.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пари от интернет

Хора здравейте,тука съм с 1 цел да може повече хора да се възползват от възможността да печелят пари докато играят!Аз съм така всеки месец ми идва чек с 500$ и то за дето съм посещавал интернет страници!Който иска да печели пари като мен да се регистрира тука www.agloco.com/r/BBJB0377 не е спам,вирус или каквото и да се сетите а истински пари.При регистрацията може малко да се забави имейла но ще дойде след това отивате пак на страницата и давате най-горе в дясно и влизате в акаунта си теглите една програма с нея всеки път когато сядате на компютъра ще я пускате и ще влизате в акаунта си и ще ви излиза една лента над старта.Тя не бави интернета ви нит ви вреди по някакъв начин а просто правите пари с нея.По този начин можете да правите хиляди на месец.Дайте този сайт и на ваши приятели,разпространете го в форуми и където се сетите.Това ще ви помогне да взимате два пъти повече пари!Това не е шега възползвайте се от възможността!

Голям фен Аватара на dantro
    Първо ни кажи ква е далаверата ? ти кво общо имаш с това и закво ни споделяш таината си Немисля че някои дава пари щотото си сядаш на хоме псито .. тук има нещо скрито което или криеш или сам незнаеш какво е ... може би ти исползват компа като нещо със тази програма .. която съм сигорен че е хакната .. та ? как да сме сигорни че ти получаваш прословутият чек за 500 долара ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Gorna orahyvitza
    awe prosto mi zvy4i glypavo da ti davat 750 leva ei taka koi shti gi dade we si4ki samo zemat nqma davane de e tfa........

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Re: Пари от интернет

Цитирай Първоначално написано от Hunter_91
    ...Който иска да печели пари като мен да се регистрира тука www.agloco.com/r/BBJB0377 спам е,вирус е и каквото и да се сетите , но не и истински пари...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Маняк мога ти кажа само 1.Компа ми е с 700 МБ видео карта и 2 ГБ РАМ 200 ГБ ХДД и 3,5 ГБ процесор и това сам го постигнал с този сайт като имаш предвид че съм на 16 и наще неса ми дали 1 лев за ъпгрейдите!

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Hunter_91
    Маняк мога ти кажа само 1.Компа ми е с 700 МБ видео карта и 2 ГБ РАМ 200 ГБ ХДД и 3,5 ГБ процесор и това сам го постигнал с този сайт като имаш предвид че съм на 16 и наще неса ми дали 1 лев за ъпгрейдите!
    оо и аз искам 3,5 Гигабайтов процесор
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си