- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става?
Здравейте на всички реших да ви пиша и да споделя моя проблема ето го и него: Значи с моята приятелка ходим от 4 месеца и всичко си вървеше по вода както се казва, но като почнахме даскали всичко се промени преди си бяхме писали по скайпа постоянно излизахме си нали лятото, но сега някак си е друго аз съм втора смяна тя първа. Когато се върна от даскало тя я няма на скайпа защото има по малък брат и само й се кара и не дава на кака си да си пише с мене изобщо на седне на компютъра така си мисля аз може би или другия вариант е да не иска да си пише с мен, но всеки ден поне по няколко пъти си кликваме. Искам да ви попитам къде е проблема дали брат й е виновен , защото ви казвам буквално не е сме си писали от вече седмица и ако седне тя поне за малко си лафим и другия вариант е вече да й изстиват чувствата към мене заради това че не сме се чували така и виждали знам ли моля ви дайте ми някакъв съвет много съм отчаян![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ima jelanie ima i nachin...a i brat i e po malak ot neq...samnqvam se toi da e glavnata prichina) nooo nikoga ne se znae...namerete vreme i pogovorete ..uspeh :P
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
vijdaite se prez subota i nedelq i tq vse pak e po golqmata sestra i az imam sestra na 20 i kvo kato sum malkoto bratche na 13
postoqnno me regulira dobre che sega q nqma za sedmicatrqbva da go regulira
Ми, чувайте се по телефона, не е задължително нон-стоп да чатите...
Проблема ти ми е много познат,защото имам същия.С приятелят ми сме различни смени и малко трудно се виждаме като има даскало.Ех как ми харесваше тая стачкаНо на въпроса,ако искаш винаги има начин.Ако никой от вас не може да бяга от часове може да се намери все време между смените да се видите за малко.Или я чакай след даскало и се вижте поне за малко.Това с брата може и да е причина повярвай ми.Аз имам по-голям,но разликата не е никаква...Защото е като лепнар за компа
Можете да си лафите след като малкия си легне,или да и звъннеш по тела..Много вариати има..Поговори с нея като за начало
![]()
![]()
Да ви имам и проблемите бе дееба света е на път към пълно самоунищожение,те с братя и сестри са ебат.Не ви ли е срам?Първоначално написано от GD
uber l337 pro g33k
Първоначално написано от GD
Проблема определено не е в брат и ... и моита има брат .. и като хода утях го шамаросвам да не ядосва кака си и да я слуша .. проблема според мен е че тя или си е намерила друг или просто неиска да се занимва с теб .. а вместо да и кликаш и се обади .. тва клик кво значи че мислите един за друг ли ... що не излизате събота и неделя това не е никво оправдание и ние с моита сме в различни смени .. тя е втора аз първа .. след даскало ходим на кафета и т.н ако има желание има и начин някои го беше казал по нагоре .. Моят савет е да с намериш друга![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Може и така да е да си е намерила друг защото вчера си кликвахме до едно време и после аз реших да й се обадя но уви какво стана не ми дига телефона и незнам защо след като ми праща по рано смс че ме обича и т.н а незнам какво да правя немога да заспя от снощи вие как мислите защо не си дига тела нещо може да е станало или вече неиска да е с мене? Моля ви помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прежали 1 лв като и се обадиш. Поговорете и ти сам ще усетиш дали нещата са се променили.
А защо е се виждате събота и неделя?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е, вечерта никой не е на училище.Към 8-9...Пък и брат й не може да не става поне за един час тя да поседи.А и как така ще я командва..Първоначално написано от GD
1.не и клакаи толкоз че ще почнеш да и досаждаш
2.няма проблем с малкия и брат щот и аз имам по-малка сестра и тя знае че ако не ме слуша ше има бои и си малчи пак и ако тои толкоз ви пречи намерете му някоя че да не седи толкоз пред компа!
А защо не се виждате събота и неделя?
Значи ние се виждаме събота и неделя няма проблем а за брат й е ужасен и то много вече много взе да ме дразни преди оогато се запознх с него немислех така ама сега съм на друго мнение и относно компа ами да той е много нахален ако не е баща й тя няма и да седне защото един път чух че само така може да седне на компа чрез баща й повярвайте ми![]()
Който иска да направи нещо - намира начин ... който не иска намира оправдания .. ако искаш наистина да я видиш и тя теб .. ще намерите начин ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Лелеее и кфо като сте на различни оператори?? .. Само защото ще ти излезе малко по скъпо няма да и се обаждаш така ли ? ..ОМГ ..Първоначално написано от GD
А ии друго нещо - неможете лии през почивните дни да се виждате .. или пък когато свършиш училище ( което сигорно е към 7-7 и половина) може да излезете на кафе ..
just a kid۵
По-кротко само.. Виждате се нали? Бъди доволен, че поне я виждаш. А иначе кво да ти кажа.. След като има по-малък брат за жалост нищо не можеш да направиш. Сигурна съм, че твойто момиче иска да си пише с теб просто няма възможност.Първоначално написано от GD
Животът е адът описан в Библията!
Ако има желание ще намери начин да си пише с теб.Не мога да я разбера защо слуша по-малкия си брат...И какво пречи,че сте на "различни оператори"-толкова ли ти се свидят 1-2 лева,да й се обадиш?
А начи баща им защитава брат им така ли ?Първоначално написано от GD
Аа ясно.. Хм ми кво да направи.. Брат и на колко е, тя на колко е? Ако може да се разговаря с брат и, накарай я да поговори с него да си направят некъв режим кой кога да седи.Първоначално написано от GD