- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да го разбирам това?
вчера върва из училище, и се спогледахме с едно момиче и тя ми се усмихна, както и аз на нея. днеска се връщам от училище и тя седи на спирката и се спогледахме пак. тя ми се усмихна аз и намигнах, ее тва сичко как да го разбирам ?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Qvno te haresva...No kakto obqsnqva6 i ti ne si bezrazli4en..\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Може просто от учтивост да се е усмихнало момичето... една усмивка нищо не значи. А за тебе незнам имаш ли чувства към това момиче?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Добро впечатление![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
еми готина е кефи ме...и за това питам![]()
Почвай да я забиваш покани я кафенце това онова комплименти подаръчета цветя и ти е в кърпа вързана!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
запознайте се, искай нещо номерче да GSMче и така ...![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
ami deistvai kvo 4aka6???????? :
Води я на кино или на кафе и ще си прецениш сам как да го разбираш...Първоначално написано от zdrasti000
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
\Първоначално написано от Valento
/
Първоначално написано от merik16
![]()
мисълта ми е, че сме зайци... ще видя и понеделник дали ще се гледаме така. Ако продължиме с гледането, дайте някакви съвети как да подходя
![]()
+1 :PПървоначално написано от Gold_Angel
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
На мен ли се смееш уе? Сериозно, покани я на бира / кино ( ама да е на ужасно страшен филм, нали знаеш, че момичетата са супер тъпи и може да се навре в теб от страх xD ), ама първо намери телефон/ скайп и си поговорете, щот ако някакъв непознат ме покани, най-много да му лепна един.Първоначално написано от zdrasti000
![]()
+2Първоначално написано от MaRiNkA_16
Животът е адът описан в Библията!
-100Първоначално написано от zdrasti000
Само понеже му се е усмихнала, значи го харесва......![]()
тва че ти се е усмихнала не значи че те харесва!!!
аз до са да съм намекнала на 10000 момчета![]()
е не съм казал, че ме харесвакажете как да я заговоря поне ? да не е нещо банално :/
боже боже, ми то и аз се усмихвам на лелката дето ми подава парче тоалетна хартия в градския кенеф, после кат си тръгвам и се усмихвам още по широко - кво требва да означава тва![]()
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
а уе земи и каи нешо от рода на ква музика харесваш![]()
Чвно се харесвате. Защо не се запознаете?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може би ти си кефи, най-добре отиди и се запознай с нея.