- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- имам често главоболие
от какво може да е ?![]()
Немисля че в форума има лекари ...отиди и се консуираи се с лекар
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Чкай нали си Др.ХаусПървоначално написано от dantro
ми знам ли мацка от много работи може да е студени топли напитки напрежение много стоене пред компютъра,недоспиване много са!Ако ме послушаш почивай си повечко и събота и неделя си се излежавай до късничко и ще си чук!
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
emiii i az imam 4esto glavobolie,zashtoto imam migrena moje i ti da ima6 puk i doktorite 7 godini ne mogat da mi predpi6at ni6to taka 4e se sumnqqm da sa ot golqma pollza no opitai![]()
hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems
Нека ти направят изследване за синозит
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
-преумора
-стрес
-проблеми с кръвното налягане
-продължителен "контакт" с тв, пц...
-мигрена - т'ва е нааай-крайният случай /аз имам мигрена от малка/
-нещо сериозно (няма да ги пиша, само чукам на дърво)
кои са тези по сериозните кажи ги?Първоначално написано от be_true
![]()
^няма нужда да се вкарваш във филми!
Върви при личния.![]()
От много неща може да е. Замисли се дали не се преуморяваш, недоспиваш, седиш дълго пред компютъра, особено вечер, храниш ли се правилно. От колко време е така? Ако принципно не правиш нищо от изброените и нямаш някакви други по-конкретни оплаквания, иди на лекар, да не нещо по-сериозно. Късмет![]()
Как са ти очите? Мен ме боли също главата, но аз съм с диопри, много въозможно е и ти да имаш макар и малък. Но отиди на лекар и там ще ти кажат какво да правиш.![]()
Първоначално написано от No_Limit
![]()
Имаш ли хрема? Оплакваш ли се от запушен нос?
Наведи си главата и ако те боли челото- честито. Ще пийкаш Доксициклинче за синузитчето (А може и само с физиотерапия да минеш).
Няма да е зле да си мериш и кръвното налягане, щом теб заболи глава.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!