.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

дали е въможно да съм бременна?

Здравейте на всички.МОля ви кажете ми.Значи с приятеля ми правихме секс без презерватив.Той беше пян и малко по трудно свърши,но съм сигурна че не се изпразни в мен.Направихме го на втория ден след като ми беше свършило а съм чела че не винаги може да се забременее,демек през парвите няколко дни е по малко вероятно. много ме е страх да не съм бременна.Има ли някаква вероятно да съм забременяла от предеякулационната течност??Много благодаря на тези който ще пишат.благодаря!!!!

T.7.от Правилата на форума!
    devil_girls_

Град
    Асеновград, България
    Шансът да забременееш 2 дни след като ти е свършил цикълът, бе приятеят ти да е свършвал в теб е повече от нищожен!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Рискът е минимален. Все пак след седмица си направи тест.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако не е свършвал в тебе- не си бременна. И все пак-занапред позлвайте презервативи.

ч1

Шансът е наистина нищожен, но за да си по-спокойна земи си едно тестче за всеки случай ... И другият път ползвайте презерватив .
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

goliama idiotka si nie tuk ne sme prisastvali kotato ste se ebali!kato se chudish tolkova zemisi portfeila i otidi do blizkata apteka i kaji na aptekariq:
    mojeli edin test za premennost molq?
    emi tolkova li e trudno we!basi tapite xora! i az go pravq bez prezervativ no sled tva za da sam sig si pravq testa!ama trea da ima tuk mozak v glavat,da ti shtrakne pipito ama ne!parvo deistvash i togava mislish!
    ZEMI SI TEST!!!!
    PS:na kolko si?

T.2. от правилата!
    devil_girls_
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Абе мамка му...кат сте толкоз разгонени научете се да си носите презерватив в портмонето!!!!!!!!В противен случай не бъркайте в буркана с меда и толкоз.Кво предпочиташ след 9 месеца да измисляш детски имена...лапешка работа...ам мислете малко,после няма да имате главоболия!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми купи си тест бе! Ние ли да ти го наврем в ръцете...и мисли малко с главата си, а не с путката си следващия път..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    1 na 1000 е възможността ,но я има

Град
    Плевен
    uf da po4ti e nevuzmojno da zabremenee6 pri tova polojenie...
    oba4e da ti kaja 4estno i az taka si se pritesnqvam..i bez pri4ina...
    nz..ako mn ti e pritesneno si vzemi test... za da si napulno spokoina i da ne se tormozi6 naprazno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си