.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112

Hybrid View

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Това е първото възприятие на човек и ти е нужно време да опознаеш който и да е ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    София
    ОООООООООо аз не съм от тези момчета.То аз мразя ПЕРФЕКТНОТО момиче.Смисъл няква нагримирана,напарфюмирана, почти без дрехи,курва.Обичам тези,които са сладки,УМНИ,чаровни а не курволяци!!
    !! А и мразя тези със самочувствие без покритие.

До авторката-много съм ти малък сигурно иначе по характер ставам :P

Еми нормално е...В пубертета сме и повечето момчета и момичета ги интересува само външния вид...Аз не смятам че визията на даден човек е най-важното...но кво да правиш...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    а жените кво?Кат те погледнат за първи път и вникват дълбоко в душата ти ли!?!
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Е от 1 поглед не може да се прецени разбира се...Но пък от 1 разговор можеш да добиеш поне няква бегла представа за дадения човек...Или поне при мен този номер минава в повечето случаи...

az

za6toto svesnite mom4eta sa prosto na iz4ezvane eto za6to i az nesam namerila svqsno mom4e i bih kazala 4e ve4e nqmam nikakvo namerenie i nadejda 4e 6te go sre6ta kogato i dae

Хмм .. имаш право .. но все пак има и свестни момчета .. аз познавам мноо такива (2 ) ако искаш да опознаеш едно адски точно момче пиши на скайп "chaos_of_drift"
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Re: az

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    za6toto svesnite mom4eta sa prosto na iz4ezvane eto za6to i az nesam namerila svqsno mom4e i bih kazala 4e ve4e nqmam nikakvo namerenie i nadejda 4e 6te go sre6ta kogato i dae
    е т'ва за свестните момчета че били на изчезване е най-голямата глупост има сууупер много свестни момчета и те са повече от свестните момичета ама на тоя сват винаги се привличат противоположностите..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Еми то нормално,първо трябва да те привлече с визията си.Като казвам,че с визията,това не означава,че трябва да си перфектна,а просто на дадения човек да се харесаш,след това идва опознаването на характерите.
    В повечето случай в днешно време,някви лапартии се харесват,то от лигавщина не можеш да разбереш дали е пубертет или нормално състояни,и до опознаване на характерите не се стига.И всичко води до безмислен секс,конфликти,комплекси,р зочарования и още куп лайна.
    От както дойде таз демокрация,човешките стойности някакси избледняха или направо си отидоха.В днешно време мъжете търсят красавиците,а красавиците търсят голяма банкова сметка

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    Хмм .. имаш право .. но все пак има и свестни момчета .. аз познавам мноо такива (2 ) ако искаш да опознаеш едно адски точно момче пиши на скайп "chaos_of_drift"
    ахаххахахаха.малко тука не мисля така ма карай

защото отвън винаги е по-лесно да се види. а и повечето не търсят сериозна връзка тип "женени сме" в което абсолютно ги разбирам и подкрепям. какво сте се филмирали всичките и искате сериозни връзки.... я си живейте живота. стига тея любови, че...

иначе отвънка хубаво... я някоя цица, очо, т'ва онова... вътре само черва и кървища... всъщност и вътре няма да е много зле... не знам, ти там гледаш ли?

Re: Защо повечето момчета гледат само на това?

Ами ти сама си го каза:
    Цитирай Първоначално написано от Sexitooo{}
    Moje bi okolo men ima samo takiva hora.. koito ne obrashtat mnogo vnimanie na chuvstvata .. na haraktera .. na nqkoi.. Vsqko mom4e s koeto se zapoznaq ili koeto poznavam.. gleda samo tova kak izglejdam.. nikoi neiska da opoznae drugite kachestva..
    И не всички са така, просто явно не търсиш и не попадаш на вярното момче... Аз пък съм заобиколена от страхотни момчета, които ценят на първо място характера на момичетата

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

не само момчетата са такива и жените са такива във днешно време........
    CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При нас се получи нещо от сорта на Любов от пръв поглед. Да, пъвроначалното мнение на някой за човека пред него е свързано с визията. Но за останалото е нужно много повече.

Аз съм виждала един невероятно красив пич, който на срещата ни ми разказваше в продължение на 2 часа разликата м/у два български отбора... Просто незнаеше друга тема и не беше компетентен по нея.

Супер фен
    Какво искате да кажете с това че свестните момчета изчезнали ? Т.е. момчетата изведнъж спряха да ви угаждат на лапешките капризи и да ви целуват краката, осъзнаха се че така не бива и те не са роби или кукли на конци нали така ? Я се замислете на кой викате свястно момче ? Първо когато едно момче се държи идеално с вас искате приятелство, после като се държи грубиянската започва да ви харесва ? Тъпи сливки, спрете да говорите глупости. За вас няма свестни и НЕсвестни момчета - има такива които ви привличат физически и такива които не. Разберете го наи после. Искали сме секс ? Непрестанно ? Да искаме и така си е от както свят светува...Това ни е в природата. И ние ще спрем да мислим с долните глави тогава когато вие разберете какво искате. Демек - никога. Ся ние не сме ви виновни че искате само с едно момче да се ебете, понеже ако понечите към второ ще станете автоматично курва. Сърдете се на този на който го е измислил това...

До авторката - ми нормално е да гледаме външния вид на момичето. Ние хората не сме гадатели и не можем да прочетем душите от рас. Първо се осъществява визуален контакт и той е стартовия трамплин за понататък. Когато един човек не ти харесва на външен вид ако ще и света Франциск да е пак няма да искаш да си с него. И тези които казват че гледат характера на човек много лъжат. Айде следващия път ще си сложа една бъчва вместо дрехи с водорасли на главата и елате ме харесайте... Престанете с глупостите и не се правете на такива на каквито не сте .

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Защо повечето момчета гледат само на това?

Цитирай Първоначално написано от Sexitooo{}
    Iskam da vi pitam zashto spored vas za povecheto hora v dneshno vreme gledat samo i edinstveno na vanshnostta na edin chovek ili pone samo tova gi interesuva.. Moje bi okolo men ima samo takiva hora.. koito ne obrashtat mnogo vnimanie na chuvstvata .. na haraktera .. na nqkoi.. Vsqko mom4e s koeto se zapoznaq ili koeto poznavam.. gleda samo tova kak izglejdam.. nikoi neiska da opoznae drugite kachestva.. tva e mn jalko.. zashto vsi4ki sa takiva? ili qvno az popadam vse na takiva.. ? daite si mnenieto..

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Значи аз като мъж съм красив,не съм секс символ,но имам чар,дори повече от колкото трябва Имам много кофти характер обаче и често си показвам "рогата",да не говорим,че като ме хване депресията не се поддържам особено,а като се нагласа съм като кино-звезда.
    Не си права за чувствата,защото моето момиче цени най-много тях в мен,цени ме като човек,цени отношението ми към нея,харесва ме,дори и беше трудно да повярва в мен,но вече го прави и сме много близки.
    Но все пак си мисля,че ако не бях готин винаги когато излизам с нея и тя да се гордее с мен нямаше да е моя,същото важи и ако се държах гадно,тогава щеше да е моя до време,това е живота,трябва умело да съчетаваш външност и чувства,характер и поведение.
    А и както древните гърци са вярвали красив човек не може да е лош,всъщност може,но аз не съм виждал добър "грозник" или дебил,всичките са злобни и гадни.Такъв е живота!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

koi kakvoto 6te da kazva vsi4ki gledame purvo van6niq vid.s tazi razlika 4e nqkoi se pridarjat samo kum nego,a na men 4esto puti mi se slu4va da si promenqm mnenieto za nqkoi,sled kato pogovorq s nqkoi.Kakav e smisala ot van6nostta na nqkoi zverski pi4,ako e tup kato galo6,i kakvo kato dadeno mom4e nqma tqloto na Djoni Bravo,ako e s krasiva du6a.

Samo groznite , prikazvat taka ! Imam predvid kato avtorkata(ne se zasqgai)!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Samo groznite , prikazvat taka ! Imam predvid kato avtorkata(ne se zasqgai)!

Град
    Sofia
    За жалост си4ки от моя пол на 1 място гледат ваншността но някои се осазнават

mM i Da ti KaJA iMA6 pRAvo nO VsE PAK ViJ V kAV sVqT JiVeEM sAiToVe ZA ZaPoZnanStVa I VsE NqKvI 6tYROtIi A oT TqX osVeN vAn6nOsT Dr NeMoJE6 dA vIDI6,Nz Za6tO XaRaTAnEmOgAt Da rAzbErAt 4e OsVeN vAn6tNA kRaSoTa iMA xOrA I s PrEkraSen XArakTeR I dY6a KoEtY E mn pO vAjNu oT NqKaF nadyt fEsHaN pUqk

Еми поне аз гледам и ваншността и характера , щот ако е някоя надута курва пък на мен както малко са ми лабави нервите и ... ше изфърчи на някаде и ше обели нос

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Че какво му е лошото на това?

Да се разбираш добре, да споделяш, да можеш да си говориш за всичко, да разчиташ на него и т.н. - това е най-добрият ти приятел!

A гаджето вече е всичко това + физическото привличане.

Така че... нормално е.... даже повече от нормално! Поне според мен. Аз също не бих се занимавала с някой, когото не харесвам външно... За мен това е първата стъпка, след това е опознаването на характерите...
    да така е нали трябва да му привлечеш вниманието по някакав начин и после да опзнае характера ти
    +1

Супер фен
    И аз винаги гледам първо външния вид!
    Обичам те <3 !!!

В момента съм лудо влюбен в едно момиче, което не ми отвръща със същите чувства за съжаление. Това е първото ми истинско влюбване. Тя е много готина, красива е, симпатична е, всичко си и е ОК, външността и много ме кефи. Има страхотни тъмни очи и супер яки устни... Първоначално само по това я харесах като я видях за първи път от далече(нали все нещо трябва да те привлече). В последствие осъзнах, че има не само прекрасна външност. Разбрах, че е супер готин човек, много добра, мога да споделя всичко с нея. Това е първия човек, на който истински мога да имам доверие и да споделям всичко. Тъй че никога не трябва да се гледа само външния вид. Истинската връзка(ако има такава), дори и приятелска, се гради на взаимното доверие и уважението. Започне ли една връзка само заради външността, тя ще изкара най-много 2 месеца. Просто ако не се разбира една двойка, за никъде не е в бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си