- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже :)
Ми значи аз съм в такава ситуация.Миналата година на рождения ден на най-добрата ми приятелка се запознах с едно много готино момче,което в последствие се оказа, че и е кръстник.Аз веднага го харесах защото той беше много красиво и приятно момче, с чувство за хумор,интилигентен.Отначал о той не даваше никакви признаци,че изпитва нещо към мен.Веднъж приятелката ми се изпусна пред него,че го харесвам и той разбра.Обаче пак не ми обращаше внимание и аз реших,че това е загубена кауза.
Обаче.....Миналия месец той неочаквано ми предложи да станем гаджета.Ние преди бяхме просто приятели,кореспондирахме по скайп, от време на време излизахме на кафе но винаги бяхме с приятелката ми.Но сега вече излизаме само двамата
И сега сигурно се питате "кав и е проблема па на тая?" Проблема е, че той е на 17 а аз на 13 и него го притеснява разликата ни.Аз си мисля,че това не може да бъде пречка за взаимоотношенията ни, но той само се дърпа.Поговорих с него и той каза,че не иска да прибързаме.Добре де няма да прибързвам ама то не мога вечно да я карам така.
Накратко-Кво да направя за да се отпусне и да спре да мисли за тея 4 години разлика???![]()
Натискай му се!!!!!!!!!!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Em toi 4oveka golqm misli za tyi onyi ,,,,, a az s1m na mnenie 4e ti si malka za tez ne6ta![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами не искам да ти се меся,но с моят приятел имахме сащата разлика и не можа да се получи не искам да те разобещавам,но не забравяи че тои е на 17 год.и мисли за много по различни неща
Извинявай но тя е права той мисли вече за секс и сериозна връзка а незнам дали ти ще си сигурна и ще му се довериш това че го обичаш е нищо но недей да насилваш нещата седнете и поговорете какво той очаква от теб и какво да очакваш от некоПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Тея малките дечица вместо с кукли почнали с пишки да си играят...майкооо ми много ясно на тая възраст си още с детски акъл как да не се притеснява...трябва ся да угажда на едно хлапе...и аз да съм бих се дърпал...
МхмПървоначално написано от GregoryHouse
Е, не е казано, че щом ще имат връзка, значи че ще правят секс.. It`s called puppy love :P Въпреки че баткото може и да си поиска своето, все пак има нужди момчето. Моето първо гадже беше егати вълнението, щях да получа инфаркт от щастиеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Моят съвет към авторката на темата - опитвай се да се държиш зряло, не като някаква малка пикла (не намеквам, че си).. И в крайна сметка според мен мисленето на 13-годишна и 17-годишен са мноооого различни. Като цяло всеки тинейджър много бързо се променя, много бързо расте.. И малката разлика в годините понякога се отразява. Но нищо не пречи да пробваш да поговориш с него защо точно тази разлика го притеснява, в какъв аспект. Дали е заради секса, дали е заради негови предубеждения.. И ако той има някакви чувства към теб, сигурна съм, че ще измислите нещо заедно![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ако не си някоя лигава пикла му го покажи..![]()
Животът е адът описан в Библията!
точно така \Първоначално написано от GregoryHouse
/
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Незнам какво стана, но той вече не се дърпа. Даже ми каза, че ме обича. Незнам какво повлия на мнението му, но това няма значение. Вече не се притеснява![]()
![]()
Сега аз се притеснявам.Ако ми поиска да правим секс? Аз все още на съм правила.Излизаме от 2 седмици, но никой нищо неможе да очаква.Ако ме помоли за секс какво да отговоря??????????![]()
Първоначално написано от krisi_kote
Олее... та вие сте на 2 седмици тои кфо очаква.. много ти е рано за секс поне изчакайте 6-7-8 месеца та и повече макар че и тогава ще си малка за това
![]()
ти си наивна и най-вероятно ще му пуснеш, а аз пък мисля, че няма смисъл да те разубеждавам
![]()
Проблемът не е в 4-те години разлика, а че ти си на 13. И не, не ми обяснявайте как може да си на 13 и да разсъждаваш като голям, зрял човек. Т'ва са приказки - лай, лай кучка...Първоначално написано от krisi_kote
Ти си още кажи-речи дете... Пък той се има за голям 'батко'... и му 'пада реномето' на 'голям гъзар', ако ходи с няк'во хлапе, а не с някоя 'яка мадама на 15-16'..
В гимназията като бяхме... хм 10-11кл някъде един съученик ходеше с няква на 12-13... другите не знаеха ест, 'щот той криеше... но разправяше к'во яко, невероятно гадже има, к'ъв див секс правили и т.н. абее, да... изхвърляше се жестоко... Накрая въпросната 'мадама' дойде до у-ще да му направи 'изненада'.. и после всички като разбраха коя е тая.... 2месеца не можа да се отърве от подигравки и злобни подмятания...
Ето... от това се притеснява и 'твоето момче'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми мом4ето явно не иска да 4ука де4ица (такива сте си на 13 годинки аиде да не са лъжем в о4ите) и тва му е проблема НО голямата 13 годишна кака иска да си има батко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да ви имам проблемите...4 години разлика не са пречка изобщо обясни му го това на тоя младеж и му кажи да не се притеснява \/ Няма да го осъдят за педофилия я !
СПоко всичко ще се оправи и той няма да се дърпа
![]()
Аз пък си мисля че момчето не се притеснява вече,защото най-вероятно си има друга и не ти казва...но това е моe мнение (пък на него неможе мн мн да се вярва)![]()
![]()
![]()
аз имам един приятел който е на 17 и ходи с 13 годишна ве4е по4ти 3 месеца.. и мн си я харесва не се крият...ама не спи с нея..а си праска чужда...
ся незнам дали и твоя е такав...ама едва ли след 2 седмици ша иска да спите..пак и ти сама тр да си решиш дали си готова или не...ще ти си дойде отвътре...а ина4е според мен си маничка още...ама..както и да е..стискам палци да имате хубава връзка![]()
![]()
![]()
OMG забрави за тази връзка... аз само като си помисля кви работи съм си мислел на 13 и какви на 17.... нямате нищо общо! Сега съм на 18 и някви 14 годишни като ми се лепват... бахти досадата честно! Мислят си че могат да развалят магията между мен и мойто лудо ангелчеотклоних се от темата малко... таа забрави намери си някой седмокласник за батко
хах
dance