- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помоощ! Какво да правя?
Много харесвам едно момче от нашто даскало!! Той е с една година по голям от мен и е супер готин!!! Познаваме се (една обща приятелка ни запозна) , но не знам дали той ме помни(понеже беше отдавна)! Супер много го харесвам и искам да се опознаем!
П.П. - Един проблем -много съм срамежлива!!!![]()
![]()
Какво да правяяя???
s0o inl0ve...
amii nz mnooogo li si sramejliva?
Не , попринцип не съм от срамежливите! Просто като видя човека когото харесвам се крия искам да си говорим да се опознаем , обаче не мога сякаш нещо ме кара да избягам!!!![]()
![]()
![]()
s0o inl0ve...
Ми преодолей срамежливоста си..
Животът е адът описан в Библията!
Помоли общата ви позната да ти помогне,като си срамежлива.![]()
Ем ела при мен на уроци по "анти срамежливост"
Еми, излезте тримата някой път, за да се отпуснеш.Хем тя ще е с теб, хем и той ще е там и малко или много ще се отпуснеш, след като си го опознала малко.Следващият път излизате само двамата.
Намираш му skype и започваш да си пишеш с него..След време ще ти казва "Здрасти!", ще си говорите в даскало и всичко ще е по-лесно...От там вече ще излезете и така..![]()
eee momi4e napravi nqkoq glupost (ama ne mn golqma 6tot az tui si precakax jivota) ako si nekoe mirno izbegai ot o4ili6te a ako si po na4inae6ta vurvi na nekoe kupon4e ponapii se v ob6ti linii
VDIGNI SI SAMO4UVSTVIETO!!
dano sum ti pomognal
w3s7_1s_7h3_b3s7
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01