в седмицата в продължение на 1 месец)....
Имах приятел с които бях 1 и половина и се поздравяваме(без мн голямо желание)
Все пак сме имали някакви близки отношения с тоя човек и е мн тъпо да се отминаваме по улицата,пък и от едно "здрасти" до сега не ми е изпадал зъб...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Поздравяваме си и ако имаме възможност, си казваме някоя и друга дума. Съвсе бившия не мисля да го поздравявам повече, защото се опитах да имаме нормални отношения, а той ме е отебал, но с другите двама ми е приятно да се видя. Не тая лоши чувства към тях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Само с някои,с други се подминаваме,за съжаление ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Някой ме поздравяват, други не ме поздравяват, а трети аз не ги поздравявам...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
s vs se pozdravqvame a s posledniq se 4uvame vs den i se vijdame po4eti vs den![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ми на Здравей/Здрасти сме .. е понякога се заговаряме и за нещо .. и понякога чатим![]()
just a kid۵
Няма как да не се поздравяваме в една компания сме, но той е от друг град и го виждам рядко (и май така е по-добре) Мисля, че е глупаво да си се държал добре с някого, само докато сте имали връзка и после... край. Въпреки, че много зависи от ситуацията.
Моят бивш много гадно ме заряза пък и бях малка и 2-3 месеца го мразех и неисках да го видя. Но добре, че ми дойде акъла у главата... Любовта е нещо непредсказуемо и понякога просто си отива. Това непречи да запазим приятелски взаимоотношения...
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
с някои-да с други -не..но с последния-ОПРЕДЕЛЕНО И ТВЪРДО ''НИЕ''!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
em az si gi pozdravqvam ama te kat se praqt 4e ne me poznavat az ko da napraqina4e mislq 4e opr trqa se pozdravqvat biv6ite se pak sme bili v dosta blizki otno6eniq .. ama az puk se eni zlopametni si gi izbiram i ..
![]()
С повечето сме в лоши, а с някои и в доста лоши отношения. Не бих казал, че и се поздравяваме особено, камо ли някакво приятелство. Аз не мога да приема за приятел момиче, с което съм правил секс или съм имал някакви чувства (или и двете). Честно казано не ми и пука особено, освен за един случай, който за съжаление няма оправия, караме се дори и като вече не сме заедно.![]()
Vinagi dj snqkoi sum mn dobra priqtelka dori i sled kato skusahme :P
Хъх...бе аз вси4ки бифши ги мраза...Имам предвид,не обикновенната умраза,а много много по-силна...Така,4е...ако ме поздравят и аз ще го напрвя...Но не винаги...за тях-само когато съм в настроение...Те и тва дори не заслужават
![]()