- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да направя последен опит или да продължа напред??
здравейте,сладурковци![]()
ще се опитам да ви спестя подробностите в историята ми,та дано я прочетете и ако можете и искате естественода дадете и някое съветче!
значи,преди 2 години се запознах с едно момче.ходехме на курсове заедно в 7 клас.той ме харесваше пък и аз него,но бяхме доста срамежливии никой не направи 1вата крачка.След това кандидатствахме и двамата в 1 и също училище,преиха ни,но в различни класове...
![]()
Пак всичко беше както преди-закачки,флиртчета,но никой нищо повече не направи...Обаче той попадна в неподходяща компания и стана друг човек...Вече не си говорим както преди,най-лошото е че и рядко се поздравяваме
чудя се какво стана-интерес ли е загубил или е заради новите приятели? понякога си мисля,че ще е най-добре да не се занимавам повече с него,но просто не мога...не,че чувствата ми са толкова силни колкото бяха преди 2 години,но мисля че няма да мога да го забравя...
![]()
според вас как трябва да постъпя-да го оставя и да продължа напред,или да направя последно усилие да върна миналите времена...![]()
Благодаря предварително на всички отзовали се,а и на тези които са си направили труда да прочетат написаното![]()
Ne pravi nikakvi opiti da si go vurne6.Nqma smisul.Ako edin 4ovek ne te iska i na Pepelq6ka da se napravi6 vse edno(ne ti go kazvam,za da te raztroivam prosto iskam da sum 4estna.)Ostavi vsi4ko na sudbata i ne go misli pove4e.Jelaq ti mnogo uspeh.. \/
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
И да се чуди после какво ли е щяло да стане, ако все пак беше направила опит?Първоначално написано от milo moe
Може да има много причини той да се държи така, според мен трябва да направиш последен опит и ако работата стане - чудесно, ако не - ще знаеш, че си направила всичко възможно и ще е по-лесно да го забравиш.
Другия път като се видите го заговори - нещо свързано с училище или с каквото и да било.После може да му поискаш скайпа или ако разговора върви може и номера да му поискаш и да му кажеш,че ще му се обадиш някой път да се видите.Успех.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз му имам телефона на момчето...и скайпа също...писах му наскоро,но той каза само 1-2думи и така...млъкна...имам чувството,че му се натрапвам ,а най-малкото искам товаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Направи това,което не сте се осмелили преди.Пиши му в скайп да излезете и ако не иска значи няма да се получи нещо,ако се съгласи си поговорете за промяната в поведението му.
Поне ще си опитала и няма да гадаеш имаш или нямаш шанс.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
не знам...наистина вече почти не си говорим и мисля,че ще е малко странно след толкова време да го поканя току така да излизем...1во,че почти не се засичаме в даскало-а като го видя винаги е обграден от много хора, и 2ро си мисля,че ако откаже ще се получи доста конфузна сатуацияПървоначално написано от DivoTo_KoTe
...може чи просто ме е страх да осъзная,че се е променил толкова много
![]()
ste ti dam primer:
az predi 3 godini haresvah 1 momi4e,no ni6to ne izleze(e togava bqh 8 mi klas taka4e spored akala mi reshih i spreh da obstuvam s neq po sqkakv na4in)
min god reshih 4e spokoino mozem da badem priqteli i po4nahme da si govorim pove4e i az opak po4nah da q haresvam i pak ne6tata stanaha po sastiq katastrofalen na4in.
ako ne6to ne stane ot 1 viq pat po4ti nqma na4in da stane vaobnste(samo za tazi oblast de) taka4e spored men prodalzi na pred
Недей да се предаваш,а опитай да му покажеш правилния път и това че все още държиш малко или много на него \/ Най-лесно е да си кажем ....О предавам се! -Не !!Бори се ако искаш да сте поне приятели ,каквито сте били преди
Успех и да кажеш после как се развиват нещата =D>
Ми щом му имаш скайпа,опитвай се да осъществяваш често контакти с него.Не може да не сте си писали и говорили от сума ти време и изведнъж да го поканиш на кафе и да му признаеш колко много го харесваш ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
sporedn men nqma smisal da probva...qvno toi ne proqvqva interes kam momicheto...toi ako q e haresval pone malko sheshe da si prolichi.
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
otiva6 bii6 mu 6amar i ako ne se osaznae 4e ti lipsva 4oveka koito e bil prosto go zabravi
i az sum v pochti sushtata poziciq samo deto sum i ne znam kvo da pravq![]()
i az sum v pochti sushtata poziciq samo deto sum i ne znam kvo da pravq![]()
Според мен е нормално човек след 2 години малко или много да се промени...Не ти казва здрасти, защото просто сте се отчуждили.
остави нещата такива каквито са..Той ако те харесва найстена нама да се влияе от приятелите си а от чувствата си..По добре си намери някой друг
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
според мен не е така щот аз пробвах тва и НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ!!!! така че твоя си работа но направи всичко вазможно и чак тогаа се отказваиПървоначално написано от milo moe
be vijda6 go otiva6 pri nego i kazva6 ee otkoga ne sme se vijdali kvo stava kvo prai6 are nekoi den na kafe da se vidim i gotovo ako te otreje hxahxa zabri za nego![]()
![]()
Емм най-добре е да говориш с него .. Даже и да не му кажеш директно че го харесваш .. излезте на кафе примерну .. и ще разбереш по държанието му дали има някакъв интерес.Нищо не губиш-поне ще разбереш дали имаш шанс или да продължиш напред.Ако не го направиш рискуваш доста време да се чудиш и ядосваш дали все пак е можело да стане нещо![]()
just a kid۵
hm..mi mai nz..ama po dobre se otdrupni ot nego i si nameri nqkoi dr..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
продължи..най добре ще е