.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с ерекцията на приятеля ми...

Миналата седмица с приятеля ми решихме да правим секс...но нещо се обърка ...той се възбуди...но точно когата трябваше да проникне (мн гадна дума )" приятелчето заспа" след няколко мин пак се оптахме ,но без резултат.Тогава започнах да се обвинявам че мож би аз не съм го възбудила достатъчно ...а той каза че проблема не е в мен.Оттогава сякаш нещ ми стана...чувсвата ми към него сякаш се промениха..нямам желание за секс.а той го иска....нз какво да правя..

Moderated by Barbie
    7т. от правилника.

Успокои се и опитаите пак и кьсмет \/

prosto my kaji 4e to4no sega nqma6 jelanie i iska6 da opitate no po natatuk i iska6 malko vr yspeh

Супер фен Аватара на Barbie
    Неуспешен опит за секс - голяма работа. Младежът може да е бил уморен, притеснен, да са му били разни проблеми в главата (дори и подсъзнателно), физически да се е чувствал в момента неразположен...сума ти причини в даден момент да не успее да задържи ерекцията, дори и наистина да е бил възбуден и да му се е правело секс. Не драматизирай, защото ще го накараш да се чувства кофти. Просто забрави за случката, и без друго е маловажна.

Ако проблемът започне да се проявява системно, тогава започни да се притесняваш и объркваш.

Град
    Gorna orahyvitza
    mn se e pritesnil i za tfa...probaite pak da vie sram ;]

"prosto my kaji 4e to4no sega nqma6 jelanie i iska6 da opitate no po natatuk i iska6 malko vr yspeh " Ако направиш това, ще си мн мн зле (нищо лично към автора на поста) По този начин ще го накараш да се чувства мн зле че е оплескал нещата !!! То остай че сега може да му е супер зле ами и ти да му кажеш " ами виж аз не ми е ся точно до секс ..." това би означавало за него "абе на теб малко ти е зор с тва дай да не са занимааме" предлагам ти да направиш малка жертва за него ако го обичаш истниски и да се постараеш да си изкарате добре.. КЪСМЕТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си