.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен
    Град
    София

Как говорят очите ...

Какво казват очите ( погледите... ) Всеки знае че те са огледало на това което се случва вътре в самия човек , но как да ги разчитаме ? Няма 2 еднакви погледа ... има 2 подобни погледа ... Знам че е трудно да ми обясните , но моля помъчете се ...

Град
    kadeto iskam
    пф Очите... Тва е най доброто средство с което да изразиш любов, омраза, тъга радост, презрение...
    Например от разсеяния поглед, от блясъка в очите, може да се разбере че човека е влубен. Широко отворени изненадан уплашен, Присвити- болка, ярост, презрение. А и мн е важно да забележиш на къде е насочен погледа на сабеседника ти.. така може да разбереш слуша ли те, или какво мисли за теб. Фантазии мноооооого бе :P

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    При всеки е много различно, например аз имам по-големи очи и с лекота се изцъклям, дори и да не искам това, и си стоя така...
    Иначе си подкрепям тезата, че очите са огледало на душата, много често по топлотата в погледа на някого (или липсата й) можеш да разбереш дали и доколко си му скъп. Презрение, радост, учудване, възхищение - всичко е изразено първо там. Остава да си достатъчно наблюдателен, за да го забележиш
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Зардаи тез очи вчера скъсах на първата ни среща със ушким гаджето ми ама тя каза че не могла да ме гледа в очите и това и подсказвало че не ме обича!Чушкииииииии майна та и да си ебе майката тя незнае какво е любов още вчера го разбрах а аз и се усмихнах и и казах Благодаря за всичко!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    пф Очите... Тва е най доброто средство с което да изразиш любов, омраза, тъга радост, презрение...
    Например от разсеяния поглед, от блясъка в очите, може да се разбере че човека е влубен. Широко отворени изненадан уплашен, Присвити- болка, ярост, презрение. А и мн е важно да забележиш на къде е насочен погледа на сабеседника ти.. така може да разбереш слуша ли те, или какво мисли за теб. Фантазии мноооооого бе :P
    Това ясно , но мисълта ми е хмм гледа ме постоянно , когато се целува с друг , когато и приказват нещо , когато абе винаги ... Можем да се гледаме с часове ... без да си кажем нищо , с погледи се разбираме .. Но тя е с друг ... а когато се целува чат пат хвърля 1око на мен .. което адски ме обърква... точно затова и създадох тази тема... за да разбера какъв е този поглед - принципно знае моите чувства ( бях и ги казал преди време ... но нещо ни спря ... и така .. )

Супер фен Аватара на miShle
    Очите..ммм това е първото нещо,което гледам в даден човек. Наистина те разкриват,показват чувствата ти...настроенията и пр. Не си спомням кога за последно съм погледнала някой влюбено... но определено това си личи по очите.
    ..Сега по това,че тя постояно те гледа.Най-вероятно си й симпатичен.Или примерно в момента се сещам за едно момче,което и аз много обичам да гледам.ПРосто не знам как да ти го опиша ..приятно е.Затова ти казвам,че си и симпатичен,но най-вероятно просто като фр..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Повече от фен
    Град
    София
    Аз точно това искам да разбера дали като фр или не ... Защото когато аз започвам да флиртувам с нея , тя се драпва , после се дръпвам аз и тя започва ... А гаджето и я ревнува много от мен ... няма значение ... ще видим ... иска да гледаме филм насаме ...

Цитирай Първоначално написано от class
    .. Но тя е с друг ... а когато се целува чат пат хвърля 1око на мен .. ; ... иска да гледаме филм насаме ...
    лелее аз мисля, че те изпитва да види дали още нещо чувстваш към нея или вече не... но май не си и безразличен
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ми попринцип погледът говори много.Един като ме сваляше само ми разправяше как съм говорила едно,а очичките ми показвали друго

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Samo kato vidi6 o4ite na daden 4ovek i moje6 da razbere6 kakvi 4yvstva ima k1m teb .............
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на koalka
    Когато човек е влюбен гледа едно такова...замечтано един вид.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от class
    Това ясно , но мисълта ми е хмм гледа ме постоянно , когато се целува с друг , когато и приказват нещо , когато абе винаги ... Можем да се гледаме с часове ... без да си кажем нищо , с погледи се разбираме .. Но тя е с друг ... а когато се целува чат пат хвърля 1око на мен .. което адски ме обърква... точно затова и създадох тази тема... за да разбера какъв е този поглед - принципно знае моите чувства ( бях и ги казал преди време ... но нещо ни спря ... и така .. )
    Според мен, не какво значи погледът и е проблема.. От тва което ми каза че те гледала когато се целувала с друг.. разбирам че тя е от многото флиртаджийки, който дори да имат най добрия човек до себе си очите им играят и търсят нови вълнения... Ако имаш някви чувства към нея и искаш да се пробваш с нея.. знай че ще се намери друго момче с което да може да се гледа с часове.....
    Но разбира се може и да греша

Аз пьк сьм забелязала че срамежливите хора не могат да те погледнат в очите,както и хората които те лажьт.

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Аз пьк сьм забелязала че срамежливите хора не могат да те погледнат в очите,както и хората които те лажьт.
    +1
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мисля, че сте зле, ако някои ме е обсебил, аз си гледам по цял ден зомбирано /разбирайте влюбено/

баси за тея неща си има думи...доколкото е различен всеки човек дотолкова различен е смисълът, който той влага в един поглед /ако случайно има смисъл/
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    nqkade tam
    мноо верно =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Очите наистина издават много от личността на човека. Било тъга, обич, безразличие... . Рядко ми се случва да погледна на някой с "други очи".
    ♥ ♥ ♥

Аз да не съм от отдела за проучване на зрителните проблеми от де да знам кво говорят очите?!?!?! Сложи си тъмни очила и нищо няма да говорят тия очи :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    shumen
    myxaxaxaxaxax az sam the best v pogledite :PpPp~ moite frs samo po pogleda mi mogat da me razberat kvo si mislq perfectno e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си