- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо повечето момчета гледат само на това?
Iskam da vi pitam zashto spored vas za povecheto hora v dneshno vreme gledat samo i edinstveno na vanshnostta na edin chovek ili pone samo tova gi interesuva.. Moje bi okolo men ima samo takiva hora.. koito ne obrashtat mnogo vnimanie na chuvstvata .. na haraktera .. na nqkoi.. Vsqko mom4e s koeto se zapoznaq ili koeto poznavam.. gleda samo tova kak izglejdam.. nikoi neiska da opoznae drugite kachestva.. tva e mn jalko.. zashto vsi4ki sa takiva? ili qvno az popadam vse na takiva.. ? daite si mnenieto..
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
Еми не всички са такива, има и свястни момчета, ама трудно се намират, явно ти още не си попадала на такъв![]()
Според мен повечето момчета гледат само външноста, защото почти всички момичета са лигли и кво да им гледат характерите като са едни и същи..!?
Животът е адът описан в Библията!
Че какво му е лошото на това?![]()
Да се разбираш добре, да споделяш, да можеш да си говориш за всичко, да разчиташ на него и т.н. - това е най-добрият ти приятел!
A гаджето вече е всичко това + физическото привличане.
Така че... нормално е.... даже повече от нормално! Поне според мен. Аз също не бих се занимавала с някой, когото не харесвам външно... За мен това е първата стъпка, след това е опознаването на характерите...
И аз това се питам,много е жалко и не мисля че това ще се промени скоро.За външността ще кажа само че е важна няма спор,и все пак живеем в 21 век,не го забравяйте.Всички се опитват да изглеждат като модели,робуват на диети,които водят до сериозни заболявания и още куп глупости,като си милсят че, това ще ги направи ''красиви''.Но не можем да искаме съвършенство,в един толкова побъркан и несъвършен свят.
Момичета,всички ли трябва да сме побъркани анорексички,и да следим всяка погълната калория?Момчета, това ли искате момичето,което обичате да е на диета всеки ден,защото сте й казали че е дебела!?Някои момчета прекаляват,после не осъзнават колко е сериозно,когато момичето се разболее от анорексия или друга болест,заради бленуваната ''красота''.Сами си направетв изводите,не казвам че всички,трябва да сте съгласни с мен,просто си казах мнението.
![]()
да така е нали трябва да му привлечеш вниманието по някакав начин и после да опзнае характера тиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
mi,kvo da vi kaja,vun6nostta naistina e mn vajna,4rez neq xorata te poznavat i opredelqt,vseki 4ovek gleda kak izglejda6,kak se obli4a6,kak se durji6,dali si sladka,xubava i t.n.No mn malko xora iskat i ti davat vuzmojnost da se dobliji6 do surceto im,ako te ne izpitvat pone simpatiq kum teb!Az se zapoznax predi godina s edno mom4e,koeto mn me xaresa,i s te4enie na vremeto me obikna,no mn dobre znae 4e si imam gadje koeto obi4am i na koeto mn durja,no vupreki tova toi pak nastoqva...kakto i da e...no lo6oto e 4e ne e nikak xubav,nito edno ne6to v nego vizualno ne mi xaresva,no za smetka na tova kato go opoznax razbrax 4e e mn dobur,mil i nejen,no tova e,az ne moga da sum s nego,za6toto ne mi xaresva,ne me privli4a!Prosto sme ustroeni da se vlubvame purvo vav vun6nostta,a posle v surceto na 4oveka do nas,no mislq 4e tova ne e pravilno no nqma kak!A i vs 4ovek e razli4en,no spored men e vajno da opoznavame vs xora,da gi dopuskame do sebe si i taka moje da se vlubim v tqx i ako dokato ne sme gi poznavali ne sme gi namirali za privlekatelni,sled kato gi opoznaem i se vlubim v tqx 6te xaresame i vun6nosta im!Tova e moeto mnenie i mislq 4e ako nqmax priqtel na kogoto durja mn i go obi4am,bix bila s onova mom4e koeto kazva 4e me obi4a!![]()
В реалния свят(имам предвид не във виртуалния), преди да опознаеш характера на някого, първо виждаш външността му. Жестоко звучи, но е така.
Не е така,всички порастват.
Хах,че има такива хора ,има си...но определено не са всички
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Първоначално написано от sasha_90
И в живота си най-много 1-2 ще срещнеш такива тъй че внимавай...вече трябва да са в Червената книга такива хора :P
Според мен ВООБЩЕ НЕ Е ТАКА е ся вярно има 2-3 на крьст ама тва е ко да се праиПървоначално написано от tuka6na
Естествено, че външния вид е важен, но не трябва да е единственият критерий. Още повече, че различните хора имат различно виждане за това, кое е красиво. Личното ми мнение е, че чара е много много по- важен.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Като пораснат момчетата започват да забелязват и характера, споко.Ся в тая възраст хормоните ги лишават от здрав разум така че...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Нормално е човек да вижда първо това, което е отвън, т.е. външният вид, защото няма как да прецениш дали един човек е свестен от пръв поглед. Според мен ни е еволюционно предразположението да се стремим да се събираме предимно с хубави хора. Грозотата издава лошо групиране на гените, което => е лошо за поколението. майко на Фройд избих, но човекът е доста влиятелен в тази сфера![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми първо външноста ти прави първо впечатление, чак след това разбираш повече за самия човек.
щото външността е най-важна ! И не пишете такива тъпи теми !
По лапешко изказване едва ли ще се намери в целия форумПич ти си идиот
Тези, които гледат само външността мислят доста плоско...Тя не е всичко, и колкото и да е хубаво самото момиче, ако не можеш да си размениш една дума с нея и е глупава, какъв е смисъла?Отиваш на следващата...Не казвам, че всички хубави момичета са такива, далеч не, но в повечето случаи тези, които си търсят момичета заради външността и тези момичета, които им се връзват, си се намират.![]()
Пък и все пак не може въобще да не се гледа въобще.Нали тя е първото нещо, което виждаш, когато тя/той застане пред теб?Пък и трябва да има все пак някакво привличане, не може просто ей така да е всичко, а ако човека срещу теб не ти харесва, няма как да стане...
Защото когато я срещнат за пръв път,едва ли ще се влюбят в нея,ако е грозна.Все пак те все още не познават характера и.
Ми,аз съм момиче ама пак гледам първо външността за мен тя е мн важназа едно момче за това от една страна разбирам момчетата....
Да вярно е че всеки гледа първо външния вид.. но след време започва да опознава човека и разбира какъв е всъщост
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
По важно е да имаш големи цици и дълги крака, пък чувствата са на второ гледане=D>
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Съгласна.Първоначално написано от BrokenInnocence