- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Пари от интернет
Хора здравейте,тука съм с 1 цел да може повече хора да се възползват от възможността да печелят пари докато играят!Аз съм така всеки месец ми идва чек с 500$ и то за дето съм посещавал интернет страници!Който иска да печели пари като мен да се регистрира тука www.agloco.com/r/BBJB0377 не е спам,вирус или каквото и да се сетите а истински пари.При регистрацията може малко да се забави имейла но ще дойде след това отивате пак на страницата и давате най-горе в дясно и влизате в акаунта си теглите една програма с нея всеки път когато сядате на компютъра ще я пускате и ще влизате в акаунта си и ще ви излиза една лента над старта.Тя не бави интернета ви нит ви вреди по някакъв начин а просто правите пари с нея.По този начин можете да правите хиляди на месец.Дайте този сайт и на ваши приятели,разпространете го в форуми и където се сетите.Това ще ви помогне да взимате два пъти повече пари!Това не е шега възползвайте се от възможността!
Първо ни кажи ква е далаверата ? ти кво общо имаш с това и закво ни споделяш таината сиНемисля че някои дава пари щотото си сядаш на хоме псито .. тук има нещо скрито което или криеш или сам незнаеш какво е ... може би ти исползват компа като нещо със тази програма .. която съм сигорен че е хакната .. та ? как да сме сигорни че ти получаваш прословутият чек за 500 долара ?
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
awe prosto mi zvy4i glypavo da ti davat 750 leva ei taka koi shti gi dade we si4ki samo zemat nqma davane de e tfa........
Първоначално написано от Hunter_91
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Маняк мога ти кажа само 1.Компа ми е с 700 МБ видео карта и 2 ГБ РАМ 200 ГБ ХДД и 3,5 ГБ процесор и това сам го постигнал с този сайт като имаш предвид че съм на 16 и наще неса ми дали 1 лев за ъпгрейдите!
оо и аз искам 3,5 Гигабайтов процесорПървоначално написано от Hunter_91
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.