Ми значи аз съм в такава ситуация.Миналата година на рождения ден на най-добрата ми приятелка се запознах с едно много готино момче,което в последствие се оказа, че и е кръстник.Аз веднага го харесах защото той беше много красиво и приятно момче, с чувство за хумор,интилигентен.Отначал о той не даваше никакви признаци,че изпитва нещо към мен.Веднъж приятелката ми се изпусна пред него,че го харесвам и той разбра.Обаче пак не ми обращаше внимание и аз реших,че това е загубена кауза.
Обаче.....Миналия месец той неочаквано ми предложи да станем гаджета.Ние преди бяхме просто приятели,кореспондирахме по скайп, от време на време излизахме на кафе но винаги бяхме с приятелката ми.Но сега вече излизаме само двамата
И сега сигурно се питате "кав и е проблема па на тая?" Проблема е, че той е на 17 а аз на 13 и него го притеснява разликата ни.Аз си мисля,че това не може да бъде пречка за взаимоотношенията ни, но той само се дърпа.Поговорих с него и той каза,че не иска да прибързаме.Добре де няма да прибързвам ама то не мога вечно да я карам така.
Накратко-Кво да направя за да се отпусне и да спре да мисли за тея 4 години разлика???