- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Откъснах се от средата и не мога да се приобща
Эдравейте!
Имам змалко проблемче и эатова ви пиша.Мерси предварително эа съветите и мненията!
В училище нещо напоследък доста се бях дистанцирала от останалите.Просто странях.Пък и от части аэ не съм особено нашумяла (эвучи тъпо,но не энам как да се иэраэя) и и беэ мен не е трагедия..Но иначе смеяда твърдя ,че съм готин човек.Энам,че е нескромно,но мисля,че е хубаво човек сам да се оцени
Проблемът е ,че напоследък поради лични проблеми и някой други неща ,нещо съм се эатворила в себе си.Днес се пробвах да се приобщя и горе долу успах,но нещо ми е доста притеснено.И след даскало останах,но някак си не се чувстав добре приета.Може би си внушавам.Но все пак някак си не мога да су отпусна тотално и да се раэкрия в компанията..а и съм си харесала едно момче,но той като че ли иэобщо не ми обръща внимание и не энам как до му покажа..абе това е друга тема.Но може би и това ме притеснява..
Е с удоволствие очаквам мненията ви.Мерси отново!
Здравей!В момента часът е 03:05 и ти отговарям на теб защото ми е малко жал от написаното ти!Ми защо си страняла или си нова в училището?Ако си нова е нормално да се чувстваш така!По спокойно няма да насилваш нещата дружи си с приятелки и недей да страниш от тях защото това прави лошо впечатление!Всички момичета сте сплутени и си правите групички не побойнички ами приятелки да я наречем такаче не се притеснявай бъди с тях до тях и говори с тях питай разпитвай ги ОБЩУВАЙ с тях!Пожелавам ти много успех с приятелитети
11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами, виж, човек сам изгражда мнението на останалите за себе си. Ако другите са усетили, че не ги намираш за подходяща компания и, едва ли не, ти е тъпо с тях, нормално е да се дръпнат. Работите с приобщаването не стават толкова бързо - отнема време и постоянство. Продължавай да се събираш с класа си и с времето, може би, нещата ще се нормализират.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мисля,че ми звучи доста познато това.. Аз съм момче,но и аз съм се дистанцирал от сички в класа ми.. просто не мисля,че са подходящите хора за мене.Иначе мога да се вписвам в компанията им,нпо аз не искам да го правя..Мисля,че ако се отпуснеш малко ще ти е по-лесно,а и можеш да си внушаваш..
Успех. \/
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
АМи проблемът явно идва от теб-страниш от останалите.Найстина това ,че `не си нашумяла` эвучи глупаво.И не го приемай като свършен факт.Опитай се да го промениш.Според мен това е въэможнж с малко усилия.Просто промени навиците си.Събирай се с останалите,не се дистанцирай,постарай се постепенно и ти да се наложиш като чакт от компанията им.Като се съберете вэимай участие в раэговорите и т.н.И не се притеснявай,надали ядат хора.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Здравей.Моя съмет към теб е да спреш да се делиш от колектива,а да покажеш,че се интересуваш от класа ти и от това което се случва с него и в реалния живот,извън училищ
ната среда.![]()
Наистина е много неприятно да усещаш,че не си възприемана добре и че съучениците ти не проявяват интерес към теб.
Другия вяриант е просто да си крайно различна от тях и да не можете да намерите общ език.![]()
Опитай да се приобщиш и да бъдеш част от един задружен клас,взаимно да се подкрепяте и всеки да уважа мнението на другите.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
имам чувството ме слушям моята историясходни са едно към едно
и аз бях в същото полужение в 9-ти клас -дори и в десети-чувствах се неприета и харесвах едно момче-и все още го харесвам....но това е друга история наистина
но сега когато съм 11 клас нещата са много по-различни
имам две прекрасни приятелки и около нас са още няколко момчета и сме много близки и много яко си искарваме заедно
надявам се и при теб да се стекат така обстоятелствата
всичко зависи от теб
не се натрапвай но и когато ти казват ела с нас не мисличе го правят само от жалост към теб или от чиста любезност
не бъди толкова подозрителна
сигурна съм че и в твоя клас има две момечета с които ще си допаднете![]()
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
тази тема ми е много болна ...моя клас е супер як ...супер мно си го харесвам , но имахме едно момиче(преди 2 седмици се примести), което изглеждаще доста по различно и сички я съдеха по това , не изглеждала добре, имала голяма коса, не се подържала ...разбира се и аз го правех преди да се премести маика й говорила с класната ни и казала че дъщеря и я е страх да идва на училище , защото никой не си говорил с нея, страх я било да влезе в класа, да говори с нас .... когато разбрах това се чувствам ужасно , защото никой не заслужава такова отношение ... !!!
така че моля ви не съдате хората по това как изглеждат ....никой не е перфектен !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....