.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от apparition
    ами вие просто непознавате майка ми...тя никога няма да ми има доверия..ако не е това ще е друго..а на мен ве4е ми писна...и мисля да се изнеса не ме инт 4е см на 14 и без това живея ве4е по4ти сама..................писнало ми е от всичко

Не се прави на интересна няма каде да отидеш на 14 години .. просто престани да се надуваш и да се правиш на няква незнам си ква .. знам че на тази възраст ти е нормално .. можеби има причина маикати да не ти се доверява за всичко .. ако я лъжеш системно е права жената .. затова я хващаи под раката и отиваи при чичо ти доктор .. поне този път ще ти повярва .. а след това не се прави на идиот и се опитаи да спечелиш така да кажа приятелството на маика си .. много е лошо родителите ти да ти нямат доверие на тази възраст твоята е напълно нормално но все пак .. [-o<
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Re: Как да убедя мама ?!

Цитирай Първоначално написано от apparition
    ...как да я убедя че не съм го правила без гинеколог...
    Покажи и.

Супер фен
    Град
    Венера
    Иди, да й го каже и друг, пък после можеш да й подпалиш косата докато спи, на пук =)
    Бъзик... ама, ако идеш и й се каже, ще почувства вина и следващия път има по- големи шансове да ти се довери =)

аз немога д аразбера защо на 14 ходиш през месец на гинеколог! А това с майка ти не е нормално да те проверява девствена ли си!!! Винаги съм била на принципа моето тяло е моя храм и никой няма права над него!!! Изобщо се опълчи и не и давай да те води!!! Посъветвай се с баща си ако трябва, незнам той как приема вс това!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Остави я да те заведе на гинеколог, и като се окаже че ти няма нищо, просто й се разсърди, натяквай й го, бъди малко злобна, така ще започне да ти има доверие, пък и ще я поманипулираш малко

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Сядате на масата слагате салатата и ракийката и почваш:
    Мамо не съм правила секс!
    Не ти вярвам!-тука я удряш ако се наложи
    2 опита мамо не съм правила секс!
    Не ти вярвам!-почваш да ревеш и да се тръшкаш!
    3 Опит мамо не съм правила секс никога!
    Ако вече не ти поверва нема начин да не идеш!!! \/
    а ко става със салатата и ракийката? бащата ли ги пие и замезва че не схванах

Izobshto ne vqrvam taq tema da e istinska i roditelite ti da sa te ostavili da jiveesh sama ama aide kak da e ... ta inache ti si zaslujila po nqkakyv nachin tova nedoverie ... i da go otrichame ponqkoga roditelite ni mislqt samo dobroto ... i vse pak ti si na 14 ... na taq vyzrast hormonite podivqvat ...

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от Pliushi
    Izobshto ne vqrvam taq tema da e istinska i roditelite ti da sa te ostavili da jiveesh sama ama aide kak da e ... ta inache ti si zaslujila po nqkakyv nachin tova nedoverie ... i da go otrichame ponqkoga roditelite ni mislqt samo dobroto ... i vse pak ti si na 14 ... na taq vyzrast hormonite podivqvat ...
    Един родител никога няма да мисли лошо на детето си .. винаги мисли добро .. а колкото до неиния случаи просто явно скоро е влезнала в побертета и това и е единствения проблем .. родителите и са изгубили доверието в нея .. защото може би ги лъже за даскалото .. и т.н на тия години и аз правех така криех бележници и тем подобни глупости .. Накрая разбрах че с лъжите .. мога да излъжа само себе си
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Според мен иди на гинеколог първо сама, на някой частен, да не е личния ти, за да не разбере майка ти. Провери дали действително си практически девствена, дали няма някакъв проблем причинен от спорт, мастурбация или дявол знае какво друго. И когато си сигурна, че всичко е наред, с ОЧЕВИДНА неприязън се съгласи да идеш с майка ти на лекар. Така печелиш уникален бонус - повод за скандал и повод да я накараш да се чувства ужасно, че ти го е причинила, че е навлязла така грубо в личното ти пространство и т.н. Предполагам знаеш как да я накараш да се чувства виновна. И освен тази еднократна печалба, която аз не бих пропуснала, печелиш и дълготрайно оръжие от типа ~АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ!!! ДРУГИЯ ПЪТ КАТ ТИ ГОВОРЯ, ДА МИ ВЯРВАШ!!!~ Мисля, че си заслужава да се жертваш за един преглед при тая печалба...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си