.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

кандидат-студенти 2008/2009

Re6ihte li ve4e kade 6te kandidatstvate prez 2008 god?Ima li jelae6ti za Югозападния университет,Великотърновс ия и Стопанската академия в Свищов?

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    Аз съм го измислила вече..... СУ и Велико Търново и Благоевград с БЕЛ и История на първо желание ПРАВО

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз лично в тези три университета няма да кандидатствам.

Re: кандидат-студенти 2008/2009

Цитирай Първоначално написано от adri_qna
    Re6ihte li ve4e kade 6te kandidatstvate prez 2008 god?Ima li jelae6ti za Югозападния университет,Великотърновс ия и Стопанската академия в Свищов?
    da az iskam da v Ugozapadniq v BLG ..i na 1 jelanie mi e toi mn dobri otzivi chuvam i do kolkoto znam e mn dobro obichenieto mislq publichna administraciq ..izpita i obache nz dali e s istoriq ili istoriq i bel she kajete li ako znaete ?

da az iskam da v Ugozapadniq v BLG ..i na 1 jelanie mi e toi mn dobri otzivi chuvam i do kolkoto znam e mn dobro obichenieto mislq publichna administraciq ..izpita i obache nz dali e s istoriq ili istoriq i bel she kajete li ako znaete ?
    Do kolkoto znam moje6 da si izbere6-dali da e s balgarski,istoria ili geografia za specialnostta publi4na admin v Ugozapadniq,a i grada e strahoten i az mn iskam da u4a tam!!!

МИО в Русенския и в УНСС,приоритет има Русенския/щото няма да се налага да живея на квартира и да хабя малкото пари на нашите/
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Само че УНСС смениха начина си на прием и вече няма кандидатстване по специалност, а по направление. Съответно МИО влиза в направление Икономика и щом влезнеш в него, караш си две години и тогава, ще се подават молби и по успех ще се влиза в специалности. Т.е. стимулира се ученето не само за за кандидат-студентски, но и през студентството. Ама това ще значи, че ням да се учи език 2 години...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си