.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: танци

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ами, кажи кога има тренировки, на които някой може да дойде да види за какво става дума. За какви пари става дума, колко пъти в седмицата, какви са групите (начинаещи, напреднали и т.н.)... ?
    Тренировките са в понеделник и четвъртък от 19.30 часа,но тези които не са на училище могат да идват и към 19 винаги има човек там-дали хореографката или някой от състава Парите са 25 на месец,което е супер малко в сравнение с разни други школи,защото няма да намерите някъде за по-малко от 35-40 и нагоре А иначе има само една група и всичи танцуват в нея-напреднали,начинаещи...пома гаме си взаимно Ако случайно се съберат повече хора може да се сформира още една група за по-новите хора,но АКО ;]
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Щом аз успях да кача клипче в зазз.бг начи секи може.
    ааа не и аз ..правила съм доста безнадежни опити ...нищо не стаа секи път някви тъпи грешчици маина ..супер мно нерви !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Щом аз успях да кача клипче в зазз.бг начи секи може.
    офф то тва е в някув двд формат и не знам как да го отрежа,за да мога да е само тва,което ми трябва...

www.sofistik.dir.bg

Ами, не се обиждай, но до колкото схващам, вашата група е някаква доста новаторска... с 1 група, видях ви представленито. Сори, но има доста по-обещаващи школи, които имат и с какво да докажат качеството на обучението си.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

На 25'ти мойте хора ще танцуват на село,и ще направя клипче да видите какво измисля 14 годишно момиче

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ами, не се обиждай, но до колкото схващам, вашата група е някаква доста новаторска... с 1 група, видях ви представленито. Сори, но има доста по-обещаващи школи, които имат и с какво да докажат качеството на обучението си.
    груапата е от 5 години не е много,но все пак е нещо.Не мисля,че качеството на обочение при нас е ниско или нещо ткова,а пък и не можеш да съдиш по някво клипче,трябва да видиш кви са репетициите и тн,за да можеш вече да отсъдиш,че не струваме :P

www.sofistik.dir.bg

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност не сте добре, определено, при все че имате и хореограф
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз съм ходила и за 17 на месец и за 15.Макар че 2рото беше само колкото да се съберат пари за залата..ако са достатъчно много и дребните балъци дадат минаваме и без такса.
    А къде се пак,че не разбрах са тези тренировки?И може ли да дойдем само да ви позапамеНа живо ще ви оценим по-реално

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    всъщност не сте добре, определено, при все че имате и хореограф
    Тоя танц не е измислян от хореограф,а от момичетата,които танцуват.Та както и да е...Имаме и танци измислени от хореограф и са къде къде по добри...Пак повтарчм,ако някой иска да ги види да пише ЛС Просто не мога да ги кача никъде :/

www.sofistik.dir.bg

Aз съм ходила и за 17 на месец и за 15.Макар че 2рото беше само колкото да се съберат пари за залата..ако са достатъчно много и дребните балъци дадат минаваме и без такса.
    А къде се пак,че не разбрах са тези тренировки?И може ли да дойдем само да ви позапамеНа живо ще ви оценим по-реално
    Ами относно цената и аз съм ходила за по 15 лв,но тва беше преди доста време,сега навсякъде е скъпо и не всеки може да си позволи да плаща по 40-50 лв на месец Иначе залата ни е в Люлин 3 в Културния център в 324 блок до 33 ег "Св.София".Тренировките са в понеделник и четвъртък от 19.30 до 21.00 часа.Ако някой иска да заповяда дори и по-рано,там винаги има някой или хореографката,или някой от балета А ако се съберат повечко хора може и да се сформира друга група за начинаещи

www.sofistik.dir.bg

ама не се избивайте да идвате дее мн станахте

www.sofistik.dir.bg

Град
    София
    гледала съм ви на живо мисля ,че във военния клуб беше ии нз не си спомням кой знае какво впечатление да сте ми направили

еми не знам тва си е твое мнение може да има хора,на които да им харесат нашите танци

www.sofistik.dir.bg

Подновявам си темата!От 1ви септември подновяваме репетициите.Ако има желаещи нека се свържат с нас или направо да заповядат в залата на 1ви от 18.00 часа.Координати може да намерите в сайта ни www.sofistik.dir.bg

www.sofistik.dir.bg

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Охо Ники
    Таа заслужава си ... Лично на мен ми харесват танците ,
    откакто аз съм там! Има и мн възможности за изява ....
    А относно самите танците ... яки са си бре само Сиярата куца малко
    Тааа не ви пречи да дойдете и само да погледнете

Цитирай Първоначално написано от miminia
    Охо Ники
    Таа заслужава си ... Лично на мен ми харесват танците ,
    откакто аз съм там! Има и мн възможности за изява ....
    А относно самите танците ... яки са си бре само Сиярата куца малко
    Тааа не ви пречи да дойдете и само да погледнете
    Какво и има на Сиара бре ей :P
    Та послушайте я хаха

www.sofistik.dir.bg

waste of time...

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    waste of time...
    ти така си мислиш

www.sofistik.dir.bg

Град
    в мазето ;dd
    не съм от софия ама танците са хубаво нещо аз си танцувам и ми е едно от любимите занимания :P

Аз искам да тренирам балет
    Не ни търсете,ние ще ви намерим.......

Вие май хореограф тряя да си търсите..

Град
    София
    Слабо.. След като се дават пари, поне да се дават за нещо в което ще има прогрес.

Братчетката е в някакъв готин балет или там като му се вика.. Поне там са сериозни хората и си имат участия на разни места.. Абе културна работа.

Така де.. Ако ще е, за да си губят хората времето по-добре да си вземат на Кармен Електра аеробиката и да действат пред ТВ-тата... Поне няма да се излагат...

Цитирай Първоначално написано от Orlandovci SS
    Аз искам да тренирам балет
    къв балет?класически,модерен...?
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Вие май хореограф тряя да си търсите..
    имаме си хореограф и то добър.
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Слабо.. След като се дават пари, поне да се дават за нещо в което ще има прогрес.

Братчетката е в някакъв готин балет или там като му се вика.. Поне там са сериозни хората и си имат участия на разни места.. Абе културна работа.

Така де.. Ако ще е, за да си губят хората времето по-добре да си вземат на Кармен Електра аеробиката и да действат пред ТВ-тата... Поне няма да се излагат...
    Тва си е твое лично мнение,аз не смятам,че е "слабо".В това,което правим има прогрес,имаме участия и хората са сериозни.
    Не говори без да си знаеш как точно седят нещата.Не съм пуснала темата,за да обяснявате колко сме зле и подобни неща.Нека пишат хора,които искат да се занимават с танци.

Уважавам и негативните мнения,които оставяте и ще се стремим да подобрим нещата,но и вие поне малко уважавайте това,което правим

www.sofistik.dir.bg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gluhar4e
    Цитирай Първоначално написано от _showy_

Тва си е твое лично мнение,аз не смятам,че е "слабо".В това,което правим има прогрес,имаме участия и хората са сериозни.
    Не говори без да си знаеш как точно седят нещата.Не съм пуснала темата,за да обяснявате колко сме зле и подобни неща.Нека пишат хора,които искат да се занимават с танци.

Уважавам и негативните мнения,които оставяте и ще се стремим да подобрим нещата,но и вие поне малко уважавайте това,което правим
    В този форум сме заядливи и критични.

Освен това, ако бяхте наистина толкова добри и имахте участия на ниво нямаше 2 години под ред да си търсите нови хора по форумите...
    Мое мнение....

не ме кефите
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си