- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обици на ушите!?!
Не думай. С безопасна игла принципно е много лесно...сигурно се мъчиш по половин час. Да беше попитала с какво да се пробиеш, щях да ти кажа - струва малко повече от 1 левче.Първоначално написано от born_stubborn
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз вече ще съчиня "Наръчник на Буут"!...и аз по нейните сладки приказки и обяснения на ЛСта си пробих сама хрущяла и вече 5-6 дупки съм направила по чуждите уши...включително един хрущял снощи...Просто...тая жена толкова яко обяснява, така подробно...Първоначално написано от Jamalska
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Знам много добре, но обикновено като се пробивам не го планирам. А и не ми отнема време - няколко секунди е цялата операция. Затва не съм си купувала и абокати.Първоначално написано от `Death`Whore``
Не си е работа с иглиБоже, емотиконките са супер яки! Та по темата - не си изхвърляй абокатите
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
имам 2 на едното ухо,1 на другото...колко малкоимам си и флеш 4ка на едното уше,са си правя и на другото,ама е оше съвсеееем в началото...та сама не съм се пробивала,сега на скоро го обмислях,че имам един абокат,дето ми се мота тука наоколо хаха и да го употребя,ама ме достраша и ще хвана някой фр да ме продупчи
а някой има ли на трагуса?и боли ли много там?щото искам да си направя супер много,колкото и да боли ще изтърпя...знам че тва е един от най -болезнените пиърсини :/та споделете с мен
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Имам на трагуса. С пистолет ми го правиха. Не боля. Не усетих разлика с другите ми пробивания с пистолет. Но при всеки е различно.
ахаеми аз мисля да си го правя с игла щото са ми казвали е не е хубаво с пистолет пък и аз си се интересувам от такива неща и знам че не е хубаво,ама мерси все пак де
![]()
www.sofistik.dir.bg
Не е хубаво, то за никоя дупка не е препоръчително, но пък излиза по-евтино. Който няма пари за друго - пистолет. А и, да ти кажа, лично на мене нищо не е станало, а си имам бая дупки. Явно не е кой знае колко кофти и с пистолет. По-важно е кой те пробива.
даам и тва има значение и то голямо,щото може да отидеш в студио, да те пробият с игла и пак да имаш проблеми...но аз все пак май си предпочиатм да дам малко повече пари,ама ще ми е някка си по-спокойноПървоначално написано от born_stubborn
![]()
www.sofistik.dir.bg
Не виждам къде са ми бирите по тоя поводПървоначално написано от brain_stew
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Хрущяла ми го пробиваха с пистолет и ми взеха повече отколкото ако си го бях пробила с абокат.Първоначално написано от born_stubborn
И изобщо не ме боля, а с абокат съм сигурна, че щеше да ме боли повече.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Едни приятели си бяха пробили с безопасни игли веждите..така че предполагам не е боляло много![]()
P.S. Въпрос:Що за човек си слага аватар със задраскан Християнски кръст?!
Отговор:Турчин хейтър!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич кво е станало?Религията ми е моя работа нали? Просто групата се казва така Bad Religion което се превежда Лоша Религия...Не мисля че би трябвало ти да ми носиш сметка къв аватар имам....Сори за офтопика но си е така...
ААА като за начоло искам да споделя, че колкото пораствам и все почвече почвам да мисля ..преди 2 години и нещо се събудих с мисълта че тря имам обица на езика и след 2 часа имах ... един ден нямаше ко да праа и си напраих още една дупка на ухото директно с убицата ....аее мно съм смотана честно ...ся вече не мога си представа си пречиня сама такава болка някой дръг да ...но аз не !!
иначе имам общо 6 пиерсинга като цяло ...и скоро мисля да си правя и на хрощяла..просто пак изпростяям супер серийозно !ама кви тапотии наредих ааааааах х
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
тЪпотиите ясно..
ама к'ви правописни грешки...![]()
Убица
прЕчиня
хрОщял
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."