Много съм обидена и наренена.Просто още не мога да повярвам,че чух такива неща.Бяхме с моя с колата имахме среща с братовчед ми и по пътя аз съм си пуснала и си слушам една песничка и той ми я спря и аз напраих физиономия........После почна да се държи мноо гаднос мене и да ми говори на въпреки и ми каза "Не искам да излизам с тебе ти само се цупиш"и аз му казах ОК излизай с майка си тогава

а по пътя 3 пъти искаше да ме оставя ама това беше по скоро на шега.Видяхме се с братовчед ми и аз казах на моя да се прибира , и че ще се прибера с братовчед си.Тогава той се наведе да ме целуне обаче се дръпна и каза"Даже не искам и да те целуна"(смисъл че не може да ме понася и че съм му противна)
В крайна сметка се прибрах с него като през целия път не му говорих.Преди да си тръгна го питах защо ми е казал така!Той ми се охили и ми вика ти за тва ли се сърдиш до сега аз го казах щот ме ядоса дрън дрън извинявай не е вярно и тн.Толкова ме нарани,че бях на косъм да го скъсам обаче не можах.
Днес ми се извинява 18237457 пъти и ме прегръща и и ми се моли д ане му се сърдя.ОК няма д аму се сърдя (аз не съм злопаметна)обаче когато ме целуваше ми беше гадно,неприятно и .... Кзах му че не ми харесва когато ме целува и да не го прави.......
Защо се появи тази реакция в мен?Дали ще ми мине?
Защо ги каза тези неща?Дали наистина ги мисли?
Какво подяволите да правяяяяя?
За протокола аз съм на 19 и той е почти на 19
Заедно сме от |
|
|
\/