- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- против сън
кажете знаете ли нещо от което ще спре да ми се спи мамка му. кафе кола цигари ми действат но за 1-2ч. няма ли няк'во лекарство от което да не ми се спи толкова?
не ми действа кафето вече![]()
като имам да чертая и ми се налага по цяла нощ да съм будна правя следното нещо :
като ми се спи пускам филм и се разсейвам и после по някое време ми минава саня и седа по цяла нощ и не ми се спи и на другия ден на училище и пак не ми се спи обаче вечерта![]()
![]()
Ами наспи се хубавоТогава би трябвало да спре да ти се спи. Примерно заспи някъде на обяд и към 5-6 се събуди и би трябвало се чувстваш по-добре. Но иначе незнам по какъв друг начин
![]()
има такива хапчета баща ми си беше купувал защототрябваше да пътува през нощта потърси в аптеките не са по скъпи от 3 лв
amfetamini,koka........![]()
![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Спи нормално (по 8 часа) всеки ден! Не виси по цяла нощ пред компютъра. Не прекалявай със съня, защото колкото повече спиш, толкова повече ти се спи. Храни се пълноценно. Не прекалявай и с кафето, не пий повече от 2 кафета на ден.
Дам... само спането ще те оправи. Хапчета, кафета и подобни имат само временен ефект и в дилгосрочен план даже вредят. Организмът ти е изморен и има нужда да се възстанови. Спи когато ти се спи и не се опитвай да си спестяваш съня.
Абе, постепенно се свиква... Аз от 7- ми клас не мога да спа поече от 5-6 часа...Кофеина му е майката
![]()
![]()
МНОГО кола?![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Какво 8 часа!? Аз не мога да се наспя ако нямам сън поне 12 часа. Незнам защо е така.И сега като съм на даскало направо умирам.Навсякъде пише че 8 часа сън са достатъчни ама тва според мен си зависи от човека,както и на някои хора не им действа кафето.Би трябвало найстина в аптеките да има някакви лекарства трябва да отидеш и да питаш.
Първоначално написано от alegra_femme
За по-продължителен живот, и да се чувстваш бодър през деня, трябва да се спи минимум 7 часа, максимум 7,30-8. Това някой ми го беше казал. И това сама съм го осъзнала. Малко трудно се става, но за 30 минути съм все едно съм спала не 7 часа ами 20. И аз си мисех, че минимум 12 часа трябва да спа, ама сега спа по 7![]()
i na men edvam mi stigat 12 4asa, ama vse pak kato se dvijda pove4e,govorq,smeq se i ne mi se spi(pone dokato sym v u4ili6te) gledam da ne sedq na edno mqsto,vse se zanimavam s ne6to, hodq napred-nazad..Първоначално написано от alegra_femme
![]()
otidi na lekar ili v nqkoq apteka i tam moje da ti prepora4at ne6to![]()
=D>Първоначално написано от Val4etoO
xhahhxah na mene pyk mi trqat ne 12 mi 15 4asa da se naspq ina4e kogato syм 1 смяна на даскало и ставам в 6:30 - вървя и спя, а ако имам възмойност дремя в часовете![]()
![]()
sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..
амии.. СПИ!!!![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Наркотици!!! Кокайн, амфетамини...
Обшо взето, всичко общо е взето!
Да, отиди на лекар да видят на какво се дължи това сънливо състояние. Има си причина и трябва да я откриеш и да се пребориш с нея.Първоначално написано от peteto89
seshtam se samo za amfeti, kafe i zdrav s1n .. ama ne spi mng.. shtoto kolkoto poeche spish oshte poeche ti se spi
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Ти си лудаПървоначално написано от rallity
Букално си проспиваш живота
А сега лятото сигурно 1-2 на седмица излизаш (и то ако някой те събуди) ...
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Сори за тона ама от мързели като теб,които спят през повече от 12 часа,направо ми се гади![]()
![]()
П.П.2Това по-горе може да послужи като отговор на въпросите "Е как така нямате време за спорт" в темите като "Модата да си слаб" "Искам да отслабна" и т.н.![]()
![]()
![]()