- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как изпускате парата?
Как си изкарвате ядаили по-точно върху какво...?Аз лично си имам боксова круша и ми действа доста добре
![]()
s trenirovka nai-4esto a nqkoi pyt 4ekiika :P
Ми...пердаша народа около мен...най-мн отнася крясъци мъжа...Когато ме нервират на тренировка е добре щото правя 2 старта и съм по-добре...
Когато не мога да си го изкарам става по-лошо щото напира във вид на солена течност от очите.Сиреч ревъ от яд![]()
Аз когато съм много нервен и пипам много грубо такаче...няма да пробвам!Взема да го изтрагнаПървоначално написано от emga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми когато съм наистина ядосан защото мен нещо трудно би могло да ме ядоса ... гледам да няма никой около мен и просто му удрям една яка псувня както аз си знам!Най-крайното е било да ударя някакъв предмет!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Пускам си хубава музика, хапвам нещо сладко и си седя на спокойствие.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мм ... слушам някфа такафа музикаа агресивна .. хаха .. ама мн често си изкарвам сичко на някой дет изообщу не ми е виновен .. тъпу ама .. добре че повечето са ми свикнали на нервните кризи .. хаха
just a kid۵
Не знам, май не правя нищо конкретно, когато съм ядосана. Просто чакам да ми мине. Ако съм в настроение за ядене, може да опустоша някой шоколад и това е![]()
Въртя НФС и пила яко гуми ама съм надул саунда яко!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Слушам музика и блъскам всичко наоколо и ми минава![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Бира, купони, музика, ала-бала...
троша гардероба
както преди малко...
МАМА ВИ БТК!!!!!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^сега пък кво са ти виновни![]()
![]()
иначе мдамм.. погото с гардероба не е шега работа...![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Еми обикялам нервно, псувам, писукам, тропам с крака .. накрая си пускам нещо подходящо (най-добре Pantera или Bodom) или гледам комедия. И накрая ми минава. За щастие съм разсеяна и лесно забравям.
Само веднъж си го изкарах върху мъжа...друг път гавря колегата...но рядко се стига до бой.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не си го изкарвам на другите...мразя така и с мен да се отнасят.Не изпускам парата никъде, чак толкова рядко се ядосавам, просто чакам да отмине.Е, случва се понякога да ударя нещо до мен...
слушам дръм![]()
мн ме отпуска
ииии танцувам...много помага \
/
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Сядам на една пейка в парка,слушам хубава музика
от mp4-то и пийвам бира..това винаги ме успокоява..
Когато не мога да го направя си гушвам всичките животинки
и се успокоявам и развеселявам..![]()
Walk go home boy...
когатоо тряя си искарам яда си го искарвам + една доза силна хард песен
Точно, и аз правя същото, без частта с Pantera, но Bodom много миПървоначално написано от born_stubborn
помагат... и междувременно паля цигара от цигара, ако положението е много лошо си сипвам и една водка...![]()
Give me your best shot motherfucker!
ми нищичко не мога да направя...дисконектва ме отвсякъде, дава ми connection timed out...Първоначално написано от ЕPu
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Зависи на какво или кой ме е ядосал.Обикновено обичам да ритам нещо или да мачкам.Например когато се ядосам,че имам много да уча,а нямам време,започвам да хвърлям учебниците(е после ги взимам де),но нали трябва да се успокоя,а това е начина.Веднъж пък сритах кутията с моливите и химикалите-не можех да си направя чертежа,понеже кутията е от ламарина и се огъна.Много неща съм чупила само с 1 ритник,но повече няма да разказвам.
![]()