.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ТЪПО...но ме интересува

1 и 2 ден: 1 литър прясно мляко, 1 чаена чаша доматен сок и 200 гр. черен хляб(ТОВА Е МЕНЮТО ЗА 1 ДЕН..повтаря се на втория ден същото)
    3 и 4 ден:
    закуска: каве или чай без захар
    50 гр. черен хляб с половин лъжичка масло и половин лъжичка мед.
    обяд: 1 чиния булион от пиле или риба, 50 гр. месо, 2супени лъжици зелен грах и 50 гр. хляб.
    следобедна закуска: 50 гр. извара и 2 яйца(варени)
    вечеря: 50 гр. черен хляб и една чаена чашка кисело мляко
    5 и 6 ден:
    закуска: 1 ябълка или една чаша плодов сок
    обяд: зеленчукова супа без месо и 50 гр. хляб (черен)
    следобедна закуска: 2 ябълки или 2 чаши сок
    вечеря: зеленчукова салата, 50 гр. хляб, 1 чай с 1 лъжичка мед.
    до 21 ден се повтарят дните 3, 4, 5, 6, без 1 и 2.

какво мислите за този режим ии дали можете да ми кажете начин по които да сваля 10-12 кг

Фен
    Град
    Sofia
    Аз мисля, че хляба не става за вечеря какти медта ! Иначе сичко е добре мисля.
    (ЛИЧНО МНЕНИЕ )

Град
    Gorna orahyvitza
    em tfa mai e dobre i my4i se da bqga6 tyi unui...i da znai6 ot koremni presi ne iz4ezva korema (ako imash de) trenirat se myskylite ne se zalygvai

Град
    Ludnicata
    Цитирай Първоначално написано от emga
    em tfa mai e dobre i my4i se da bqga6 tyi unui...i da znai6 ot koremni presi ne iz4ezva korema (ako imash de) trenirat se myskylite ne se zalygvai
    Съжалявам, ама не е точно така. За седмица правене на 40-50 коремни преси се свалят тлъстините в областта на стомаха. Вярно е - и мускулите се тренират, но и се свалят сантиметри. Личен опит

Фен
    Град
    Sofia
    Кардио тренировки и режим му е майката !

Цитирай Първоначално написано от cracken
    Кардио тренировки и режим му е майката !
    +1 \/

Бях гледала някакво предаване, в което говореха за диетите. Казаха, че по принцип за всеки организъм си има специфична за него диета, тоест на идин организмът му разгражда по-бързо месото на друг обратното мн по-бавно. И едно момиче решило да мине на диета с овесени ядки и прясно мляко, след няколко месеца вместо да отслабне качила 8 кг и се беше оказало, че точно нейният организъм най-бавно разграждал ядките и млечните продукти.

За мен най- добрата диета е- спортувай си, не се лишавай от дадена храна, но си хапвай нормално. Не примерно да ядеш 1 път на ден, но да се натъпчеш.

ami ima raznoobrazni hrani v dietata ne e samoo qdki naprimer ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh neznammmm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си