а до колкото следенето на калорий...някой чувал ли е за йо йо ефект..... един от най-добрите начини да се сблъскаш с него е броенето на калорий...е освен ако не сте професионални атлети или бодибилдъри разбирасе.....
доколкото отслабването.....
има няколко основни метода които са с 100% успеваемост, ще започна с най - ефективния и най - полезен от тях
Номер 1
Спирате да пиете всякъкви течности освен вода, това означава без кола, без натурален сок, без кафе, без газирена вода, само вода, нито вода с витамини, нито вода с л карнитин нито нищо, само и единствено чиста вода (девин изворна най-добре)
За да си набавяте въгрехидрати ядете само и единствено зеленчуци, колкото ви се ядът, докато не се наситите, има само едно правило при зеленчуците, единствения варен, пържен или печен зеленчук е броколи, всичко друго в суров вид.
За да живеем ни е нужен протеин, а щом отслабваме ни е нужен КАЧЕСТВЕН протеин, това е пилешкото филе, най - добрият протеин, тука отначало варено, после както си искате
Мазнините не ги мислете, лично аз препоръчвам да си вземете омега 3 от аптеката и да си го пиете както е написано в листовката...
тей ся как изглежда едно ваше ядене - взимате чушки някфи примерно, режете ги, режете малко домати, макко краставици, малко моркови и готово, имате го..в отделна чиния вареното пилешко филе(винаги консумирайте месо с нож и вилица, така няма да ви влиза между зъбите) сипете си една голяма чаша вода и вуала, имате всичко нужно за да редуцирате мастни клетки без дълготрайни поражения...
в допълнение ще напиша за плодовете, ядът се само сутрин, каквито искате, макс 5 плода...
аз лично като отслабвах бях на тази разновидност, само че с интермитент фастинг, което не се препоръчва за нервни хора..
хранете се така за 3 седмици и ще видите невиждани досега резолтати, хранете се така за 4 месеца и ще станете различен човек