.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

против сън

кажете знаете ли нещо от което ще спре да ми се спи мамка му. кафе кола цигари ми действат но за 1-2ч. няма ли няк'во лекарство от което да не ми се спи толкова?

не ми действа кафето вече

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    като имам да чертая и ми се налага по цяла нощ да съм будна правя следното нещо :

като ми се спи пускам филм и се разсейвам и после по някое време ми минава саня и седа по цяла нощ и не ми се спи и на другия ден на училище и пак не ми се спи обаче вечерта

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    да.. няма да е лошо някой да каже какво да правиме.... аз съм човека на който му се спи постоянно и който може да заспи всеки еидн момент
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ами наспи се хубаво Тогава би трябвало да спре да ти се спи. Примерно заспи някъде на обяд и към 5-6 се събуди и би трябвало се чувстваш по-добре. Но иначе незнам по какъв друг начин

има такива хапчета баща ми си беше купувал защототрябваше да пътува през нощта потърси в аптеките не са по скъпи от 3 лв

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pii kafe prez 4as dva 6tom za tolku ti deistva

amfetamini,koka........
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Спи нормално (по 8 часа) всеки ден! Не виси по цяла нощ пред компютъра. Не прекалявай със съня, защото колкото повече спиш, толкова повече ти се спи. Храни се пълноценно. Не прекалявай и с кафето, не пий повече от 2 кафета на ден.

Дам... само спането ще те оправи. Хапчета, кафета и подобни имат само временен ефект и в дилгосрочен план даже вредят. Организмът ти е изморен и има нужда да се възстанови. Спи когато ти се спи и не се опитвай да си спестяваш съня.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Абе, постепенно се свиква... Аз от 7- ми клас не мога да спа поече от 5-6 часа... Кофеина му е майката

МНОГО кола?
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Какво 8 часа!? Аз не мога да се наспя ако нямам сън поне 12 часа. Незнам защо е така.И сега като съм на даскало направо умирам.Навсякъде пише че 8 часа сън са достатъчни ама тва според мен си зависи от човека,както и на някои хора не им действа кафето.Би трябвало найстина в аптеките да има някакви лекарства трябва да отидеш и да питаш.

Цитирай Първоначално написано от alegra_femme
    Какво 8 часа!? Аз не мога да се наспя ако нямам сън поне 12 часа. Незнам защо е така.И сега като съм на даскало направо умирам.Навсякъде пише че 8 часа сън са достатъчни ама тва според мен си зависи от човека,както и на някои хора не им действа кафето.Би трябвало найстина в аптеките да има някакви лекарства трябва да отидеш и да питаш.

За по-продължителен живот, и да се чувстваш бодър през деня, трябва да се спи минимум 7 часа, максимум 7,30-8. Това някой ми го беше казал. И това сама съм го осъзнала. Малко трудно се става, но за 30 минути съм все едно съм спала не 7 часа ами 20. И аз си мисех, че минимум 12 часа трябва да спа, ама сега спа по 7

Цитирай Първоначално написано от alegra_femme
    i na men edvam mi stigat 12 4asa, ama vse pak kato se dvijda pove4e,govorq,smeq se i ne mi se spi(pone dokato sym v u4ili6te) gledam da ne sedq na edno mqsto,vse se zanimavam s ne6to, hodq napred-nazad..

otidi na lekar ili v nqkoq apteka i tam moje da ti prepora4at ne6to

Цитирай Първоначално написано от Val4etoO
    amfetamini,koka........
    =D>

xhahhxah na mene pyk mi trqat ne 12 mi 15 4asa da se naspq ina4e kogato syм 1 смяна на даскало и ставам в 6:30 - вървя и спя, а ако имам възмойност дремя в часовете
    sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Две супени лъжици кафе. Не във вода. Направо от буркана....действа много повече!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

амии.. СПИ!!!
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Супер фен Аватара на fake
    aмфет
    Boots and braces don't make racists!

Град
    някъде там...
    Наркотици!!! Кокайн, амфетамини...
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    гр. Монтана
    Цитирай Първоначално написано от peteto89
    otidi na lekar ili v nqkoq apteka i tam moje da ti prepora4at ne6to
    Да, отиди на лекар да видят на какво се дължи това сънливо състояние. Има си причина и трябва да я откриеш и да се пребориш с нея.

Град
    Panamaaa
    seshtam se samo za amfeti, kafe i zdrav s1n .. ama ne spi mng.. shtoto kolkoto poeche spish oshte poeche ti se spi
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Цитирай Първоначално написано от rallity
    xhahhxah na mene pyk mi trqat ne 12 mi 15 4asa da se naspq ina4e kogato syм 1 смяна на даскало и ставам в 6:30 - вървя и спя, а ако имам възмойност дремя в часовете
    Ти си луда Букално си проспиваш живота А сега лятото сигурно 1-2 на седмица излизаш (и то ако някой те събуди) ...
    П.П. Сори за тона ама от мързели като теб,които спят през повече от 12 часа,направо ми се гади
    П.П.2Това по-горе може да послужи като отговор на въпросите "Е как така нямате време за спорт" в темите като "Модата да си слаб" "Искам да отслабна" и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си