.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Много тъпичко,ама к`во да праа...

Molq vi pomognete mi!!!Moje problema mi da vi se struva stranen,no...za men si e problem...!Tam e rabotata 4e dosta moi priqteli[mom4eta] me haresvat ili puk nqkvi dr mom4eta,koito dori ne poznavam...Mn e gadno v takiva situacii i ako gi haresvam-lesno...,no...v pove4eto slu4ai ne mi haresvat,a ne iskam da sam gadna i da gi reja...Pomognete mi..kajete mi kak po ne tolkova gaden na4in da im kaza 4e ne mi haresvat i nqma da se polu4i...!

Blagodarq predvaritelno...!!!

Град
    тРоЯн

Re: Много тъпичко,ама к`во да праа...

ми кажи им го..после си останете приятели или ги заеби от сякъде

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Prosto im kaji.A i moje bi i ti gi predizvikva6 s ne6to,za da ti se lepqt tolkova mnogo(ne kazvam,4e e taka-variant samo)Budi iskrena s tqh i sus sebe si..Uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Mi tva e rabotata 4e ni6to ne prava...prosto se darja sas vsi4ki i nz kvo stava...iskrenna sam i sas tqh i sas sebe si,no ne iskam da gi naranqvam po kakyvto i da e na4in...

Ще ги нараниш повече ако им даваш напразни надежди , затова просто им кажи , че ги възприемаш като приятели и нищо повече
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Ще ги нараниш повече ако им даваш напразни надежди , затова просто им кажи , че ги възприемаш като приятели и нищо повече

to4no tova pravq,no te prosto prodaljavat da deistvat,ako moje taka da se kaje...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Не обръщаш внимание на казаното от тях или пратеното пощальонче[приятел/ка]да ти каже ''харесвам те''[той те харесва] така е по лесно!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi te horata sa si go kazali:Priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e trudno moje da sa6testvuva Tova koeto bih te posavetvala e da bade6 iskrenna s tqh

kaji im tova koeto mislish vse pak ne moje te da iskat postoqnno neshto i ti da go dostavqsh snam go vupreki she sum momche

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами доста познато ми звучи. Много е кофти наистина, когато трябва да отрежеш някой, а неискаш да го нараниш. Точно затова най-добре им казвай всичко честно, а не да даваш напразни надежди,защото после ще е по-зле... :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ем....ного е гадно ама ко да се праи не прави грешката да трагнеш с тях само щот те обича

Мда кът не искаш да си гадна и да ги режеш...стани курва и си лягай със всичките...така май на висчки ще им е добре

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

оле майкооооооооо!има една малка думичка която се казва не!!!ох...да ти имам и тъпите приблеми начи!
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

кажи че си имаш гайдже и много го обичкаш
    и ще спрат (или поне ще намалят малко темпото)
    или поне в никакъв случей не им даваи празни надежди

а в про4ем на колко години си ?

Мега фен Аватара на koalka
    Просто или се правиш на ударена, или им казваш, че не ги харесваш.Ами, гадничко е, но не може да огрееш навсякъде...Е, може де, но надали го предпочиташ.

Голям фен Аватара на dantro
    Ами просто ги избягваи дълго време повечето ще се осетят че досаждат останалите са прекалено нахални и тъпи да се сетат сами затова просто им кажи че не ги искаш ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Gorna orahyvitza
    ami sorka ama ne vi hareswam i nikoga nqq da vi haresam ili... ni6to ne moa sa setq po svqsno

misi na vsi4ki...prava tva det mi kazvat vsi4ki ,ne ima davam naprazni nadejdi puk 6e vidime kak 6e trugnata ne6tata natam vypreki 4e dori i tezi dumi ne im povliqha...

ako nqkoi moje da mi pomogne ili ima nqkakvi idei molq da pi6e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си