- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обици на ушите!?!
Probivali li ste si sami dupki na uhoto i na hru6tqla na uhoto?As predi malko si probih vtora na uhoto i se 4udq dali da ne trugna da probivam na hru6tqlaama si mislq 4e mnoo 6te me boli \
/
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Аз имам общо 4-ри обеци...И аз съм се замисляла за хрущяла,но първо че там не зараства и второ вуйчо ми ми каза,че боли страшно...Понеже се е пробивал...Повече се бях навила на онея големите дупки дето можеш си промушиш и пръста ама се отказах,щото това нещо няма да зарасне никога...Но това е друга тема...Успех с пробиването \/
Не съм се дупчила сама.
Иначе имам 3 дупки на едното и 1 на другото ухо.
Нямам дупки по мене....![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз не бих рискувала да си дупча сама ушите, най-малкото, защото не знам как става.
имах 6 дупки общо по мен...
3 на едното ухо 2 на другото (ще правя още..)
и една на ръката(нея я махах щото мн ми закачаше) сама се пробих на ръката
нямах кво да праа...а и нали съм си мазохист
![]()
Имам общо 8 на ушите..5 на едното и 3 на другото ухо..първите 2 дето са си ги мам от малка другите сама съм си ги правила без тази на хрущяла нея ми е проби един мой бивш с абокат.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
![]()
Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!
Дам дам, хрущяла боли ужасно, никога няма да се съвземеш от шока, пък и ще тече кръв винаги, през цялото време.
Да не говорим, че е много вероятно, ако сама се дупчиш да хванеш малария или нещо рядко и тропическо.
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
дупчила съм се къде ли не.
сноши си пробих хрущяла сама. с пистолет повече боли.
вчера не усетих нищо
алелуя.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.
искам да си сложа две гигантски халки на зърната и да вляза гол в пого за да може случайно някой да ги закачи............
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Говори ми, не спирай...Първоначално написано от _SL_
![]()
Собственост на Canis_Dirus
еха...ЧАК другите се възбуждат...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мм..имам и на мекото и на хрущялите.
Тези,които са на мекото си ги направих самичка![]()
На хрущялите се доверих на един пич,за да не
се обезобразя![]()
Walk go home boy...
Първоначално написано от _SL_
О, да...
Собственост на Canis_Dirus
Бау даун пред БуутС нейните подробни обяснения си дупчих и собственото ухо обачеее колкото и да обичам дупченето не мога да си го причиня сама...предпочитам друг да го прави,а аз да блея някъде другаде
Едни приятели си бяха пробили с безопасни игли веждите..така че предполагам не е боляло многоПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
P.S. Въпрос:Що за човек си слага аватар със задраскан Християнски кръст?!
Отговор:Турчин хейтър!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
охо ама аз сама си пробих езикас, слушай мен ако ти стиска![]()
боже ма точно така звучите.... само във форум може такива простотии. никога не бих споделила за езика си, много съм свенлива мухахахаакакто и че изтръпвам от удоволстие слушайки опера.
сори че взимам за подбив себе си и другите просто прилив на доза делириум![]()
![]()
сега за ушото ти. трябва гледаш е подходящо мястото, сетирлна игла, по възможност по големка, ако имаш може и с авокат/нямам си и идея как се пише, ма ме мъзи да търся и без това правя по милион грешки на пост/ хрущяла, мила, не боли. но понякога стои неестетично, не че неможеш да го махнеш после. друго смята се че е вредно тъй като там са ти точките .... абе ухото ти представлява един вид ембриончето ти ('= както пъпа ти чакра и тн. замисли се малко и давай. седмичка ще ти е подуто само да допълня. и вземи медицинска стомана за обичка. а и като дупчиш сложи нещо твърдо отзад, по-лесно да излезе иглата, нали се сещаш. (=
Мноо си неадекватна![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Да, пробивала съм се цели два пъти на хрущяла. И да, боли много, обаче ако го заледиш преди това, не усещаш нищо. Ама акъл се иска :PПървоначално написано от Val4etoO
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пробивала съм се сама няколко пъти, с безопасна. Не боли особено. Но не успях на хрущяла с иглата.