- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- !!!!екскурзия????
Трябва ми идейка за това къде да отидем с класа на екскурзия за два три дена. Ако някой е ходил с класа си някъде наскоро (в България) нека да пише-благодаря предварително
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
Ами по-възможност идете на място на което никои до сега не е ходил.Така ще бъде интересно за всички.![]()
Мда..според мен по-малък град по-добре...просто гласувайте целия клас и нз
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Враца, Велико Търново, Пловдив![]()
Трявна
Тук недейте да идвате, ученици настаняват основно в хотела срещу вкъщи, който е гаден, по забележителностите сега е кално и гадно, за дискотека, клубче а-у има уж къде да отидете, ама не знам как ще го намерите :>
veliko tyrnovo ;] idete do carevec do myzeite moje i v malla nqkoi film4e da gledate ama edva li sha iskate ama hotelite nz kak varqt pari4kite ima eftini hoteli v gorna orqhovica ako sha hodite tam kaji moje da sa vidim
da poznaam i as nqkoi ot foryma :P :P :P
маса се прави на маса с месо
Из Родопите- Девин, Широка Лъка, Смолян, Триград, Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Кърджали, Перперикон, Хасково...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам Родопите, най-красивото кътче на България
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Съчетайте няколко града, където едновременно да видите забележителности и да си направите купон. Последната ни екскурзия беше по маршрут Пловдив-Пампорово-Смолян-Бачковския манастир и ни беше много яко.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Вървете на Банско има яко отстъпки за класове за 2-3 дена отидете има дискотеки сичко на 6![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Велико Търново, Трявна, Елена, Копривщица, Панагюрище... има много голям избор на интересни места. Обсъдете го с класа, за да изберете място, на което повечето не сте ходили.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Перперикон или Рилския манастир.
Сандански- Мелник- Рупите - Рилски манастир
Видин-Бабини-Видини кули- Белоградчик- Белоградчишките скали
Бачковски манастир- Асенова крепост- Асеновград- Пловдив
Велинград, Велико Търново, има няколко вилни зони край Пловдив ... по принцип трябва туроператорската фирма, с която пътувате да има предложения с маршрути, от които да си изберете, пък града в който ще нощувате и хотела се определят в последствиеИзберете си град според зависи дали искате да е малък или голям, и изберете някой в близост на интересни забележителности, защото в България навсякъде има какво да се види, има страхотни места повярвайте ми. Доста съм си попътувала и си заслужава освен да се разбиете вечерта в някой клуб и някоя дискотека и да си понапазарувате да видите и някои исторически или природни места
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
кво ще търсят в пловдив не ми е ясно !!! ....Първоначално написано от sladku_bebzi
ами идете не в някой град , а някъде където ще сте си класа ще сте си заедно , ходи се на екскурзия за да сте заедно всички, а не да ходите по дискотеки ..идете на хижа мно е яко !!! има мно по интересни неща отколкото в някой град !! ..а специално пловдив никва идея си няям кво ше му глеате !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....