.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

Какво става?

Здравейте на всички реших да ви пиша и да споделя моя проблема ето го и него: Значи с моята приятелка ходим от 4 месеца и всичко си вървеше по вода както се казва, но като почнахме даскали всичко се промени преди си бяхме писали по скайпа постоянно излизахме си нали лятото, но сега някак си е друго аз съм втора смяна тя първа. Когато се върна от даскало тя я няма на скайпа защото има по малък брат и само й се кара и не дава на кака си да си пише с мене изобщо на седне на компютъра така си мисля аз може би или другия вариант е да не иска да си пише с мен, но всеки ден поне по няколко пъти си кликваме. Искам да ви попитам къде е проблема дали брат й е виновен , защото ви казвам буквално не е сме си писали от вече седмица и ако седне тя поне за малко си лафим и другия вариант е вече да й изстиват чувствата към мене заради това че не сме се чували така и виждали знам ли моля ви дайте ми някакъв съвет много съм отчаян

ako ima jelanie ima i nachin...a i brat i e po malak ot neq...samnqvam se toi da e glavnata prichina ) nooo nikoga ne se znae...namerete vreme i pogovorete ..uspeh :P
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

vijdaite se prez subota i nedelq i tq vse pak e po golqmata sestra i az imam sestra na 20 i kvo kato sum malkoto bratche na 13
    postoqnno me regulira dobre che sega q nqma za sedmicatrqbva da go regulira

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, чувайте се по телефона, не е задължително нон-стоп да чатите...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Проблема ти ми е много познат,защото имам същия.С приятелят ми сме различни смени и малко трудно се виждаме като има даскало.Ех как ми харесваше тая стачка Но на въпроса,ако искаш винаги има начин.Ако никой от вас не може да бяга от часове може да се намери все време между смените да се видите за малко.Или я чакай след даскало и се вижте поне за малко.Това с брата може и да е причина повярвай ми.Аз имам по-голям,но разликата не е никаква...Защото е като лепнар за компа Можете да си лафите след като малкия си легне,или да и звъннеш по тела..Много вариати има..Поговори с нея като за начало
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Re: Какво става?

Цитирай Първоначално написано от GD
    Здравейте на всички реших да ви пиша и да споделя моя проблема ето го и него: Значи с моята приятелка ходим от 4 месеца и всичко си вървеше по вода както се казва, но като почнахме даскали всичко се промени преди си бяхме писали по скайпа постоянно излизахме си нали лятото, но сега някак си е друго аз съм втора смяна тя първа. Когато се върна от даскало тя я няма на скайпа защото има по малък брат и само й се кара и не дава на кака си да си пише с мене изобщо на седне на компютъра така си мисля аз може би или другия вариант е да не иска да си пише с мен, но всеки ден поне по няколко пъти си кликваме. Искам да ви попитам къде е проблема дали брат й е виновен , защото ви казвам буквално не е сме си писали от вече седмица и ако седне тя поне за малко си лафим и другия вариант е вече да й изстиват чувствата към мене заради това че не сме се чували така и виждали знам ли моля ви дайте ми някакъв съвет много съм отчаян
    Да ви имам и проблемите бе дееба света е на път към пълно самоунищожение,те с братя и сестри са ебат.Не ви ли е срам?
    uber l337 pro g33k

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Проблема ти ми е много познат,защото имам същия.С приятелят ми сме различни смени и малко трудно се виждаме като има даскало.Ех как ми харесваше тая стачка Но на въпроса,ако искаш винаги има начин.Ако никой от вас не може да бяга от часове може да се намери все време между смените да се видите за малко.Или я чакай след даскало и се вижте поне за малко.Това с брата може и да е причина повярвай ми.Аз имам по-голям,но разликата не е никаква...Защото е като лепнар за компа Можете да си лафите след като малкия си легне,или да и звъннеш по тела..Много вариати има..Поговори с нея като за начало
    Да права си ама това за телефона е малко трудно защото сме на различни оператори и си взема много пари на минута ами той брат й не си ляга рано а късно незнам много сериозен е проблема реве ми се казвам ви честно

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Пак ще кажа на различни оператори сме и няма как да стане за телефоните а ние не чатиме нон стоп как ще си пишем постоянно като сме различни смени и аз съм втора и имам по 7 часа невъзможно е

Голям фен Аватара на dantro

Re: Какво става?

Проблема определено не е в брат и ... и моита има брат .. и като хода утях го шамаросвам да не ядосва кака си и да я слуша .. проблема според мен е че тя или си е намерила друг или просто неиска да се занимва с теб .. а вместо да и кликаш и се обади .. тва клик кво значи че мислите един за друг ли ... що не излизате събота и неделя това не е никво оправдание и ние с моита сме в различни смени .. тя е втора аз първа .. след даскало ходим на кафета и т.н ако има желание има и начин някои го беше казал по нагоре .. Моят савет е да с намериш друга
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Може и така да е да си е намерила друг защото вчера си кликвахме до едно време и после аз реших да й се обадя но уви какво стана не ми дига телефона и незнам защо след като ми праща по рано смс че ме обича и т.н а незнам какво да правя немога да заспя от снощи вие как мислите защо не си дига тела нещо може да е станало или вече неиска да е с мене? Моля ви помогнете ми

Прежали 1 лв като и се обадиш. Поговорете и ти сам ще усетиш дали нещата са се променили.
    А защо е се виждате събота и неделя?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Пак ще кажа на различни оператори сме и няма как да стане за телефоните а ние не чатиме нон стоп как ще си пишем постоянно като сме различни смени и аз съм втора и имам по 7 часа невъзможно е
    Е, вечерта никой не е на училище.Към 8-9...Пък и брат й не може да не става поне за един час тя да поседи.А и как така ще я командва..

1.не и клакаи толкоз че ще почнеш да и досаждаш
    2.няма проблем с малкия и брат щот и аз имам по-малка сестра и тя знае че ако не ме слуша ше има бои и си малчи пак и ако тои толкоз ви пречи намерете му някоя че да не седи толкоз пред компа!
    А защо не се виждате събота и неделя?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Значи ние се виждаме събота и неделя няма проблем а за брат й е ужасен и то много вече много взе да ме дразни преди оогато се запознх с него немислех така ама сега съм на друго мнение и относно компа ами да той е много нахален ако не е баща й тя няма и да седне защото един път чух че само така може да седне на компа чрез баща й повярвайте ми

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Който иска да направи нещо - намира начин ... който не иска намира оправдания .. ако искаш наистина да я видиш и тя теб .. ще намерите начин ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Който иска да направи нещо - намира начин ... който не иска намира оправдания .. ако искаш наистина да я видиш и тя теб .. ще намерите начин ...

По - принцип е така но не всичко е в розово не забравяй няма какво повече да кажа

Лелеее и кфо като сте на различни оператори?? .. Само защото ще ти излезе малко по скъпо няма да и се обаждаш така ли ? ..ОМГ ..
    А ии друго нещо - неможете лии през почивните дни да се виждате .. или пък когато свършиш училище ( което сигорно е към 7-7 и половина) може да излезете на кафе ..
    just a kid۵

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Абе писна ми да ви обяснявам ами ако няма толкова пари че да си плата сметката вие само това гледате обиждайте казах събота и неделя се виждаме бахти се едно тука клато чета коменарите ви имам чувството че има хора тука на по 14-15 години

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе писна ми да ви обяснявам ами ако няма толкова пари че да си плата сметката вие само това гледате обиждайте казах събота и неделя се виждаме бахти се едно тука клато чета коменарите ви имам чувството че има хора тука на по 14-15 години
    По-кротко само.. Виждате се нали? Бъди доволен, че поне я виждаш. А иначе кво да ти кажа.. След като има по-малък брат за жалост нищо не можеш да направиш. Сигурна съм, че твойто момиче иска да си пише с теб просто няма възможност.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    По-кротко само.. Виждате се нали? Бъди доволен, че поне я виждаш. А иначе кво да ти кажа.. След като има по-малък брат за жалост нищо не можеш да направиш. Сигурна съм, че твойто момиче иска да си пише с теб просто няма възможност.

Ахам така е права си мерси радвам се един хубав коментар да видя

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако има желание ще намери начин да си пише с теб.Не мога да я разбера защо слуша по-малкия си брат...И какво пречи,че сте на "различни оператори"-толкова ли ти се свидят 1-2 лева,да й се обадиш?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    еми както споменах не че го слуша ами просто ако не е баща й няма да седне защото брат й е много особен

Град
    Там
    еми както споменах не че го слуша ами просто ако не е баща й няма да седне защото брат й е много особен
    А начи баща им защитава брат им така ли ?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    не не не го защиатава нали това казвам че тя се допитва до него за да седне малко на компа защото брат й не дава

Град
    Там
    не не не го защиатава нали това казвам че тя се допитва до него за да седне малко на компа защото брат й не дава
    Аа ясно.. Хм ми кво да направи.. Брат и на колко е, тя на колко е? Ако може да се разговаря с брат и, накарай я да поговори с него да си направят некъв режим кой кога да седи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си