.

Виж резултатите на анкетата: kak da postapq?

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • molq vi kajete mi

2 40,00%
  • molq vi kajete mi

3 60,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: kak da postapq?

kak da postapq?

molq vi kajete mi kakvo da pravq!zna4i istoriqta e slednata.predi nqkolko godini v na6iq klas doide nov u4enik...........dopadnaxme si stanaxme priqteli,no s vremeto ne6tata stanaxa po seriozni....i dvamata xlatnaxme no nikoi ne go napravi na vapros togava imax seriozna vrazka i edin pat mu spomenax 4e bix zarqzala priqtelq si,no toi ne pokaza jelanei.izvednaj spq da idva na daskalo po neznaini pri4ini.taq godina se vijdame pak si spodelqme i sme nerazdelni no men me glojdi otvatre i poneje na6ata klasna znae kak sedqt ne6tata mi kaza 4e ne samo ot moq strana i neznaq kakvo da pravq!ami ako ne iska da e men?6te se po4uvstvam kato glupa4ka zatova ne iskam da predpriema parvata stapka.kakda postapq?

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Риск печели ,риск губи са казали хората.Рискуваш и печелиш или рискуваш и губиш по добре ,от колкото да стоиш и да се чудиш, само да се измъчваш.
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Първо...няма нужда от подобна анкета...за какво ти е с два еднакви отг ?

Сега по темата:Ако не направиш първата крачка поемаш риска никой да не я направи, което е малко тъпо.По-добре давай...После може да съжаляваш много!
    P.S. Аз гласувам за първото"Моля ви кажете ми"

Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Първо...няма нужда от подобна анкета...за какво ти е с два еднакви отг ?

Сега по темата:Ако не направиш първата крачка поемаш риска никой да не я направи, което е малко тъпо.По-добре давай...После може да съжаляваш много!
    P.S. Аз гласувам за първото"Моля ви кажете ми"
    +1 ....въпрос хубу...че и анкета... Просто опитай ...поне ако не приеме ще знаеш че си направила опит и няма да съжаляваш...а може и да излезе една чудесна връзка

Или ще направиш крачката или винаги ще те гложди това отвътре Действай - все пак нищо не губиш
    just a kid۵

Супер фен
    Град
    Венера
    И аз може да си пусна такава анкета

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си