.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Страшно съм объркана......

Ето я моята история ...
    В момнта има две момчета които са ми много симпатични - единият е с 2 години по-голям от мен , а другият е колкото мен... По принцип по-големия ми харесва повече, ама проблема е , че нз как да го поканя да излезем на кафе ... от разл. училище сме, той в момента няма нет, виждаме се само веднъж в седмицата на тренировки...(и случайно го засичам честичко де) Имам му ГСМ-а но идеята е да го поканя по такъв начин без да изглжда , че му се свалям или натрапвам ...
    С другият път се виждам доста често Излизаме, много добре си прекарваме с него , голям е сладур , НО когато ги виждам и двамата заедно големия ме привлича много повече и за момента губя интерес към момчето което е колкото мен ;(
    Някакви съвети?!
    Наистина съм много объркана ...

Голям фен Аватара на dantro
    Щом големия те превлича повече стига си давала празни надежди на другия .. после ще му е гадно та според мен пиши му на твоито момче едно смсче с някъв семпъл текст .. нещо супер небрежно .. колкото да завържеш разговор и тои сам ще те покани да излезете
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    От два стола накрая ще седнеш на земята!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ами ти и сама си разбрала,че големия те привлича повече.Колкото до това как да го поканиш да излезете мисля че можеш примерно когато се засичате на тренировка да го поканиш на кафе ... Айде успех
    just a kid۵

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Давай с големия.. Просто със сигурност от написаното от теб всички забелязваме, че повече го харесваш. Мисля, че ако го поканиш на кафенце няма да изглежда сякаш му се натрапваш

Животът е адът описан в Библията!

Ем кат ти харесва по-вече по-големия даваи с него ама недеи даваи прекалени надежди на другия!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва да си избереш единия,за да не стане накрая - "от два стола на земята".

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не знам защо питаш нас, като ти сама си знаеш отговора...
    Избираш по-големия, харесваш го повече, има по-голямо привличане.Еми, като го засечеш някой път го питай дали иска да излезете по приятелски на кафе.

Град
    Пловдив
    Изчакай малко и ще разбереш със сигурност кой е по-подходящ

Супер фен
    slu6ai glavata a ne krakata
    ina4e kazano po malkiq sled vreme 6te prerastne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си