zna4i s prietelq mi sam ot 8 meseca i nqkolko dni... hodim seriozno.. vseki den se vijdame i sme kato priqteli .. problema e 4e i toi i az popadnahme na zlobni i zavistlivi priqteli .. i taka i az i toi se otdrapnahme ot tqh... vsi4ko ok za6toto dvamata si spodelqhme i nqmahme nujda ot priqteli no eto 4e doide momenta v koito se skarahme {ob6to vzeto za glupost,no porednata} toi mi se razkre6tq pred horata az si tragnah.. tova stana sno6ti... sutrinta rano mi se obadi ..az se darjah drapnato no prosto mi e ubidno 4e se darji lo6o s men i mi kre6ti pri tova pred hora.. ot togava ne mi e pisal ne se e i obajdal... predi malko az mu napisah sms sas sadarjanie `predpolagah 4e nqma da se obadi6..` a toi ni6to .. super tajno mi e ... za 8 meseca samo 2 dni ne sme se vijdali ... i dnes denq mi se struva super dalag ..qvno nqma da go vidq ... i v momenta se 4uvstvam zarqzana ... i nai-golqmiq problem e 4e nqma na koi da spodelq ... kakto kazah toi mi be6e ostanal edinstveniq veren priqtel ... koito dori ne iska da mi se obadi da mi kaje;DA TOVA E KRAQ ... na nqkoi temata moje da se stori glupava , ako nqmat nqkakav savet ili mnenie prosto da ne pi6at...mersi

Moderated by miloto
т.7 от Правилника