.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Враца

Напоследък съм много нервна и не мога да се контролирам

nz dali tazi tema e to4no za tuk, no ne znaeh kude da q sloja..ami imam edin problem, nz na nqkoi moje da im se stori tupo oba4e e naistina gadno..zna4i naposleduk sum adski nervna, kre6tq za vsi4ko, pla4a za nai malkoto ne6to, ne moga da spq...prosto ne moga da se kontroliram...moje bi e zaradi u4ili6teto i nedospivaneto,nz...oba4e sum mn iznervena-izpokarah se s vsi4ki okolo men, dori s nai blizkite mi...ne moga da se kontroliram, prosto izbuhvam za vs-ili se zargnevqvam ili pla4a...pls kajete kakvo da pravq i kak da se spra...ne izdurjam ve4e taka ;(

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Като Бъдеш Напукиста да не ти пука от повечето неща в смисъл за дребните
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен Аватара на dantro
    Мии по успокои топката малко пии някви анти депресанти преди контакт с хора ако е чак толкова зле положението знам ли може би валериан .. ако наистина е чак толкова зле положението .. говори с даскалката ти по психология .. или отиди на психолог да искараш тая отрицателна енергия някаде .. Успех ти желая
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    По успокой се няма за какво да се нервираш живота си е живота няма д аизлезеш жив от него такаче карай по-спокойно редувай 1ва 2ра 3та ако няма изход!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    По успокой се няма за какво да се нервираш живота си е живота няма д аизлезеш жив от него такаче карай по-спокойно редувай 1ва 2ра 3та ако няма изход!
    така е ... живеи така че да се наслаждаваш на живота а не да се нервиш ... ваобще не трябва да ти пука от нищо а и не е добре че се караш с близките ти защото те ще те търпят известно време но след това ... а пак и мисля че това е само временно състояние
    живеи тека че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш ..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от isinka92
    така е ... живеи така че да се наслаждаваш на живота а не да се нервиш ... ваобще не трябва да ти пука от нищо а и не е добре че се караш с близките ти защото те ще те търпят известно време но след това ... а пак и мисля че това е само временно състояние
    Съгласен съм с поста на момичто и аз мисля че е временно състояние ако си напрегната избягвай хората с които често се караш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Съгласен съм с поста на момичто и аз мисля че е временно състояние ако си напрегната избягвай хората с които често се караш!
    Съгласна съм.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Съгласна съм.
    И АЗ

Мега фен Аватара на Blab
    ПМС?
    Валерианчетата са до аналгина в чантата ми. Друго решение - сън

Имаш ли някакви проблеми вкъщи, в училище, или въобще нешо, което те тревожи и подтиска? Спиш ли достатъчно, седиш ли дълго време пред компютъра, ядеш ли много сладко, пиеш ли повечко кафе, кола, алкохол? Ако отговорът на някой от въпросите е да, напълно възможно е това нещо да ти влияе. Старай се да не се преуморяваш, да гледаш позитивно на нещата, да не се товариш с допълнителни проблеми, спи и си почивай, когато ъсетиш нужда, храни се правилно. Всеки има момнети, в които е по-изнервен, нормално е, старай се просто да ги направиш по-редки и краткотрайни. Усмихвай се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си