.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    Пробивала съм се сама няколко пъти, с безопасна. Не боли особено. Но не успях на хрущяла с иглата.
    Не думай. С безопасна игла принципно е много лесно...сигурно се мъчиш по половин час. Да беше попитала с какво да се пробиеш, щях да ти кажа - струва малко повече от 1 левче.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Бау даун пред БуутС нейните подробни обяснения си дупчих и собственото ухо обачеее колкото и да обичам дупченето не мога да си го причиня сама...предпочитам друг да го прави,а аз да блея някъде другаде
    Аз вече ще съчиня "Наръчник на Буут"!...и аз по нейните сладки приказки и обяснения на ЛСта си пробих сама хрущяла и вече 5-6 дупки съм направила по чуждите уши...включително един хрущял снощи...Просто...тая жена толкова яко обяснява, така подробно...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Пробивала съм се сама няколко пъти, с безопасна. Не боли особено. Но не успях на хрущяла с иглата.
    Не думай. С безопасна игла принципно е много лесно...сигурно се мъчиш по половин час. Да беше попитала с какво да се пробиеш, щях да ти кажа - струва малко повече от 1 левче.
    Знам много добре, но обикновено като се пробивам не го планирам. А и не ми отнема време - няколко секунди е цялата операция. Затва не съм си купувала и абокати.

Не си е работа с игли Боже, емотиконките са супер яки! Та по темата - не си изхвърляй абокатите
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

имам 2 на едното ухо,1 на другото...колко малко имам си и флеш 4ка на едното уше,са си правя и на другото,ама е оше съвсеееем в началото...та сама не съм се пробивала,сега на скоро го обмислях,че имам един абокат,дето ми се мота тука наоколо хаха и да го употребя,ама ме достраша и ще хвана някой фр да ме продупчи а някой има ли на трагуса?и боли ли много там?щото искам да си направя супер много,колкото и да боли ще изтърпя...знам че тва е един от най -болезнените пиърсини :/та споделете с мен
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Имам на трагуса. С пистолет ми го правиха. Не боля. Не усетих разлика с другите ми пробивания с пистолет. Но при всеки е различно.

аха еми аз мисля да си го правя с игла щото са ми казвали е не е хубаво с пистолет пък и аз си се интересувам от такива неща и знам че не е хубаво,ама мерси все пак де

www.sofistik.dir.bg

Не е хубаво, то за никоя дупка не е препоръчително, но пък излиза по-евтино. Който няма пари за друго - пистолет. А и, да ти кажа, лично на мене нищо не е станало, а си имам бая дупки. Явно не е кой знае колко кофти и с пистолет. По-важно е кой те пробива.

Не е хубаво, то за никоя дупка не е препоръчително, но пък излиза по-евтино. Който няма пари за друго - пистолет. А и, да ти кажа, лично на мене нищо не е станало, а си имам бая дупки. Явно не е кой знае колко кофти и с пистолет. По-важно е кой те пробива.
    даам и тва има значение и то голямо,щото може да отидеш в студио, да те пробият с игла и пак да имаш проблеми...но аз все пак май си предпочиатм да дам малко повече пари,ама ще ми е някка си по-спокойно

www.sofistik.dir.bg

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Бау даун пред БуутС нейните подробни обяснения си дупчих и собственото ухо обачеее колкото и да обичам дупченето не мога да си го причиня сама...предпочитам друг да го прави,а аз да блея някъде другаде
    Аз вече ще съчиня "Наръчник на Буут"!...и аз по нейните сладки приказки и обяснения на ЛСта си пробих сама хрущяла и вече 5-6 дупки съм направила по чуждите уши...включително един хрущял снощи...Просто...тая жена толкова яко обяснява, така подробно...
    Не виждам къде са ми бирите по тоя повод

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хрущяла ми го пробиваха с пистолет и ми взеха повече отколкото ако си го бях пробила с абокат.
    И изобщо не ме боля, а с абокат съм сигурна, че щеше да ме боли повече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Обици на ушите!?!

Едни приятели си бяха пробили с безопасни игли веждите..така че предполагам не е боляло много

P.S. Въпрос:Що за човек си слага аватар със задраскан Християнски кръст?!
    Отговор:Турчин хейтър!!!!

Пич кво е станало?Религията ми е моя работа нали? Просто групата се казва така Bad Religion което се превежда Лоша Религия...Не мисля че би трябвало ти да ми носиш сметка къв аватар имам....Сори за офтопика но си е така...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ААА като за начоло искам да споделя, че колкото пораствам и все почвече почвам да мисля ..преди 2 години и нещо се събудих с мисълта че тря имам обица на езика и след 2 часа имах ... един ден нямаше ко да праа и си напраих още една дупка на ухото директно с убицата ....аее мно съм смотана честно ...ся вече не мога си представа си пречиня сама такава болка някой дръг да ...но аз не !!
    иначе имам общо 6 пиерсинга като цяло ...и скоро мисля да си правя и на хрощяла..просто пак изпростяям супер серийозно ! ама кви тапотии наредих ааааааах х

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    тЪпотиите ясно..
    ама к'ви правописни грешки...

Убица
    прЕчиня
    хрОщял
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване